NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

TWEEDE LOCKDOWN IN EUROPA VANAF 18 SEPTEMBER VOLGENS SPAANSE KRANT

Tweede lockdown is een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst.

De Duitse minister van Gezondheid doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’, maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan.

Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een 6 maanden durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd.

Het doel is om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het coronavirus, om hen vervolgens te vaccineren.

De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-EU’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.

18 september 2020 dus.

18 staat voor 3×6 en september 2020 = 9×4=36.

Driemaal 6 is het getal van de Satanisten Kerk, oftewel de elite die deze corona covid scam voor u heeft bedacht.

In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.

Gesprekken met andere regeringleiders

Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson.

‘Dit is een van de redenen waarom reisbureau’s voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving zou moeten worden gedaan om ‘de bevolking te beschermen,’ maar steeds meer mensen beseffen dat er een totaal andere agenda wordt uitgevoerd, die juist het tegendeel bewerkstelligt.

De economie wordt opzettelijk vernietigd, de bevolking doelbewust tot het uiterste gedreven en doodsbang gemaakt met de ‘tweede golf’ corona pandemie hoax, zodat iedereen zich laat testen en vaccineren.

Regelrechte oorlogsverklaring

Als dit besluit van Europese regeringsleiders daadwerkelijk wordt uitgevoerd, dan is dat niets minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, aan hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst. De tweede lockdown zal daarom een bezettingstoestand zijn zoals we die nog nooit eerder hebben gehad, met de bedoeling om ons onder een permanente communistische dictatuur te plaatsen, waarin al onze vrijheden en rechten, en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam, permanent van ons zullen worden afgepakt.

Zelfs al zou het niet september worden, maar oktober of november, of januari 2021, dan nog hebben we als Europese volken nog maar heel kort te tijd om deze finale staatsgreep tegen de vrijheid en het leven zoals we dat tot nu toe gekend hebben, te stoppen.

Xander

https://www.euroweeklynews.com/2020/08/09/spain-set-to-lockdown-friday-the-18th-september-with-three-phase-system-closing-borders-with-france-portugal/amp/

https://www.xandernieuws.net/algemeen/spaanse-krant-bevestigt-tweede-europese-lockdown-vanaf-18-september/

https://www.mediterraneodigital.com/espana/nacional-4/espana-coronavirus-septiembre

https://www.newtral.es/espana-confinamiento-18-septiembre/20200810/

3.8 27 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
VolkiRuski - Customgears

Mocht dat dus zo zijn betekent het dat we onder militair gezag komen staan, zoals gebruikelijk is in een dictatoriaal land. Voor mij betekent het dat we vrij zijn om actief en fysiek verzet te gaan voeren. Mijn vader en moeder hebben beiden in het verzet gezeten en mijn vader was uiteindelijk een Engelandvaarder. Ze hebben beiden hun leven willen geven en ik wil alleen al als eerbetoon aan mijn ouders de traditie van verzet voortzetten.

Nauta

Tweede lockdown zal resulteren in de grootste volksopstand die de wereld ooit gekend heeft. Want wat hebben nog te verliezen… We moeten met hand en tand strijden tegen deze tyranny en voor onze vrijheid. Als ze het leger op ons afsturen dan weten we gelijk voor 100% wat hun uiteindelijke bedoeling is. AUB…… LAAT DIT NOOIT GEBEUREN, NOOIT!!!

Kanata

Don’t forget that real man are old now! The young blood is tainted weak and on steroids whatever you call them millennials or X Y Z shit generations…they even don,t know what real life is

Kimmy Ros

Welnee, daar zijn de Nederlanders veels te laf voor.

VolkiRuski - Customgears

En ook hier doe ik een oproep om een hitlijst te maken met namen van verantwoordelijken die we mettertijd ter verantwoording kunnen roepen, oppakken, aanklagen, berechten en streng kunnen straffen. Omdat ik denk dat de nu rechterlijke macht betrokken is zullen de rechters dan een volkstribunaal moeten zijn, gewone burgers dus, met name de slachtoffers van deze elite en 666 mensen.

VolkiRuski - Customgears

Mijn eigen inbreng vandaag: Bruls, de man die Wilders graag ziet hangen en zwelgt in zijn macht als Burgemeester en als leider van de veiligheid regioos.

Jeannette

Wilders zelf speelt ook een vies spel…

Jeannette

Ik ga geen link plaatsen maar belangstellenden vragen te gaan naar het kanaal v Charles Ward op YT. Hij heeft e direct contact binnen het witte huis. Mag niet alle info delen maar wel genoeg. In US beginnen de belangrijkste verhoren oa Barr, Assenge, Maxwell. Trump zit va vorige week ergens veilig omdat het grote arresteren gaat beginnen. De devils zullen strijdend ten onder gaan met uiteraard gevaar voor het leven v DJT. Tijdens de eerste lockdown zijn er ook in Europa veel arrestaties verricht. Oa het Vaticaan en het Engelse koningshuis. Een goede voorbereiding zoals hier voorgesteld is prima,… Lees verder »

Vergezicht

Eindelijk wat concrete datums!
18 Sept.2020,
Dan moet je wel zeker van je informatie zijn.
Hoop dat je geen gelijk krijg.

Bart

De 2e lockdown gaat er echt komen. Corona, of geen Corona. Vermoedelijk langer qua duur dan de 1e lockdown.

Trees de Ruiter
Nauta

Is al verwijderd door Facebook

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x