Twee migranten gearresteerd voor steekpartij Zweden

Naar aanleiding van een dodelijk steekpartij vorige week donderdag in het Zweedse Boden zijn twee migranten opgepakt.

De migranten zijn 20 jaar oud en komen uit Eritrea en Syrië . Ze worden er van verdacht betrokken te zijn bij de moord op een 19 jarige Zweedse jongen bij het busstation van Boden.(bron)

Het slachtoffer kwam nietsvermoedend de bus lopen toen de twee toesloegen. Één van hen had een horror-masker op, volgens omstanders.(bron)

De jongen werd neergestoken en werd aan z´n lot overgelaten.

Hulpverleners kwamen kort daarna ter plaatse en zagen de man in een plas van zijn eigen bloed liggen. Helaas was het slachtoffer niet meer te redden.

Zweden is één van de zwaarst getroffen landen door de massa-immigratie. Dat is ook niet zo gek met de socialisten aan het roer.

Vorige maand nog durfde de Zweedse Premier Stefan Löfven te beweren dat de immigratie en de stijgende criminaliteit NIET in verband staan met elkaar.

“De segregatie is omdat er te weinig werkgelegenheid is en er een hoge werkeloosheid is in deze gebieden. Maar dat zou hetzelfde zijn, ongeacht wie er hier zouden wonen. Als je in Zweden bent geboren onder dezelfde omstandigheden zou je hetzelfde resultaat krijgen.”

Het is echt waar. Hij zei het echt.(bron)

Na die uitspraak werd er een poll gehouden in Zweden waaruit blijkt dat de bevolking hier ietsjes anders over denkt. Namelijk MINDER dan 1 op de 10 Zweden geloven er nog in dat de Sociaal Democraten het bendegeweld in Zweden kunnen stoppen. (bron) (bron)

In Zweden is het vertrouwen in de politiek nog nooit zo laag geweest. De mensen zijn doodsbang maar de regering is niet in staat de bevolking te helpen. Sterker nog, het is in staat van ontkenning. En dit is levensgevaarlijk voor een land.

Deze 800.000 zal uiteindelijk boven de miljoen uitkomen omdat in 2018 de toen nog openstaande zaken inmiddels zijn afgehandeld.

Wanneer het vertrouwen zo laag is én de regering kan niet leveren op een essentieel punt dat in het Sociale Contract staat (namelijk de veiligheid van de burger) dan is dat een serieus iets. (bron)  Er wordt al langer openlijk gesproken over een aanstaande burgeroorlog in Zweden. (bron)

In de peilingen staan uiteraard de SD (Zweedse Democraten) aan kop. De patriotten kunnen rekenen op meer dan 25% van de stemmen, zouden er nu verkiezingen zijn geweest.

Maar voordat het zover is moeten de Zweden nog lijdzaam toekijken hoe de Sociaal Democraten schade blijven aanrichten aan het land en haar eigen Zweedse burgers.

In naam van globalisme, open grenzen en diversiteit!

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x