HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Timmermans en Soros – Omvolking van Europa in volle gang

“Timmermans en Soros proberen overal in Europa linkse burgemeesters van grote steden te helpen om asielzoekers te vestigen in hun steden.” Dat zegt MEP Tamás Deutsch van de Hongaarse Fidesz-partij op een persconferentie. “De burgemeesters die de immigranten opnemen krijgen een vergoeding.”

Frans Timmermans heeft vrijdag een ontmoeting gehad met Gergely Karácsony, de linkse districtsburgemeester van Boedapest.

Deutsch vermoedt dat de bijeenkomst was om een immigratieovereenkomst te sluiten en zo honderden immigranten Boedapest binnen te krijgen.” Aldus Hungary Today..

Ook zegt Deutsch: “Soros en zijn mensen zijn op zoek naar burgemeesters en lokale autoriteiten die bereid zijn om illegale migranten te ontvangen.”

“Frans Timmermans wil landen die weigeren migranten te ontvangen, straffen met een intrekking van EU-fondsen en die fondsen verstrekken aan lidstaten, steden en gemeenten die bereid zijn om illegale migranten te ontvangen.” voegde hij eraan toe.

“Soros en  Timmermans ontmoeten elkaar regelmatig. Bijvoorbeeld tijdens de recente zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York

Laten we het beestje bij de naam noemen en er niet omheen draaien: Frans Timmermans is een globalist die denkt aan een wereld zonder grenzen en doet dit NIET omdat hij begaan is met het leed van vluchtelingen. Het zijn namelijk economische migranten. Het woord vluchtelingen wordt gebruikt om de publieke opinie achter deze gevaarlijke mensen te krijgen zodat het plan door kan gaan.

Ook kan de man logischerwijs niet opkomen voor de Nederlandse belangen. Timmermans wil de soevereiniteit opheffen en een centrale macht in Brussel.

Discussieer hier op het forum over dit artikel.

Lees hier een uitgebreid artikel van Fenixx.org

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Timmermans en Soros […]

[…] Zie dit artikel hoe Timmermans en Soros daar een grote bijdrage aan leveren: https://commonsensetv.nl/timmermans-en-soros-omvolking-van-europa-in-volle-gang/ […]

[…] is geschreven zijn o.a. Soros en Timmermans hard bezig om Europa in recordtempo om te volken. (zie artikel Timmermans en Soros). De puzzelstukjes vallen weer precies in elkaar. Frans Timmermans heeft al gelijk een gesprek […]

[…] Ook Hongarije komt laag uit op de lijst maar  Timmermans is daar een stokje voor aan het steken door de linkse burgemeester van Boedapest te vergoeden voor het opnemen van immigranten. Iets dat Timmerman in alle grote steden in Europa probeert. Lees voor meer info over Timmermans en Soros dit artikel: https://commonsensetv.nl/nieuwe-burgemeester-nodigt-soros-uit-timmermans-zet-omvolking-door/ en ook dit artikel geeft een goed inkijkje hoe de globalisten te werk gaan, waaronder good old Frans: https://commonsensetv.nl/timmermans-en-soros-omvolking-van-europa-in-volle-gang/ […]

[…] Timmermans – Omvolking in volle gang […]

[…] Bronnen: Timmermans en Soros- Omvolking in volle gang! […]

[…] Timmermans en Soros – Omvolking van Europa in volle gang […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x