Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Top-Epidemioloog maakt BRANDHOUT van “lockdowns”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zweedse logica vs. Nederlandse stupidity

Johan Giesecke, een Zweeds epidemioloog van wereldfaam, die de Zweedse overheid adviseert in de coronacrisis, maakt gehakt van de waanzinnige lockdown waardoor o.a. Nederland de afgrond wordt ingetrokken.

“Nog nooit heb ik een ongepubliceerde studie gezien die zoveel impact heeft gehad op het globale beleid.”, aldus Johan Giesecke.

Giesecke is niet de eerste de beste. Deze wetenschapper is ondertussen 70 en met pensioen, maar was de allereerste Chief Scientist van het Europees Centrum voor ziektepreventie en ‑bestrijding (ECDC) en ook adviseur bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Zweden wordt door de hele wereld gezien als buitenbeentje hoe zij de Corona-p(l)andemie bestrijden. Ook kregen ze heftige kritiek. Maar was die kritiek omdat men zich zorgen maakte om Zweden? Of was die kritiek wellicht omdat men het al aan voelde komen dat dit killervirus eigenlijk niet zoveel voorstelt in verhouding met andere ziektes en virussen?

Zweden heeft in verhouding veel minder “Coronadoden” dan bijvoorbeeld Nederland, Italië, Spanje maar ook, verhoudingsgewijs, met buurlanden zoals Noorwegen.

‘Enkel oudere en kwetsbare mensen moeten worden beschermd’

Volgens Giesecke moeten alleen de oudere en kwetsbare mensen worden beschermd. Een redenering die niet in de hoofden van onze politici opkomt (of wordt ontweken?).

“De afzwakking van de curve die nu in verschillende Europese landen wordt gemeten is even goed het gevolg van het vroegtijdig overlijden van de meest kwetsbare mensen als van de lockdown zelf. “

En als het virus écht zo gevaarlijk is, dan nog trek je dus VOOR NIETS je land en economie de afgrond in. Je maakt het erger. Wie gelooft dat dit tegengehouden kan worden door een anderhalve meter afstand te houden begrijpt er niet zoveel van.

“Wat men ook doet, je kan dit virus niet meer tegenhouden. Het is als een tsunami, die ons bij verrassing heeft overrompeld. We zijn vooral bang geweest omdat het om een onbekende ziekte gaat.”

Volgens Giesecke is covid-19 wel degelijk ‘een milde ziekte die vergelijkbaar is met de griep’. ‘Mensen die vandaag overlijden zouden anders binnen korte tijd ook zijn overleden.’

En deze uitspraak komt exact overeen met de cijfers. Overal, in ieder land, had meer dan 90% een onderliggende aandoening. Maar de meesten zelfs 3 of meer.

Hier de cijfers daarover in Italië:

En daar leggen we de economie voor plat??

Giesecke:“Stel je voor dat we de griep niet zouden kennen en ze plots opduikt. Dan zouden we exact dezelfde reactie hebben.”

“Maar jaarlijks sterven ook die mensen aan de griep, die sowieso niet lang meer te leven zouden hebben gehad. Dus ja, hun leven wordt met een aantal maanden ingekort en dat is niet fijn.”

Giesecke is vooral bang voor de gevolgen voor de democratie. “Hoe lang kan je mensen verplichten op deze manier thuis te houden?”

In China kan je dat, maar hier?

Volgens Giesecke is wachten op een vaccin zinloos omdat het te lang duurt.
“Werkt niet in een democratie.”

Tenzij je die democratie om zeep wilt helpen, en daar lijkt Rutte heen te willen. In Nederland gaan de échte belachelijke maatregelen NU PAS beginnen.

Qua Corona is het ergste voorbij maar de échte ellende in het dagelijks leven met zijn “nieuwe wereld” gaat veel meer problemen opleveren. Het lijkt wel alsof Rutte, net als andere EU leiders de samenleving wil resetten door te spreken over “het nieuwe normaal”.

Zie ook:

NEDERLAND op weg naar de afgrond…VOOR NIETS?

 

Interview en bron gesprek met Giesecke.

Bron:

https://businessam.be/zweeds-top-epidemioloog-maakt-brandhout-van-lockdowns-zelden-heeft-een-onofficiele-studie-zo-veel-impact-gehad-op-de-globale-beleidsvoering/

Zie ook zeker DEZE VIDEO´s (Nederlands ondertiteld).

VERBODEN VIDEO: Gerenommeerde artsen over COVID19. Verwijderd van YouTube.

Zie ook: LOCKDOWN is LEVENSGEVAARLIJK VOOR VOLGSGEZONDHEID!

Experts: Lockdowns LEVENSGEVAARLIJK voor volksgezondheid

EN: HEFTIGE DEMONSTRATIES tegen LOCKDOWN en MEDIA:

Vele heftige demonstraties tegen LOCKDOWN en JOURNALISTEN van de MEDIA

De STAATSOMROEP noemt CommonSenseTV Radicaal rechts en nepnieuws!
Zie hier de email-conversatie tussen de KRO/NCRV en ons. 

KRO/NCRV noemt ons RADICAAL RECHTS en NEPNIEUWS verspreiders

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x