Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Thierry Baudet bij Beau: 5-jarig jubileum FvD en kopschoppers Gorinchem

Verspreid de vrijheid!

Thierry Baudet was afgelopen donderdag te gast bij Beau.

Voor diegenen die verstandig zijn geweest en de televisie jaren geleden al uit het raam hebben gesmeten, hebben we de volgende twee fragmenten van Thierry Baudet te gast bij Beau geupload.

Op Youtube is dit onmogelijk.

Maar daar hebben we Bitchute voor! Het geluid is niet optimaal, excuus daarvoor.

Hij zat aan tafel met o.a. het slachtoffer van de allochtone kopschoppers en Peter R. de Vries.

Eerder deze week hebben wij al een video geplaatst op Youtube over het meten met 2 maten als het gaat om racisme. Deze werd de dag erna van Youtube verwijderd. Zie hier de kopie van deze video om te weten waar het gesprek over gaat.

Zie hier de reactie van Baudet over de kopschoppers van Gorinchem:

Thierry werd verder geïnterviewd vanwege het 5-jarig jubileum van het Forum voor Democratie. Hij praat over het ontstaan van zijn FvD en de successen die ze hebben geboekt.

Natuurlijk wilde men Otten weer ter sprake brengen. Iets waar Thierry zelf nooit mee te koop heeft gelopen en op een hele volwassen manier mee is omgegaan. Volwassen gedrag da Peter R. de Vries vreemd is. Dat zien we ook hier weer.

Thierry antwoord kort en duidelijk op de vraag van Peter en deze  noemt dat vervolgens “een mes in de rug” van Otten.

Zie hier het hele fragment:

Video voor jou nog niet beschikbaar? Probeer het over een uurtje weer even. Wij waren iets te snel met dit artikel en de video wordt nog verwerkt.
Of kijk hier:

https://www.dailymotion.com/video/x7oguq8

Thierry Baudet:

Waar ik me op langere termijn nog wel meer zorgen over maak in de samenleving, is dat wij heel veel berichten krijgen dat dit ook een etnische component heeft. Dat je groepen Marokkaanse en Turkse jongeren hebt, die samenklitten rondom schoolpleinen of andere plekken waar jongeren komen en het daar specifiek ook gemunt hebben dan op autochtone Nederlanders. We hebben heel veel mensen natuurlijk ook met kinderen in het onderwijs en als dat zo is, is dat natuurlijk een extra zorgwekkend aspect.”

Subscribe je ook op ons Bitchute-kanaal. Hier kun je ook de video´s vinden die op Yotube worden gecensureerd en verwijderd.

Subscribe op CommonSenseTV Bitchute

Zie hier ook de verwijderde video van Nu.nl waarin we deze fake-media ontmaskerden en hun eigen leugens in beeld brachten. Nu.nl onderneemt juridische stappen tegen CommonSenseTV vanwege deze upload:

Steun ons dit geluid te verspreiden, te verenigen en uit te breiden zodat we samen een vuist gaan maken tegen de corrupte media, het partijkartel en de hedendaagse waanzin van links.

 

 

 

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x