NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

TUCKER VERKLAART DE OORLOG AAN GOP-RHINOS

Het grootste obstakel in het Trump-tijdperk is, naast Kushner, de oude muizen (“Rhinos”) van de Republikeinse Partij.
De Rhinos denken politiek te kunnen scoren door meer op Democraten te lijken, BLM haar zin te geven en de grenzen wagenwijd open te laten om de arbeidsmarkt te overspoelen met spotgoedkope arbeiders.

En dat is juist waar de Trump-revolutie van 2015/16 tegenin ging: Trump wil de partij omvormen naar een Nationaal-Populistisch platform van Law&Order, MKB en immigratie-restrictie.

Ondanks alle tegenwerkingen van binnenuit de Partij is het Trump toch gelukt om immigratie, regulatie´s en buitenlandse interventies deels terug te schroeven, en meer dan 300 kilometer grensmuur aan te leggen.
An sich een mooi resultaat, maar niet om mee tevreden te zijn als je beseft dat de “Rhinos” in de Republikeinse Partij de President vaak hebben weerhouden van grotere of betere resultaten.

Daarom roept Tucker op om de Rhinos te confronteren: ‘Maak duidelijk aan je Republikeinse Senator of Parlementslid wat je van hem wil. ‘Ze hebben misschien geen ruggengraat, maar ze zijn banger om jouw stem te verliezen door niet naar je te luisteren’.

Hetzelfde geldt hier:
Partijlidmaatschap heeft een functie, en is niet alleen maar om te mogen applaudisseren op conferenties. Te vaak zijn leden passief, wanneer hun Partij iets doet wat hen niet bevalt.
Ik bedoel niet dat je moet gaan flyeren, maar dat je wel je lidmaatschapskaart moet gebruiken om kracht te zetten achter de feedback die je jouw partij geeft.

Het waren juist de grote aantallen ingezonden brieven van actieve leden die FvD er toe brachten om vragen te stellen over 5G, ongeacht of Thierry denkt dat 5G nou gevaarlijk is of niet.

Te vaak kom ik mensen tegen die hun lidmaatschapskaart demonstratief boven de vuilnisbak doorknipten en zich beperken tot eindeloos kankeren over “maar FvD wilde ook Lockdown”, “Thierry is een Zionist” en “Het heeft geen zin”.

In plaats daarvan kies ik voor “infiltratie” via lidmaatschap en spreek ik (sinds mijn 13de) mijn politici persoonlijk of per brief aan op zijn/haar standpunten. Houdt het Kort, Krachtig & Concreet, en dwaal niet af tot een 1000-woordig betoog over Epstein en Illuminati.

Elke brief is een duw in de goede richting, hoe klein die ook mag zijn.

Bronnen:

Tucker Carlson – “Stemmers moeten verandering eisen van de Republikeinen”

Vincent James – “Tucker Carlson verklaard de oorlog aan de GOP. En dit is waarom je met hem mee moet doen”

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x