nl Nederlands

Tiener geslagen en bijna voor de trein geduwd

Afgelopen vrijdagavond stond de 17-jarige Marcus Aroli, een Deense tiener, met zijn zus op het treinstation van Tåstrup, een geïslamiseerde wijk in het westen van Kopenhagen.

Omdat er geen enkele shop op dit station aanwezig is, besloten ze de trein te nemen naar Albertslund om wat te drinken te halen. (bron)

“Zodra ik de trein uitkwam zei mijn zus en een vriendin van haar dat er bij de ingang van het perron mensen op hun zaten te wachten.” vertelde Marcus.

“Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde maar voordat ik het wist kwam er een jongen van een jaar of 15 met krullend haar op me af en sloeg me, zonder reden, in mijn gezicht. Mijn bovenlip sprong open en begon te bloeden.” (bron)

 

Toen hij probeerde weg te rennen, tackelde een andere man hem zodat hij op de grond viel. De groep jongens/mannen omsingelden hem en deden meerdere pogingen hem op de spoorrails te duwen. Volgens Aroli was hun laatste poging vlak voordat de trein het perron op kwam rijden.

“Ik rende weg totdat ik aankwam op het einde van het perron waar alleen maar treinrails waren en ik wist dus dat ik terug moest om de groep te passeren. Natuurlijk sloegen ze mij weer en mijn zus begon te huilen.”

“Ik viel en voelde aankomen dat hij me op mijn hoofd wilde slaan. Ik gooide een tas met 4 bierblikjes naar het hoofd van één van de mannen en stond snel op. Vervolgens rende ik naar de uitgang van het perron.”

“Gelukkig hebben ze mijn zus en haar vriendin niets aangedaan. Ze gingen echt voor mij. Er waren zeker 30 man maar slechts 9 van hen deden mee om mij te slaan.”

Het station ligt in een moslimwijk en Marcus waarschuwde zijn vrienden via Facebook. “BLIJF WEG VAN HET ALBERTSLUND STATION ´S AVONDS! Ze zijn ziek in hun hoofd, en ik kende ze niet eens! IK KON WEL DOOD ZIJN!”

Aldus het verhaal van de kant van Marcus. Mochten we meer te weten komen, dan houden we u op de hoogte.

Zinloos geweld met een racistisch motief. Het gebeurt overal in Europa door moslimjongeren. Dagelijks. Maar centrumlinkse en centrumrechtse partijen weigeren hier iets aan te doen. Het probleem wordt genegeerd.

Bronnen:
https://voiceofeurope.com/2020/02/danish-teen-attacked-by-nine-men-who-tried-to-force-him-the-railroad-tracks-in-islamized-suburb/

https://www.document.no/2020/02/16/17-arige-marcus-forsogt-skubbet-ned-pa-skinnerne-kendte-dem-ikke-engang/

https://www.bt.dk/krimi/marcus-advarer-efter-overfald-hold-jer-vaek-fra-albertslund-station

UPDATE: Der foreligger anmeldelse og politiet har siden overfaldet skete været på sagen. Og der blev også fortaget…

Geplaatst door Marcus Alexander Aroli op Zaterdag 15 februari 2020

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Johan janssis
Johan janssis
4 maanden geleden

2 IK ZOU HEEL VEEL KUNNEN VERTELLEN ?? MAAR WIL MAAR EEN ZAAK ZEGGEN ??? EN DAT IS? HEREN JULLIE DIE HIERBOVEN SCHRIJVEN , HOU HET NETJES .EN ZO VERDER ? WEL HEREN IK HOOP ,VOOR U MIJN SCHRIJVEN ZAL VERWIJDEREN ,HET EERST ZAL LEZEN ?EN HOPELIJK BEGRIJPT ?WIE OF WAT U BENT , DOET ER NIET TOE ? ???? MAAR IK VIND HET DOODJAMMER DAT DE BURGER ZIJN MENING NIET MAG ZEGGEN OF SCHRIJVEN ? HET IS NAMELIJK ZO ,DE BURGER IS HET ZO MOE EN IS ZO ONTGOOCHELD IN DE POLITIEKER ,DAT HIJ HET NIET MEER WEET ,… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
4 maanden geleden

Die Scandinaviers dachten ook dat ze MOESTEN de humanitaire uithangen !!!! MAAR het is de gewone mens die met de miserie zit van die moslims !

toos
toos
4 maanden geleden

persoonlijke aanvallen?? wat is er meer dan een persoonlijke aanval op een onschuldige jongen?????

Astrid
Astrid
4 maanden geleden

Wel opvallend dat er drank gehaald moest worden maar dat er wel met een tas met vier blikjes bier gegooid kon worden, toch?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x