CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Turkse regering actief meegewerkt aan aanval Griekse grens

De Duitse inlichtingendienst (BND) zegt dat de Turkse overheid mensen (staatsacteurs), vermomd als migranten, heeft ingezet om zo de rellen aan te wakkeren en zelfs actief mee te werken.

Dit kwam vandaag naar boven in een artikel van het Duitse Focus (bron).

De “acteurs” gooiden zelf ook projectielen naar de Griekse grenswachten en hielpen mee met diverse brandstichtingen om zo de Griekse grens te doorbreken. (bron)

Dat Erdogan dit ontkent dat moge duidelijk zijn.

Eind februari begon het allemaal. Turkije opende haar grenzen met de mededeling aan de migrantenhorde dat ze via Griekenland de Europese Unie binnen konden trekken. (bron)

Het gevolg was een aantal weken oorlog tussen migranten en Griekse grenswachten (met hulp van o.a. Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Frontex).

Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije in de bres voor Griekenland

De meeste migranten komen overigens niet uit Syrië (slechts 4%), zoals altijd werd gesteld. De meesten komen uit Turkije, Pakistan en Afghanistan (bron)

Toch gaf Angela Merkel 125 miljoen aan dictator Erdogan om de “Syrische vluchtelingen” bij te staan. En de knip kan nog verder open, indien nodig. Aldus Merkel. (bron)

https://twitter.com/arisroussinos/status/1235630402221543425?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1235630402221543425&ref_url=https%3A%2F%2Fvoiceofeurope.com%2F2020%2F03%2Fonly-4-percent-of-migrants-whove-illegally-entered-greece-from-turkey-are-syrian%2F

Sinds een paar dagen zijn de migranten die zich bij de grens per bus weggehaald door de Turken. Volgens de Turkse Minister van Binnenlandse Zaken vanwege de Corona-uitbraak. (bron)

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven