Uit de kringen van Thierry Baudet: Douglas Murray

 

Douglas Murray sprak vorig jaar voor het JFVD en is een generatiegenoot van Thierry Baudet met veel overeenkomsten. Dit is een fragment uit een debat over de migratie crisis, opgezet in Doha, Qatar van 6 maart dit jaar. https://dohadebates.com/refugee/

Douglas Murray is een Britse auteur, journalist en politiek commentator. Hij is de oprichter van het Centrum van Sociale Cohesie (CSC), dit was een Britse denktank welke werd opgericht in 2007. Inmiddels is de CSC ondergebracht in de Henry Jackson Society (HJS), een neoconservatieve Britse denktank voor buitenlands beleid.

Murray’s twee meest recente boeken: *The strange death of Europe/De vreemde dood van Europa: Immigratie, identiteit en Islam (2017) *The Madness of Crowds/De krankzinnigheid van menigten: Geslacht, ras en identiteit (2019). Ook schrijft hij artikelen voor onder andere de Wallstreet Journal en de Spectator.

Murray is veel op pad om zijn boeken te promoten en is ook erg actief in de debat wereld. In debat zit hij vaak in een team met bijvoorbeeld Ayaan Hirsi Ali, samen proberen ze discussies open te breken betreffende de Islam, migratie en de nonsens in het publieke debat aan te wijzen. Douglas Murray is neoconservatief en een bekende criticus van de Islam.

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x