CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

The Squad – In hun eigen woorden

The squad is een informele groep (junior) congresvrouwen van de Amerikaanse Democratische partij.Deze congresvrouwen hebben de media’s aandacht en zullen deze niet snel kwijtraken. Ze hebben namelijk een soort publieke ruzie met Donald Trump en een groot gedeelte van de Amerikaanse samenleving. De dames gebruiken hun platform om zich uit te spreken tegen Israël en steun te betuigen aan een Palestijnse beweging genaamd BDS, dit staat voor: Boycott, Divestment and Sanctions = Boycot, Desinvestering en Sancties. Sowieso twee van de vrouwen wil van Israël af en ze proberen dat via de Amerikaanse wetten te bewerkstelligen. Vooral de (Palestijnse) Rashida Tlaib en Ilhan Omar (Somaliër) maken daar geen geheim van.

Ze spreken zich graag persoonlijk uit tegen President Trump.Tegen zijn beleid en Amerika in het algemeen. Hierbij wordt hij continu aangewezen als Fascist, Hitler (en alles wat daar bij komt), en Amerika als Nazi-Duitsland. Alexandria Occasio Cortez gaat daar heel ver in, zo vergelijkt ze de opvangcentra bij de Amerikaans/Mexicaanse grenzen met concentratiekampen en zegt ze dat de medewerkers en grens bewakers de immigranten verplicht om uit het toilet te drinken.

Er zijn veel mensen die de Verenigde Staten binnen willen vanuit Zuid-Amerika. Er zijn dus ook veel smokkelaars die met kinderen en jonge vrouwen het land proberen binnen te komen, maar veel van deze meiden en kinderen worden onderweg zwaar misbruikt door de o.a de smokkelaars. Als ze dus mazzel hebben en over de grens aankomen bij zo’n opvang centra, dan worden de volwassenen van de kinderen gescheiden en de mannen van de vrouwen om te kijken wat de situatie is en wie er medische hulp nodig heeft. Papierwerk, het hele gebeuren natuurlijk. Je wilt natuurlijk niemand bij zijn misbruiker laten. Vaak wordt er bijvoorbeeld geclaimd dat men familie is terwijl dat niet het geval is. Momenteel worden er DNA tests ingezet waardoor er veel fraude, maar ook duistere zaken betreft mensensmokkel en misbruik aan het licht komen. AOC’s reactie op dit alles is dat het niet normaal is dat we families van elkaar scheiden en dat we ze opsluiten als criminelen of honden. Punt. Volgens haar zijn grenzen belachelijk en mensonterend.

Mijn vraag is: Als het echt om concentratiekampen zou gaan, dan zouden mensen niet hun levens wagen om daar maar binnen te komen. Het is schandalig dat deze vrouw dit soort vergelijkingen maakt en niet door lijkt te hebben hoe gewichtig en onjuist het is wat ze zegt.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x