Twee ISIS-vrouwen op vrije voeten in Duitsland

Twee vrouwelijke ISIS strijders zullen worden toegelaten vrijuit door de Duitse straten te lopen nadat ze door Turkije ze heeft uitgezet.

Het gaat om de 2 gevaarlijke criminele vrouwen genaamd Heida R. en Nasim A.

Ze staan op het punt uit Turkije te worden gezet en terug te keren naar hun “moederland” Duitsland. In Duitsland zal er waarschijnlijk geen actie worden ondernomen bij aankomst van deze 2 zware criminelen die hebben deelgenomen aan de verschrikkelijke activiteiten van ISIS. (bron)

 

 

 

 

 

 

 

Heida reisde in 2014 samen met haar man naar Syrië om daar voor ISIS te strijden. Haar terroristische man is gelukkig vrij snel doodgeschoten tijdens een clash met andere groeperingen in Noord-Syrië. Heida zelf zou zijn ontsnapt om later weer opgepakt te worden. Dit keer door het Turkse leger die eerder al de andere criminele vrouw Nasim A. gevangen nam. (bron)

Ondanks de onderzoeken van het Duitse Openbaar Ministerie zijn er niet genoeg bewijzen om deze 2 terroristen op te pakken. Er is simpelweg niet genoeg bewijs.

Dit is overigens waar Theo Hiddema al lange tijd voor waarschuwt. Er is geen rechtszaak te beginnen want alles heeft zich afgespeeld in Syrië. Zo simpel als wat.

Het wordt steeds duidelijker dat alle voorspellingen van partijen zoals het FvD en de PVV uitkomen. Het was slechts een kwestie van tijd.

Weet je nog? Het Marrakesh-pact? Absoluut niet bindend en Thierry Baudet werd weggehoond tijdens het Marrakesh-debat. We zullen de komende tijd het gelijk van Baudet en Wilders op pijnlijke wijze gaan inzien.

Steun ons! Wij zijn meer dan bloedserieus om de corrupte media, de globalisten en het kartel aan te pakken. Dit kunnen we alleen doen als jullie ons deze kans geven.

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x