NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Trump: Game Over voor John Bolton en Adam Schiff!

De geloofwaardigheid van John Bolton en Adam Schiff is nog verder aangetast nadat afgelopen weekend oude video fragmenten opnieuw boven kwamen drijven.

In het fragment spreekt John Bolton, oud-veiligheids adviseur, dat er géén sprake was van quid pro quo tijdens het telefoongesprek tussen Trump en Zelensky. Hij noemt Oekraïne zelfs een ‘warm en vriendelijk land’.

John Bolton spreekt zichzelf dus tegen, maar ook Adam Schiff, impeachment manager, heeft hier, blijkt voor de zoveelste keer, een handje van.

Op videobeelden uit mei 2005 is te horen dat Schiff John Bolton een enorm onbetrouwbare figuur noemt. Terwijl hij nu Bolton juist naar voren schuift als hoogst relevante getuige tegen Trump.

Trump tweette na aanleiding van de beelden: GAME OVER

Republikeinse Senator David Perdue over de beelden:

‘Wij worden samenzweerders en leugenaars genoemd. Terwijl het hele impeachment-proces een onwettige schertsvertoning is. De twee impeachment-artikelen die zijn aangeleverd door Nancy Pelosi zijn niet impeachable, het zijn vruchten van een gifboom.”

Perdue vervolgt:

“Maar kwalijker nog ze hebben hun zaak niet weten te bewijzen, ookal kwamen er zeventien getuigen opdraven. Nu willen de Democraten dat er nóg meer getuigen gehoord gaan worden, IN DE SENAAT. Maar de Republikeinen hopen dit verzoek weg te kunnen stemmen”

“Getuigen behoren namelijk gehoord te worden in de House en niet in de Senaat. Als in de Senaat NIEUWE GETUIGEN moeten worden gehoord, dan ondergaat de Senaat een algehele ‘shutdown’.

“Omdat er dan simpelweg alleen nog maar tijd is voor het impeachment-proces en niet meer voor andere werkzaamheden.”

Ook zegt Perdue:

“Dit is natuurlijk precies waar de hele tijd op aan werd gestuurd door Democraat en Senator Chuck Schumer: een shutdown van de Senaat. Maar wij hebben de Senaat nodig voor de aanstaande verkiezingen om Trump in het zadel te houden.”

“De House heeft broddelwerk ingeleverd, maar wij vertikken het hier voor op te draaien. De hypocrisie van de Democraten is stuitend.”

“Ze claimen een steengoede zaak te hebben tegen de president en nu komen zij mauwen om meer getuigen te mogen inbrengen om hun moties beter te onderbouwen! We zijn al acht dagen bezig.”

‘Wij gaan stemmen voor VRIJSPRAAK voor Trump!’

Bron en de opgedoken video:

Zie ook:

UPDATE: Trump’s impeachment in de Senaat!

Impeachment – Afgang corrupte media en Democrats

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x