nl Nederlands

Thierry Baudet eist rectificatie maar Buitenhof weigert (Update: Buitenhof weigert rectificatie)

UPDATE: Buitenhof weigert rectificatie (bron)

Forum voor Democratie wil Buitenhof voor het gerecht dagen vanwege de uitspraak die vandaag gedaan werd bij het programma.

Voor een kort overzicht, bekijk deze video met de uitspraak gedaan in Buitenhof. De kale man aan de tafel kennen wij verder niet. Het schijnt een passant te zijn in de Eerste Kamer.

Buitenhof presentatrice Nathalie Righton zei gisteren dus in het programma Buitenhof:

‘Thierry Baudet zei deze week in de Tweede Kamer dat de EU een vooropgezet plan heeft het blanke Europese ras te vervangen door Afrikaanse immigranten.’

Het is een uitspraak die Baudet nooit heeft gedaan.

Baudet noemt het verbijsterend dat de NPO niet wil spreken over reële immigratie problemen.

“Keer op keer worden wij fascist en nazi genoemd. Het is zo laag. De uitspraken die vandaag bij Buitenhof over mij zijn gedaan hebben consequenties voor mijn veiligheid. Omdat wij elke keer vals worden beschuldigd.” aldus de zichtbaar aangeslagen Thierry Baudet. En dat is heel begrijpelijk.

Baudet benadrukte van de week ookal tegenover Rob Jetten (D66) dat FVD staat voor gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen.

Thierry Baudet noemde de stelling van Jetten dat FVD zou staan voor een ‘dominant blank Europa’ een bizarre kenschetsing.

Baudet zegt dat er onder andere bij Buitenhof woorden in zijn mond worden gelegd die hij nooit heeft uitgesproken:

“Het zijn schandelijke leugens en aperte onwaarheden die rechtgezet moeten worden!”

Den Haag en de corrupte media proberen Baudet weg te zetten als een racist en idiote complotdenker. Maar helaas. Het doelbewust immigranten naar Europa halen staat toch echt allemaal letterlijk op papier in een EU document online te lezen voor iedereen. Daar heeft Thierry Baudet geen woord van uit zijn duim gezogen.

Zie dit artikel hierover:

Europese Unie: “Immigratie kan win-win situatie opleveren”

Mocht je zelf het hele EU document willen lezen, wij hebben het hier geupload:
Officiële documenten Europese Unie

Ook het transcript van de Tweede Kamer is glashelder en Baudet zegt er verder niets meer aan toe te willen voegen.

Tweet Baudet:

Alles in één video:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Versteeg
Jan Versteeg
3 maanden geleden

Het framen van Baudet als racist door de publieke omroepen en ook div. landelijke dagbladen neemt i.d.d. wel ernstige vormen aan.

dreamteam
dreamteam
Reply to  Jan Versteeg
2 maanden geleden

Het is jammer dat het volledige gesprek met Henk Otten ook hier niet volledig in beeld komt, want uiteraard poogt deze intrigant hier weer een slaatje uit te slaan, maar zijn GO zal van geen betekenis blijken bij nieuwe verkiezingen, deze volgevreten pad genaamd Henk Otten, zal geen gewicht in de schaal weten te brengen en als landverrader afgeserveerd worden! Het is een nuttige idioot voor de linkse media, maar zodra alles ontzenuwd wordt en dat moment komt met rasse scheden naderbij, dan zal hij gillen als een mager speenvarken. Dat even over Henk Otten, dan nu over de NPO,… Lees verder »

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x