Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

TRAGISCH – Burger Wuhan filmt doden Coronavirus en wordt betrapt

Burger Fang Bin ging op 1 februari in Wuhan op pad met zijn telefoon om te filmen hoe de situatie is in de ziekenhuizen en klinieken.

Hij vertelt voor de camera dat hij een mondkapje heeft omgedaan om niet herkend te worden door de autoriteiten. Hij zette zijn leven op het spel.

Hij hoorde dat in het Wuhan International Expo Centre hele voorraden medische hulpmiddelen gewoon onaangeroerd bleven staan, terwijl er op het Chinese journaal vertelt wordt dat er een groot tekort is aan medische benodigdheden.

Fang Bin ging zelf op onderzoek uit.

De mensen in de ziekenhuizen zaten aan een infuus en hebben geen idee waarmee ze geïnjecteerd worden.

De doden in bodybags stapelen zich letterlijk op.

De doden lagen in de gang van het Wuhan Hangkou ziekenhuis. Huilende mensen rouwen om hun overleden familieleden.

Bij aankomst in het Wuhan Ziekenhuis waren er drie doden. Binnen 5 minuten overleden er acht mensen. Tijdens het verzoek van het verplegend personeel om het ziekenhuis te verlaten lag er nog iemand op sterven.

Fang Bin vraagt zich af waarom de Chinese mainstream media dit niet komt filmen vanaf dag één na de uitbraak van het corona-virus.

“Waar zijn: Xinghua news Agency,  People’s Daily, China Central Television, Hubei Television en Wuhan Television? Het zijn grote nieuwsstations, ze kunnen makkelijk dagelijks verslag komen doen!”

Fang Bin begrijpt er niets van.

“Ze hebben geld zat! Maar het is hun familie niet die daar dood ligt te gaan in het ziekenhuis. Jullie kunnen een beschermings overall aantrekken en komen filmen!”

“Waar is jullie geweten??!!”

Diezelfde avond werd er bij Fang Bin op de voordeur geklopt door mannen in witte overalls en met het smoesje dat Fang Bin zijn temperatuur moest laten opnemen door hen.

Toen Fang Bin weigerde open te doen trapten zij de deur in en daar eindigde het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=1uBlAOTdLN0&feature=youtu.be

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x