Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Twee maanden gevangenisstraf en boete voor immigratiekritiek

Renaud Camus, de auteur van “La Grand Replacement (De Grote Omvolking) is veroordeeld tot twee maanden cel en een boete van 1800 euro die hij moet betalen aan anti-racisme organisaties

Reden? Omdat hij de massa-immigratie, in Frankrijk een invasie heeft genoemd.

Zodra het woord omvolking wordt gebruikt, wordt dat direct geassocieerd met extreem rechts. Waarschijnlijk omdat de Nazi´s het zelfstandige naamwoord Umvolkung gebruikten. Hierdoor mag het woord blijkbaar niet meer gebruikt worden.

Maar de Nazi´s spraken ook van Führers (leiders) en Lebensraum (leefruimte). Zo blijft er weinig meer over van de mooie Duitse taal.

Dit terwijl het woord gewoon refereert aan het volledig of deels vervangen van de huidige bevolking. Iets wat nu aan de hand is, of je nou voor- of tegenstander bent.

Dat er voor dit verschijnsel een woord is, zou logisch moeten zijn.

Maar goed, als dat woord dan niet meer mag, hoe mogen we het verschijnsel dat de originele bevolking wordt vervangen dan wel noemen? Dan zullen we dat voortaan gebruiken wanneer we over omvolking spreken. Want het gebeurt. Of je het nou leuk vindt of niet. Het wordt juist gevaarlijk wanneer we zaken niet meer mogen benoemen en onderzoeken.

Politieke correctheid. Het is levensgevaarlijk en staat iedere serieuze discussie in de weg. 

YOUTUBE

 

 

 

 

 

TWITTER

 

 

 

 

 

WORDPRESS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven