CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Thierry Baudet kapt interview Wortelboer af

Baudet bedankt voor voortzetten interview met Wortelboer

“Thierry Baudet is dinsdag weggelopen tijdens een interview dat werd opgenomen voor de talkshow ‘De Vooravond.”

Dat vertelde Emma Wortelboer (24), aan RTL die als politiek verslaggever aan de slag gaat voor ‘De Vooravond’, in de ‘Coen & Sander Show’.(bron)

Och arme…

Een politiek diepte-interview met Wortelboer. Het wordt steeds gekker.

U weet wel. Deze Emma Wortelboer: 

 

RTL, die er helemaal in opgaan:

“Volgens Emma was Baudet het naar eigen zeggen niet eens met ‘de vraagstelling, de toon en mijn gebrek aan empathie’. Zij had naar eigen zeggen nog niet eens gevraagd naar het nieuws over de racistische appjes van de Forum voor Democratie-leider die dinsdag naar buiten kwamen.”

“Volgens mij geniet hij ook wel van de hele soort van machtspositie die hij tegenover de media heeft, dat hij dan weg kan lopen en geen antwoord kan geven. Ik vind het altijd een beetje een zielige vertoning”, zegt Emma tegen RTL.

De reden zou zijn dat Baudet boos werd toen Simone hem vroeg naar de Black Lives Matter-protesten. 

De media hebben nog nooit oprecht verslag gedaan van Antifa of BLM en er werden waarschijnlijk een paar waarheden verteld tijdens deze poppenkast over BlackLivesMatter.

Er is een strikte code onder alle mainstream media dat er niet negatief mag worden gesproken over deze politieke gewelddadige stromingen.

De media hebben heel veel bloed aan hun handen.

Baudet en de media

Of Baudet een spelletje speelt met de media, zoals Wortel zij, is te betwijfelen. Het is te hopen dat als hij dat nog niet doet, hij er dan alsjeblieft nu mee gaat beginnen. Dan maakt hij het ook voor zichzelf ook een stuk makkelijker.

We weten dat we gaan genieten van een maand lang schaamteloos Baudet bashen.

Gelukkig zijn de meeste mensen in dat mediawereldje niet bijster slim en als je het goed speelt dan kun je daar misschien anno 2021 voordeel uit halen.

Mensen worden wel degelijk wakker.

Als je de media kunt ridiculiseren en volledig lak kunt hebben aan wat ze over je schrijven of over je zeggen dan kun je ze goed exposen op het moment dat zij jou de ruimte geven.

Omdat de media geen idee hebben wat er speelt in de samenleving zullen ze je die ruimte blijven geven omdat ze denken dat ze er goed aan doen. Zij moeten die complottheorieën die online rondgaan debunken en deze man en zijn partij in de extreem rechtse hoek drukken.

Het is de eerste extreem rechtse partij die ik ken die de macht terug wil geven aan het volk, het referendum terug wil halen en pleit voor minder overheidsbemoeienis.

Reken maar dat er heel wat mensen potentieel bereid zijn om op Forum te stemmen, omdat zij de enigen zijn die zeggen werkelijk een einde te willen maken aan deze coronanonsens.

Speel in op het nuchtere verstand van de gemiddelde Nederlander zodra je op die buis bent.

De collectieve bewustwording van de mensheid is urgenter dan ooit en FvD kan daar in Nederland zeker aan bijdragen. Mevrouw Wortelboer niet.

Lees ook:

Verkiezingsfraude in Nederland?

4.2 11 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven