CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Twitter CEO Jack Dorsey exposed door Project Veritas

Een uitgelekte opname van Twitter- CEO Jack Dorsey suggereert dat de handhavingsmaatregelen van het bedrijf veel verder gaan dan alleen het verbieden van president Trump . 

Het rechtse guerrilla-nieuwscentrum Project Veritas heeft donderdag een clip vrijgegeven die hen werd gegeven door een “insider-klokkenluider” van Twitter die in het geheim opmerkingen van Dorsey aan het personeel opnam.

“We weten dat we ons op dit moment op één account concentreren, maar dit wordt veel groter dan slechts één account, en het zal veel langer duren dan alleen deze dag, deze week en de komende weken. verder dan de inauguratie.”, zei Dorsey.

“Dus de focus ligt zeker op dit verhaal en hoe het verband houdt met echt geweld. Maar we moeten ook op veel langere termijn nadenken over hoe deze dynamiek zich in de loop van de tijd afspeelt. Ik geloof niet dat dit ooit zal verdwijnen. Spoedig.” (bron)

Dorsey verwees vervolgens naar de acties die waren ondernomen tegen QAnon-aanhangers als onderdeel van een recente zuivering van Twitter-accounts. Hij vertelde het personeel dat dit deel uitmaakt van een “veel bredere benadering waar we naar moeten kijken en dieper op in moeten gaan.”

“Weet je, de VS is extreem verdeeld. Ons platform laat dat elke dag zien”, zei Dorsey later. “En het is onze rol om de integriteit van dat gesprek te beschermen en te doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat niemand op basis daarvan wordt geschaad. En dat is onze focus.”

Jack Dorsey gefilmd (Nederlands ondertiteld).

 

De oprichter van Project Veritas, James O’Keefe, plaagde donderdag dat er meer lekken van Twitter zouden kunnen komen en zei: “We hebben deze week meer dan een dozijn mensen naar ons laten komen met videobewijs op Twitter.”

“Blijf ons volgen”, zei O’Keefe tegen de kijkers. “Het mogen dan wel particuliere bedrijven zijn, ze hebben meer macht dan alle drie de regeringsonderdelen.

Een Twitter-woordvoerder vertelde aan Fox News: “De opmerkingen die in de video worden getoond, zijn aan ons, meer dan 5.400 medewerkers, geleverd en het zijn bijna dezelfde woorden die Jack deelde in een recente Tweet Thread die context en reflecties biedt over ons werk om “de discussie” van de afgelopen weken te beschermen.” (bron)

Volledige Twitterdraad:
https://twitter.com/jack/status/1349510784620003330

Afgelopen week verdedigde Dorsey het besluit van Twitter om het account van president Trump permanent op te schorten en zei dat het de ‘juiste beslissing’ was.

Hij erkende echter dat het nemen van dergelijke acties “het openbare gesprek versnippert” ons verdeelt en “het potentieel voor verduidelijking, verlossing en leren beperkt”. Hij gaf ook toe dat de macht van zijn bedrijf in de “wereldwijde openbare conversatie” een “gevaarlijk” precedent heeft geschapen.

Twitter op de stoel van de scheidsrechter van de samenleving. Samen met Facebook. Een fijn vooruitzicht.

Kijk deze mensen in hun ogen. Kijk naar mensen als Jack Dorsey en deze Mark Zuckerberg. CEO van Facebook. Kijk ze in de ogen en je weet genoeg. Lichamen waar de ziel allang uit is.

James O’Keefe

In een recent interview over “Hannity”, vertelde O’Keefe de gastheer dat “in deze tijd van morele en politieke crisis, ik denk dat moed besmettelijk is, en er komen al deze klokkenluiders naar ons toe, insiders die ons helpen bloot te leggen.” 

Sean Hannity van Fox News

“We hebben meer van deze mensen nodig,” voegde O’Keefe eraan toe. “Op dit moment, denk ik, is het tijd om hoopvol te zijn dat we een leger van exposers kunnen creëren. Ontmantelen is de oplossing.”

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven