Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Thierry Baudet spreekt met passie de keiharde waarheid tijdens coronadebat

Klaus Schwab kan trots op jullie zijn!

Pak ze aan, deze oplichters in de Tweede Kamer met BLOED aan hun handen!

Het moet afgelopen zijn met deze fascistische samenleving die ons wordt opgedrongen voor he-le-maal niets. De cijfers laten zien dat er niets, maar dan ook niets aan de hand is en het spektakel eromheen is misleidende propaganda en desinformatie.

We moeten als volk in opstand komen. Deze criminelen MOETEN WEG!

Wat je ook van Baudet en het FvD vindt, het zijn de enige mensen die de, door iedere andere politici krampachtig verzwegen, waarheid aan het licht brengen zonder bang te zijn voor de corrupte media of als complotdenker te worden uitgemaakt.

Hij benoemt de beestjes bij de naam en spreekt zijn hoop uit dat mensen eindelijk eens WAKKER WORDEN!!!

Wereldwijd grijpen overheden de “coronacrisis” aan om meer grip te krijgen op het leven van burgers – een voorspelbare ontwikkeling die niet vanzelf stopt.

Daarvoor zullen burgers de overheid een halt moeten toeroepen. Niet over 10 jaar maar nu, nu het nog kan. 

Jaag ze weg! 

Ook voor hun eigen veiligheid want mensen worden woest op figuren als rutte en hugocaust. Ze zullen, hoe verder ze gaan, meer en meer over hun schouder moeten kijken want er komt een dag dat mensen echt doordraaien. Want zij die het zien zullen dit nooit vergeten en hebben deze gore spelletjes exact door.

Als één of meerdere criminelen daar in Den Haag dit lezen: We hebben jullie door. Denk maar eens goed na wat dat inhoudt. Of denken jullie werkelijk dat jullie ongestraft door kunnen gaan met dit levensgevaarlijke spel?

Veel mensen hebben nog nooit haat gevoeld maar weten nu wat haat is. Dat is een heel naar gevoel waar je het liefst niet aan toe wilt geven maar ook niet onderuit komt na wat jullie ons aandoen. Wees maar blij dat jullie tegenstanders de meest vredelievende mensen zijn en er nog niets is gebeurd. Maar de massa gaat er achter komen wat jullie ons hebben aangedaan.

Dit is geen bedreiging, dit is een waarschuwing voor de natuurlijke reacties van mensen die doorkrijgen dat ze lang onderdrukt, vernederd en gedood werden dankzij dit bewuste en vernietigende overheidsbeleid en het gedrag van de media.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
33 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
33
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x