NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Trump gaat AMERIKANEN onmiddellijk inspuiten met klaarstaand ‘tremendous’ vaccin

Dr. Redfield zegt dat de vaccinatierondes voor het Amerikaanse publiek pas in de zomer van 2021 of begin van volgend jaar herfst zullen aanvangen.

Donald Trump’s antwoord hierop is dat Dr. Redfield in de war is:

‘Dr. Redfield maakt een fout door te denken dat we pas volgend jaar beginnen met vaccineren.’

‘In oktober zal het leger onder leiding van een Generaal de Amerikanen gaan inspuiten tegen covid.’

Trump zegt ook dat het vaccin nu al af is en dat er op dit moment 700 miljoen doses gemaakt worden door Pfizer.

Dr. Scott Atlas, Trump’s speciale adviseur, bevestigt het verhaal tijdens een persconferentie:

‘De soldaten staan al klaar om elke Amerikaan in te spuiten met Oxy-trumpleton-hydro-moron-a-quil.’

CSTV zegt:
No Mask
No Test
No Vaccine
No Consent
No Surrender

4.3 6 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
SjeMa

Heel erg slim van TRUMP om tegengas te geven aan de new world order. Angst regeert onder de linkse idioten, deze angsthazen geloven alles zo is gebleken. Door dit vaccin te lanceren (placebo of niet) kruipen alle kakkerlakken weer uit hun holletjes en wordt de normale order weer herstelt. Proficiat TRUMP.

ND

Ik hoop van harte dat zo is wat je zegt. Ik vond het eigenlijk vreemd dat Trump op deze manier mee ging in de corona hoax. Maar zo als jij het nu zegt / uitlegt, maakt het voor mij iets begrijpelijker.

ALF

En in een klap zijn de Democraten
Tegen een versneld vaccin

Jeannette

Trump hanteert regelmatig codetaal. Hij heeft het hier over indictments in oktober die eraan komen. Voor de nog niet wakkere onder ons noemt hij het leger. Ivm aangekondigde veelvuldige arrestaties is het logisch voor de mensen dat er dan veel soldaten op straat zijn. Je kunt de rest van zijn commentaar ook nog vertalen in gematria: dan heeft hij het over de start van nesara eind van het jaar. Noemen van vaccin zet fijn iedereen op het verkeerde been. Trump just is a wunderfull chessplayer.

ND

Ik ben niet blind voor de waarheid, ik hoor Trump hier praten over `n vaccin (vind ik vreemd en teleurstellend). Toch vind ik de kop (titel) ietwat aanmatigend. Trump heeft het hier eigenlijk alleen maar over het logistieke gedeelte van het onder de bevolking brengen van het vaccin. De tijd zal het leren of het vaccin aangeboden of opgedrongen / gedwongen wordt.
Beetje jammer Leslie, ik lees je stukken graag.

Jeannette

Wel jammer dat zowel de titel als het plaatje eronder toch wel erg fout en op zijn minst misleidend zijn. De Bill Gates believers vallen van schrik van hun stoeltje

ignorant

Heel erg dom van TRUMP , dat hij in de leugens van de new world order trapt en dit gaat slow Joe Biden helpen , maar of dit genoeg is voor hem om de verkiezingen te winnen blijft de vraag . We gaan spannende tijden tegemoet .Het begint steeds meer op een circus te lijken waar de domme de blinde probeert vliegen af te vangen .

ND

Nou gelukkig dan maar dat de verkiezingen niet (alleen) om de corona draaien, maar over, diegene die het land het best besturen kan. Biden maakt geen schijn van kans.

Jeannette

Maak je geen zorgen. Trump trapt nergens in. Hij heeft echt alles onder controle. Hij is alles en iedereen continue meerdere stappen vooruit.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x