Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

The Trueman Show #42 Marcel Messing – Een diepgaand gesprek over spiritualiteit en meer

Verspreid de vrijheid!

In deze podcast wordt Marcel Messing geïnterviewd door Jorn Luka in aflevering 42 van de Trueman Show. Een diepgaand gesprek waar ik persoonlijk zeer van heb genoten en onze CSTV volgers niet wil onthouden. Een prachtig gesprek om op deze zondag van te genieten en waar de interviewer zijn gast laat uitpraten en shinen. Een gave die Jorn Luka bezit en goed tot zijn recht laat komen.

De onderstaande tekst is overgenomen van Jorn Luka’s website, www.jornluka.com, waar de hele aflevering terug is te zien. Er staan onderaan ook links naar YouTube en Spotify waar de hele podcast respectievelijk bekeken of beluisterd kan worden.

 

Voor deze 42ste aflevering zijn we (wederom) afgereisd naar het zuiden van Frankrijk, naar een klein dorpje in de Pyreneeën.

We zien hier uitgenodigd door de legende Marcel Messing himself. Voor de tweede keer wel te verstaan want Marcel had nog een hoop dingen te bespreken waar we de vorige keer niet aan toe zijn gekomen.

Ditmaal zaten we niet in zijn woonkamer, maar zaten we in zijn indrukwekkende bibliotheek. Tijdens ons eerste bezoek kregen we al een uitgebreide rondleiding. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing. Wat een kennis daar opgeslagen ligt is ongelooflijk. Een walhalla voor mensen die zich verdiepen in hoe onze wereld in elkaar steekt. Marcel leest zelf 3 boeken per dag, dus een uitgebreide bibliotheek is dan ook broodnodig. Ontzettend dankbaar dat we op deze inspirerende plek het gesprek hebben kunnen laten plaatsvinden.

In dit gesprek zijn Marcel en ik dieper ingegaan op wat ons precies in de toekomst (ook op korte termijn) te wachten zal staan en sinds hij na het schrijven van zijn boek worden wij wakker in 2006 zo een beetje op elk punt gelijk heeft gekregen hoor ik de man graag aan. Zo gaat het over HAARP, fake alien invasion etc. Hij vertelt niet alleen wat ons te wachten staat ook wat wij nou kunnen doen om ons voor te bereiden. En dan met name in spirituele zin. De weg naar binnen. Het wegstrippen van je opgebouwde persoon. Je ego. Je zelf bevrijden uit de mentale gevangenis. De rol van spiritualiteit en daarmee ook de invloed van valse spiritualiteit/spiritual bypassing en new age.

Bijna elk gesprek wat ik voer inspireert mij wel op een bepaalde manier, maar deze helemaal. Alle woorden die hij sprak over spiritualiteit, ego en de weg naar binnen kwamen keihard binnen. Ik voelde elke letter ervan. Wellicht ook omdat ik voel dat dit de weg is, de weg naar echte bevrijding, maar ook zelf hier nog niet genoeg werk voor verricht. Een spiegel die ik nodig had en ik denk ook meer mensen kunnen gebruiken.

 

U kunt de hele podcast hier terugzien. Duur is 2:27:55 minuten.

 

U kunt het ook op YouTube bekijken. Het bevat tevens Engelse ondertiteling, zodat het ook door niet-Nederlands taligen gevolgd kan worden:

 

Of op Spotify beluisteren:

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x