NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

TRUMP DREIGT met SUBSIDIE-STOP ONBETROUWBARE WHO

Als er één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat de WHO het schoothondje is van China, geleid door iemand die géén dokter is, maar wel een Ethiopische Communist die meerdere cholera-uitbraken heeft verborgen.

Het is ook diezelfde WHO die Trump betichtte van ‘xenofobie’ toen Trump, in januari, als eerste reizigers vanuit China verbood de VS te betreden en recente terugkeerders verplichtte om twee weken in quarantaine te blijven.

“Als wij niet de grenzen hadden gesloten voor China, hadden we nu vele honderdduizenden extra besmettingen gehad”, aldus Dr. Fauci van de Corona task force tijdens de laatste White House Briefing.

Máár dit is ook de Dr. Fauci die tien dagen voor Trump’s reisverbod riep dat het coronavirus niets voorstelde en dat Amerikanen wel belangrijkere zaken aan hun hoofd hadden (!) Waarschijnlijk om zich van de domme te houden en het erop te laten lijken dat hij niets wist over corona en de al klaarstaande vaccins?

Fauci en Debrah Birx van het corona response task force hebben allebei grote financiële  belangen in het vaccinatie programma van Bill Gates. Voor Fauci is er een bedrag van 100 miljoen dollar mee gemoeid.

Fauci, die spreekt als medisch expert namens Donald Trump, wordt dus als het ware heen en weer geslingerd tussen de vaccinaties van Bill die volgens Gates pas ná de verkiezingen in november geleverd kunnen worden én de chloroquine/hydroxychloroquine optie die onverwachts om de hoek kwam kijken.

Dr. Anthony Fauci sprak zich onlangs nog negatief uit over de malariamedicijnen: “Er bestaat geen magische drug voor corona op dit moment, chloroquine is helemaal niet een aantoonbaar en toepasbaar middel.”

Ook de Nederlandse arts Rob Elens is enthousiast over hydroxychloroquine. Hij schrijft in zijn praktijk 4 dagen hydroxychloroquine, het zusje van chloroquine, voor aan corona patiënten.

Hij doet dit in combinatie met 3 dagen acitromicine en 4 dagen zink orotaat.

Dr. Elens uit Meijel, had dit advies gehoord van artsen uit Taïwan en is zich erin gaan verdiepen.

5 mannen en 3 vrouwen (60-plussers en 80-plussers) heeft huisarts Elens reeds behandeld en zij zijn alle acht met 27 pilletjes binnen drie dagen genezen verklaard en weer kiplekker!

Hij zegt dat zorgpersoneel al van tevoren chloroquine moet slikken en patiënten hydroxychloroquine. Elens roept iedereen op er naar te vragen bij zijn of haar apotheek. Maar er zijn nog maar 1200 stuks beschikbaar in Nederland!

Tedros Adhanom

Terwijl de Ethiopische Tedros Adhanom verdergaat met zijn ‘flood the zone’ bangmakerij en daarvoor gebruik maakt van ‘trusted voices’, heeft de VS 29 miljoen hydroxycloroquine pillen ingeslagen, maar het is volgens Trump nog even afwachten geblazen:

HET MOET NOG GETEST WORDEN.

Toen een journalist tijdens die persconferentie een vraag wilde stellen aan viroloog Dr. Fauci belette Trump hem dat.

De vraag aan Fauci luidde: “Wat vindt U van het gebruik van Hydroxychloroquine?!”

Donald Trump kwam naar voren en zei: “Die vraag heb ik al vijftien keer beantwoord!!”

Hij liet Fauci de vraag niet beantwoorden. Waarom niet? Dit artikel zal u wellicht een vermoeden geven waarom Trump hem niet liet antwoorden.
https://commonsensetv.nl/covid19-pandemie-of-plandemie/

Ondertussen bleef Donald Trump uiting geven aan zijn wens om de VS snel weer te openen voor business.

Trump noemt de WHO ‘erg op China’s belangen gericht’, wat niet vreemd is gezien de WHO weigert de inzet van Taiwan* te erkennen.

*Taiwan wordt door China niet erkend als een onafhankelijke staat, maar een opstandige provincie.

Belangenverstrengeling corona task force:
https://nationalfile.com/president-trump-vs-bill-gates-on-treatment-fauci-has-a-100-million-conflict-of-interest/

Trump dreigt met subsidie stop WHO:
https://www.politico.com/news/2020/04/07/trump-threatens-world-health-organization-funding-171859

Lees ook dit artikel en puzzelstukjes vallen in elkaar:

COVID19 – PANDEMIE of PLANDEMIE?

Dr. Rob Elens over medicijn:

 

Trump en Hannity: “Het land gaat eerder vroeger dan later weer open”

 

White House Press Briefing:

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x