CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Tiener geslagen en bijna voor de trein geduwd

Afgelopen vrijdagavond stond de 17-jarige Marcus Aroli, een Deense tiener, met zijn zus op het treinstation van Tåstrup, een geïslamiseerde wijk in het westen van Kopenhagen.

Omdat er geen enkele shop op dit station aanwezig is, besloten ze de trein te nemen naar Albertslund om wat te drinken te halen. (bron)

“Zodra ik de trein uitkwam zei mijn zus en een vriendin van haar dat er bij de ingang van het perron mensen op hun zaten te wachten.” vertelde Marcus.

“Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde maar voordat ik het wist kwam er een jongen van een jaar of 15 met krullend haar op me af en sloeg me, zonder reden, in mijn gezicht. Mijn bovenlip sprong open en begon te bloeden.” (bron)

 

Toen hij probeerde weg te rennen, tackelde een andere man hem zodat hij op de grond viel. De groep jongens/mannen omsingelden hem en deden meerdere pogingen hem op de spoorrails te duwen. Volgens Aroli was hun laatste poging vlak voordat de trein het perron op kwam rijden.

“Ik rende weg totdat ik aankwam op het einde van het perron waar alleen maar treinrails waren en ik wist dus dat ik terug moest om de groep te passeren. Natuurlijk sloegen ze mij weer en mijn zus begon te huilen.”

“Ik viel en voelde aankomen dat hij me op mijn hoofd wilde slaan. Ik gooide een tas met 4 bierblikjes naar het hoofd van één van de mannen en stond snel op. Vervolgens rende ik naar de uitgang van het perron.”

“Gelukkig hebben ze mijn zus en haar vriendin niets aangedaan. Ze gingen echt voor mij. Er waren zeker 30 man maar slechts 9 van hen deden mee om mij te slaan.”

Het station ligt in een moslimwijk en Marcus waarschuwde zijn vrienden via Facebook. “BLIJF WEG VAN HET ALBERTSLUND STATION ´S AVONDS! Ze zijn ziek in hun hoofd, en ik kende ze niet eens! IK KON WEL DOOD ZIJN!”

Aldus het verhaal van de kant van Marcus. Mochten we meer te weten komen, dan houden we u op de hoogte.

Zinloos geweld met een racistisch motief. Het gebeurt overal in Europa door moslimjongeren. Dagelijks. Maar centrumlinkse en centrumrechtse partijen weigeren hier iets aan te doen. Het probleem wordt genegeerd.

Bronnen:
https://voiceofeurope.com/2020/02/danish-teen-attacked-by-nine-men-who-tried-to-force-him-the-railroad-tracks-in-islamized-suburb/

https://www.document.no/2020/02/16/17-arige-marcus-forsogt-skubbet-ned-pa-skinnerne-kendte-dem-ikke-engang/

https://www.bt.dk/krimi/marcus-advarer-efter-overfald-hold-jer-vaek-fra-albertslund-station

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven