NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Boris Johnson uitgenodigd in Witte Huis!

President Donald Trump heeft zijn Britse ambtsgenoot Boris Johnson officieel uitgenodigd in het Witte Huis! 

De datum voor dit staatsbezoek is nog niet vastgesteld. Volgens bronnen uit het Witte Huis zou dit naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in januari.

“Er wordt gedacht aan mogelijke halverwege januari, al is niets officieel overeengekomen. Maar het is duidelijk dat ze inzetten op begin 2020”.The Sunday Times op basis van bronnen bij het Witte Huis

Meer informatie volgt…

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hans

Goed nieuws. Maar staatsbezoeken worden alleen door staatshoofden aan elkaar en het bezoekende land afgelegd. Let ajb op dit soort ‘details’. Voor jullie geloofwaardigheid als journalistiek medium.

Danny

Dank je wel, Hans! Zulke reacties worden gewaardeerd.

Hans

Goed nieuws. Maar staatsbezoreken worden alleen door staatshoofden aan elkaar afgelegdafgelegd. Let ajb op dit soort ‘details’

Gabriël Garcia

Ja leuk. VK’s Pm. Boris J. en POTUS D.J. Trump tezamen. Hilarische karakters en sterke leiders van wat rest van de Vrije wereld. En een leuk bericht ook in deze donkere dagen. Dat geeft de burger moed! Pres. D.J. Trump ondanks de aan oorlog grenzende tegenwerking van de oude linkse global elite,’demorats’ en radicaal links; MAGA zoals beloofd, economie ‘booming’ en politiek winnend. Pm. Alexander Boris de Pfeffel Johnson uiteindelijk indrukwekkend succesvol in de strijd tegen de ‘remoaners’, globalisten, anti democraten; Brexit weer vlot getrokken. Het gaat komen een Nederlandse / Europese ‘Renaissance’. Op basis van Wil en politieke inspanning.… Lees verder »

Gabriël Garcia

Ja leuk. VK’s Pm. Boris J. en POTUS D.J. Trump tezamen. Hilarische karakters en sterke leiders van wat rest van de Vrije wereld. En een leuk bericht ook in deze donkere dagen. Dat geeft de burger moed!. Pres. D.J. Trump ondanks de aan oorlog grenzende tegenwerking van de oude linkse global elite,’demorats’ en radicaal links; MAGA zoals beloofd, economie ‘booming’ en politiek winnend. Pm. Alexander Boris de Pfeffel Johnson uiteindelijk indrukwekkend succesvol in de strijd tegen de ‘remoaners’, globalisten, anti democraten; Brexit weer vlot getrokken .. Het gaat komen een Nederlandse / Europese ‘Renaissance’. Op basis van Wil en politieke… Lees verder »

Gabriël Garcia

Oi Danny, mijn reactie wordt niet geplaatst, ..wacht op moderatie?

Danny

Hoi Gabriël. Dat komt waarschijnlijk omdat je nog niet ingeschreven staat, dan krijg je dat na een aantal berichten. Of misschien omdat je het te snel achter elkaar probeert te plaatsen.

De spam-filter haalt het bericht er dan uit en legt het ter goedkeuring voor.

Hij is inmiddels toegelaten.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x