CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Uit de oude doos: 53 doden in Gibraltar in 10 dagen na experimenteel Pfizer vaccin.

Uit de oude doos, zodat we niet zullen vergeten.

Gibraltar is een Britse kolonie op het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland, grenzend aan het land Spanje. Het heeft iets meer dan 30.000 inwoners en is vooral bekend om zijn enorme “rots”, de “Rots van Gibraltar”.

De schrijver is benaderd door inwoners van Gibraltar die beweren dat 53 mensen zijn overleden in 10 dagen onmiddellijk na het uitrollen van injecties met de Pfizer mRNA COVID-injecties, en noemden het een “bloedbad”.

Lokale mediaberichten bevestigen de doden, maar geven hen de schuld van COVID, en niet van de COVID-injecties.

Echter, voorafgaand aan de introductie van de injecties, wordt gemeld dat slechts 16 mensen in totaal stierven “aan COVID” sinds het begin van de “pandemie” ongeveer een jaar geleden.

Het kleine Gibraltar schijnt enorm licht op sterfgevallen door vaccinaties

Sinds het begin van de epidemie is het een groot probleem geweest om echte Covid-sterfgevallen van anderen te onderscheiden. Nu hebben we het extra probleem van vaccins in de mix. Het VK heeft nu naar verluidt het hoogste dagelijkse “Covid-sterftecijfer” ooit. Zelfs hoger dan de ‘eerste golf’, ondanks de aanzienlijke mate van kuddeimmuniteit die sinds het begin onvermijdelijk is toegenomen. Deze atypische “tweede golf” valt samen met de introductie van het vaccin. Zijn de twee met elkaar verbonden?

Gibraltar, normaal gesproken simpelweg “Gib” genoemd, geeft een heel duidelijk beeld. Deze kleine Britse kolonie, amper drie mijl lang, grenzend aan de zuidkust van Spanje, heeft slechts 32.000 inwoners. Het was relatief weinig van de epidemie voor de 9 leed th  dit jaar januari, met slechts zeventien doden voor de gehele periode. Het sterftecijfer lag duidelijk lager dan in het sterftecijfer per miljoen. Dit was niet te wijten aan isolatie, aangezien Spaanse arbeiders elke ochtend Gib binnengingen en elke avond weer naar buiten.

Omdat de 9 e  januari “Covid doden” per miljoen omhoog zijn geschoten naar de derde plaats op de Worldometer terrein. Nog 36 doden in iets meer dan een week. Wat veranderde er op de negende? De RAF vloog bijna 6000 Pfizer-vaccins in, gekoeld tot -70 ° C door droogijs. Ze werden snel in gebruik genomen om het risico van degradatie te vermijden. Het kleine Gibraltar is als een petrischaal; nergens anders is er zo’n brutaal duidelijke relatie geweest tussen de introductie van vaccins en een toename van “Covid-sterfgevallen”. Lokale media en overheid hebben niet eens verwezen naar het voor de hand liggende verband. En media elders hebben het gemakshalve niet opgemerkt. Maar als we niet erkennen dat deze sterfgevallen op zijn minst onmiddellijk onderzoek vereisen, dan kunnen we gerust spreken van een misdadig rechtssysteem.

Ik kan de oorspronkelijke bron van dit citaat niet vinden, maar berichten in de lokale media lijken te bevestigen dat de sterfgevallen plaatsvonden nadat het experimentele Pfizer-mRNA-injectieprogramma was gestart.

Volgens lokale mediabronnen stierven 13 mensen het eerste weekend, de meesten van hen op leeftijd, en 27 in de eerste week.

Uit  The Gibraltar Chronicle  op 17 januari 2021:

Gibraltar registreerde nog eens 13 Covid-gerelateerde sterfgevallen tijdens een “verwoestend” weekend waarin het dodental opliep tot 43 sinds het begin van de pandemie.

Alleen al in de afgelopen week zijn 27 mensen overleden, hetzij als direct gevolg van het virus, hetzij ermee besmet.

Negen Covid-gerelateerde sterfgevallen werden op zondag geregistreerd, het hoogste aantal op één dag sinds de volksgezondheidscrisis bijna een jaar geleden.

De grimmige gegevens werden bevestigd door de regering van Gibraltar in haar laatste Covid-update op zondag, toen Chief Minister Fabian Picardo bevestigde dat hij de gemeenschap zou toespreken tijdens een live persconferentie vanuit No.6 Convent Place op maandag om 16.00 uur.

De heer Picardo omschreef de laatste ontwikkelingen als “schrijnend”, eraan toevoegend dat hij de afgelopen dagen zelf een familielid en vrienden heeft verloren.

Op drie na waren alle overleden dit weekend onder de zorg van de Ouderenzorg, waar zondag nog 130 actieve gevallen van Covid-19 waren.

Onder degenen die stierven waren zes vrouwen en vier mannen, van wie de jongste vooraan in de 70 was en de oudste achteraan in de 90. Alle werden geregistreerd als sterfgevallen door Covid-19.

Twee mannen en vrouwen die niet onder de hoede van ERS waren, stierven dit weekend ook aan complicaties als gevolg van Covid-19, waaronder een man van achteraan in de 60.

De eerste batch van de experimentele Pfizer mRNA COVID-injecties werd op 9 januari door het leger afgeleverd, volgens het  UK Defense Journal :

Een Brits A400M Atlas-transportvliegtuig heeft de eerste dosissen van het Pfizer COVID19-vaccin aan Gibraltar afgeleverd.

Volgens een verklaring van de regering van Gibraltar:

“De regering van Hare Majesteit van Gibraltar is verheugd aan te kondigen dat de eerste levering van het Pfizer / BioNTech COVID-19-vaccin op zaterdag 9 januari 2021 een feit is. Bij aankomst zal het vaccin onmiddellijk naar speciale vriezers in de kelder van het St. Bernard’s Hospital worden gebracht. en bewaard op -75 graden Celsius.

Deze eerste levering wordt door de Britse regering aan Gibraltar geleverd als onderdeel van haar programma om de overzeese gebiedsdelen te bevoorraden, als zodanig is de leveringsmethode dezelfde als in het VK.

Bij deze eerste levering zullen 5850 doses van het vaccin worden ontvangen. De tweede levering van het vaccin wordt eind januari verwacht. Het doel is om medio februari alle 70-plussers met minstens één dosis te hebben ingeënt, ervan uitgaande dat de vaccins arriveren zoals gepland. “

Het vaccinatieprogramma voor het publiek in Gibraltar begint op maandag 11 januari en vindt plaats in het voormalige Primary Care Centre van het ICC.

Expatica.com meldde  dat de injecties begonnen op 9 januari en dat op zondagavond 10 januari 5.847 doses waren toegediend.

Gibraltar begon zijn vaccinatieprogramma op 9 januari uit te rollen met het Pfizer-vaccin en had zondagavond 5.847 doses toegediend – ongeveer 17 procent van de bevolking.  (Full Article.)

De  regering van Gibraltar meldde  dat op 10 januari, slechts één dag nadat de injecties waren begonnen, 4 mensen onmiddellijk stierven:

Met grote spijt bevestigt de regering de dood van vier inwoners van Gibraltar door COVID-19. Dit brengt het totale aantal sterfgevallen in verband met COVID-19 in Gibraltar op 16.

De eerste was een mannelijke inwoner van ouderenzorg, 90-95 jaar oud, die gisteravond stierf aan COVID-19-longontsteking met bloedvergiftiging. Dit zal in de statistieken van vandaag worden geregistreerd als een sterfgeval door COVID-19.

De tweede was een man van 70 – 75 jaar oud, die op het moment van overlijden ook kankerpatiënt was. De patiënt is vandaag overleden aan COVID-19-pneumonitis. Dit zal in de statistieken van vandaag worden geregistreerd als een sterfgeval door COVID-19.

De derde was een vrouwelijke bewoner van ouderenzorg, 90-95 jaar oud, die vandaag stierf aan bloedvergiftiging als gevolg van COVID-19. Dit zal in de statistieken van vandaag worden geregistreerd als een sterfgeval door COVID-19.

De vierde was een vrouw van 95-100 jaar oud, die vandaag is overleden aan COVID-19-pneumonitis. Dit zal in de statistieken van vandaag worden geregistreerd als een sterfgeval door COVID-19.

In plaats van het COVID “vaccinatie” programma onmiddellijk stop te zetten, verklaarde de Chief Minister, Fabian Picardo, dat de “vaccins” echt verlichting brachten en de hoop op een betere toekomst.

De Chief Minister, Fabian Picardo, zei: ‘Ik ben buitengewoon bedroefd door het nieuws van vandaag over het verlies van vier leden van onze gemeenschap door COVID-19. Mijn gedachten en diepste medeleven zijn bij de families en vrienden van de overledene.

‘De schrijnendheid van hun dood op dezelfde dag dat het vaccinatieprogramma van Gibraltar is begonnen, is bijzonder pijnlijk. 

‘Maar we zijn nog niet veilig. De introductie van het vaccin is een grote opluchting en geeft hoop op een betere toekomst. Maar totdat we iedereen kunnen vaccineren, is thuis blijven de beste manier om uw dierbaren te beschermen. Onthoud ook dat het een paar weken duurt voordat het vaccin bescherming begint te bieden tegen COVID-19, dus zelfs als u bent gevaccineerd, moet u nog steeds de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht nemen.

‘Dat betekent voorlopig thuis blijven, een masker dragen als je om essentiële redenen toch de deur uit moet en je handen goed en vaak wassen.

‘Ik dring er bij iedereen op aan die geintresseerd is in het vaccin om te registreren met behulp van het speciale online formulier van de GHA, beschikbaar op https : // www . gha . gi / covid – 19 – vaccinatie – interesse – formulier / . Ik heb het al gedaan, en wacht reikhalzend op mijn beurt in de rij. Voor nu zullen we terecht focussen op de bescherming van onze meest kwetsbare en gewaardeerde eerstelijnswerkers, wier voortdurende onvermoeibare inspanningen ons op een punt hebben gebracht waarop we met hoop naar de toekomst kunnen kijken. ‘

Ja, “bloedbad” is hier de juiste term, en een regeringsfunctionaris die schijnbaar schuldig is aan massamoord.

Ziet U het patroon zich hier ontwikkelen? Injecteer eerst de ouderen, kijk hoe ze sterven door een dodelijke injectie en geef het virus de schuld, terwijl je alle anderen aanmoedigt om het “vaccin” te krijgen om zichzelf te beschermen.

Het trieste is dat dit echt werkt. Mensen verzetten zich niet. Menigten komen niet in opstand om de hulpelozen te beschermen en de moorddadige tirannen op te sluiten.

Ze gehoorzamen hun regering door “goede burgers” te zijn en hun maskers te dragen, sociale afstand te houden en thuis te blijven – precies zoals hun is opgedragen.

En VRAAGT U ZICH INMIDDELS OOK AF HOE HET MET AL DIE ONDERZOEKEN  IS AFGELOPEN?

Red hen die opgepakt zijn om te sterven,

wee als u zich afzijdig houdt van wie wankelend ter slachting gaat.

Wanneer u zegt: Zie, wij hebben dat niet geweten,

zal Hij Die de harten toetst, dat niet merken?

Hij Die uw ziel gadeslaat, zal Híj het niet weten?

(Spreuken 24: 11-12)

46 inwoners overlijden na het krijgen van het killer vaccin

4.7 9 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven