Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Twitter aandelen dalen met 12% na Trump-ban

Verspreid de vrijheid!

De aandelen van Twitter daalden maandag met 12 procent nadat het bedrijf president Donald Trump en vele andere conservatieven heeft verwijderd van het platform.

Miljoenen mensen verlieten Twitter. Niet alleen uit de VS maar wereldwijd. De aandelen daalden na de opening van de markt op maandag en bereikten een dieptepunt van $ 45,17. Twitter-aandelen sloten op 8 januari op $51,48.

Twitter zei dat ze Trump hebben verwijderd omdat sommige van zijn berichten geweld verheerlijkten. Welke berichten precies dat wordt niet vermeld.

Terwijl Donald Trump op dit moment wordt opgejaagd en men hem opnieuw probeert te impeachen, een week voordat zijn termijn afloopt, kan de CCP (Chinese Communistische Partij) zonder problemen hun onderdrukkende ideologie verkondigen op Twitter. Het is dystopisch wat hier gebeurt.

Twitter verbood ook prominente gebruikers, waaronder advocaat Sidney Powell en Trumps voormalige nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn. Andere gebruikers die niet werden verbannen, verlieten het platform, waaronder radiopresentatoren Mark Levin en Rush Limbaugh.

Onder conservatieven die nog steeds op Twitter zijn riepen sommigen op tot een verschuiving naar Parler, een Twitter-alternatief. Parler ging maandag offline nadat Amazon weigerde door te gaan met het hosten van zijn servers. Parler klaagde Amazon later maandag aan. (bron)

Gab, een andere Twitter-concurrent, heeft ook een torenhoge groei gezien.

Laten we hopen dat de mensheid deze gevaarlijke censurerende Bigtechs veel schade zal gaan aanrichten.

Bron:
https://www.theepochtimes.com/twitter-shares-drop-by-12-percent-after-company-banned-trump_3652172.html

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x