Staat van alarm vanwege monkeypox?
De WHO roept de welwillende experts bijeen om te mee te doen aan de volgende crisis. Een extra stok achter de deur om het klootjesvolk te laten gehoorzamen kan nooit kwaad.
De vraag aan de selectief geselecteerde experts: “Moet Monkeypox als een wereldwijde noodsituatie worden uitgeroepen?”
De wannabe wereldregering heeft niets liever dan noodtoestanden, mondiale bedreigingen voor de volksgezondheid en nooit uitkomende rampen zoals de levensgevaarlijke klimaatverandering die ons allemaal uit gaat roeien als we niet heel snel in electrische auto´s gaan rijden en insecten gaan vreten in plaats van biefstuk.
Tijdens noodtoestanden kun je extra druk en macht uitoefenen op de bevolking.
Noodsituaties en alarmtoestanden zijn prachtige instrumenten om dingen te realiseren die je onder gewone omstandigheden niet voor elkaar krijgt. En het allermooiste is dat mensen je als makke lammetjes gehoorzamen omdat het “om onze gezondheid gaat”.
De directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, die nog steeds achter een microfoon staat in plaats van achter de tralies, zei dinsdag dat hij had besloten om het noodcomité op 23 juni bijeen te roepen omdat het virus zich recent ‘ongebruikelijk’ heeft gedragen door zich te verspreiden in landen ver buiten delen van Afrika waar het endemisch is.
“We zijn van mening dat er ook een gecoördineerde reactie nodig is vanwege de geografische spreiding”, vertelde hij aan verslaggevers.
Er zijn nog geen gevallen gemeld sinds de jaren 70 dat het van mens op mens wordt overgedragen. Dat noemt men dan “zeer zeldzaam”
Er is al veel over gepubliceerd. Vooral in de jaren 2003-2004. In juni 2003 werd er voor het eerst een geval van de monkeypox geregistreerd in Amerika en daarna kwam de uitbraak van een handjevol besmettingen. (bron)
In vrijwel alle gevallen werden mensen ziek doordat ze een prairiehond als huisdier hadden of veel met prairiehonden in aanraking zijn geweest.
Deze prairiehonden hebben het weer opgelopen via andere tropische dieren.
Noodsituatie
Sorry, maar een beetje gezond wantrouwen jegens de WHO is op zijn minst gezegd, gepast en een heel goed idee. Dat hebben we geweten na ruim twee jaar WHO-terreur.
Zijn ze weer ergens op uit?
Er is al genoeg bekend over de monkeypox. Al vanaf de jaren 70 en in 2003 werden de eerste gevallen in Amerika geregistreerd.
2003:
“Alle mensen tijdens deze uitbraak werden ziek na contact te hebben gehad met hun prairiehond als huisdier. De huisdieren waren geïnfecteerd door kleine zoogdieren in Ghana. Dit was de eerste keer van monkeypox buiten Afrika.” (bron CDC)
2004
“…De eerste gevallen in Wisconsin die bij deze uitbraak werden geëvalueerd, kwamen voor bij vijf mannen en zes vrouwen, variërend in leeftijd van 3 tot 43 jaar. Alle patiënten meldden dat ze direct contact hadden met zieke prairiehonden voordat ze een koortsachtige ziekte met huiduitslag kregen….” (Bron: PubMed.gov)
Begin 2022:
“Monkeypox is zeldzaam en verspreidt zich niet makkelijk onder mensen zonder intiem contact. De bedreiging voor de Amerikaanse bevolking is laag. U.S.” (bron)
Aantal doden aller tijden in de westerse wereld: Nul
Vandaag:
De WHO meldt dat door Monkeypox uit te roepen tot een internationale noodsituatie op gezondheidsgebied, het dezelfde aanduiding krijgt als de COVID-19-pandemie en dat zou betekenen dat de WHO de normaal gesproken zeldzame ziekte als een voortdurende bedreiging voor landen wereldwijd beschouwt., aldus een citaat van de WHO gepubliceerd door TheEpochTimes.
“Huh?”
De WHO:
Mensen met apenpokken zijn besmettelijk terwijl ze symptomen hebben (normaal gesproken tussen de twee en vier weken). U kunt apenpokken oplopen door nauw lichamelijk contact met iemand die symptomen heeft. De uitslag, lichaamsvloeistoffen (zoals vocht, pus of bloed van huidlaesies) en korsten zijn bijzonder besmettelijk. Kleding, beddengoed, handdoeken of voorwerpen zoals eetgerei/borden die besmet zijn met het virus door contact met een besmette persoon, kunnen ook anderen besmetten.
Zweren, laesies of zweren in de mond kunnen ook besmettelijk zijn, wat betekent dat het virus zich via speeksel kan verspreiden. Mensen die nauw contact hebben met iemand die besmettelijk is, waaronder gezondheidswerkers, gezinsleden en seksuele partners, lopen daarom een groter risico op infectie.
Het virus kan zich ook verspreiden van iemand die zwanger is van de foetus vanuit de placenta, of van een besmette ouder op kind tijdens of na de geboorte door huid-op-huidcontact.
Het is niet duidelijk of mensen die geen symptomen hebben de ziekte kunnen verspreiden. (bron)
“Wat?”
Een virus dat tot aan begin 2022 toe nog volstrekt ongevaarlijk en nauwelijks besmettelijk was is ineens een noodtoestand?
En mensen op deze achterlijke wijze desinformeren over het overbrengen van deze aandoening? Daar zit iets achter.
Ja, het is ineens zo erg geworden dat je uit moet kijken iemand een tongzoen te geven,, eten van het bord van een ander weg te plukken en let ook goed op dat niemand je vork afpikt.
Goed de kussens wassen als iemand op bezoek is geweest. Raak ze niet aan want de overdracht gaat niet alleen meer via intiem lichamelijk contact maar er kunnen ineens ook restjes op spijkerbroeken zitten? Blijf in je eigen bed want beddengoed van een “besmet persoon” kan je de apenpokken geven? Echt waat?
Je, zelfs de foetus kan een moeder besmetten en andersom. En de gezondheidswerkers lopen ook weer eens gevaar. Waar zijn jullie op uit?
Ik denk dat dit virus slechts één heftige gevaarlijke bijwerking heeft. Anticipatieangst.
Mensen opnieuw helemaal gek maken.
Advertentietje, gratis inschrijven op hun nieuwsbrief, oftewel angstbrief. We zitten weer helemaal in de crisissfeer:
Het zou mij zelfs niets eens meer verbazen wanneer we het hier niet eens hebben over de monkeypox maar over vaccin bijwerkingen of weer een nieuw sinister (com)plot.
Alle grafieken staan al klaar om te “curven”, de websites zijn startklaar gemaakt, binnenkort krijgen we bij CNN rechtsonder in beeld weer een leuke live telling te zien en er zullen absoluut mensen zijn die ook hier weer in gaan trappen.
Allemaal ver gezocht? Je moet het ook heel ver zoeken bij deze misdadigers tegen de mensheid. We vergeven en vergeten het nooit wat ons is aangedaan.
“Apenpokken” racistisch
Het verhaal zou niet compleet zijn als er geen mensen zouden zijn geweest die de naam monkeypox racistisch vinden. Als je een nieuwe wereldorde wil creëren heb je deze useful idiots een tijdje nodig en moet je ze dus te vriend houden. En dus is de WHO is haastig op zoek naar een andere naam.
Noem het covid20. Klaar. Hoef je niet alle stickertjes van de vaccinflesjes los te peuteren.