CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

TWEEDE LOCKDOWN IN EUROPA VANAF 18 SEPTEMBER VOLGENS SPAANSE KRANT

Tweede lockdown is een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst.

De Duitse minister van Gezondheid doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’, maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan.

Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een 6 maanden durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd.

Het doel is om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het coronavirus, om hen vervolgens te vaccineren.

De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-EU’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.

18 september 2020 dus.

18 staat voor 3×6 en september 2020 = 9×4=36.

Driemaal 6 is het getal van de Satanisten Kerk, oftewel de elite die deze corona covid scam voor u heeft bedacht.

In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.

Gesprekken met andere regeringleiders

Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson.

‘Dit is een van de redenen waarom reisbureau’s voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving zou moeten worden gedaan om ‘de bevolking te beschermen,’ maar steeds meer mensen beseffen dat er een totaal andere agenda wordt uitgevoerd, die juist het tegendeel bewerkstelligt.

De economie wordt opzettelijk vernietigd, de bevolking doelbewust tot het uiterste gedreven en doodsbang gemaakt met de ‘tweede golf’ corona pandemie hoax, zodat iedereen zich laat testen en vaccineren.

Regelrechte oorlogsverklaring

Als dit besluit van Europese regeringsleiders daadwerkelijk wordt uitgevoerd, dan is dat niets minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, aan hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst. De tweede lockdown zal daarom een bezettingstoestand zijn zoals we die nog nooit eerder hebben gehad, met de bedoeling om ons onder een permanente communistische dictatuur te plaatsen, waarin al onze vrijheden en rechten, en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam, permanent van ons zullen worden afgepakt.

Zelfs al zou het niet september worden, maar oktober of november, of januari 2021, dan nog hebben we als Europese volken nog maar heel kort te tijd om deze finale staatsgreep tegen de vrijheid en het leven zoals we dat tot nu toe gekend hebben, te stoppen.

Xander

https://www.euroweeklynews.com/2020/08/09/spain-set-to-lockdown-friday-the-18th-september-with-three-phase-system-closing-borders-with-france-portugal/amp/

https://www.xandernieuws.net/algemeen/spaanse-krant-bevestigt-tweede-europese-lockdown-vanaf-18-september/

https://www.mediterraneodigital.com/espana/nacional-4/espana-coronavirus-septiembre

https://www.newtral.es/espana-confinamiento-18-septiembre/20200810/

3.8 27 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x