Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

The Going Direct Reset plannen van de top G7 Centrale Banken: totale gecentraliseerde digitale financiële controle, gecombineerd met een sociaal kredietsysteem

Verspreid de vrijheid!

Door Avalerion Awakes  

Leestijd 20-30 minuten

Dit artikel is een beetje tot een werkstuk uitgegroeid. Het begon eigenlijk met het vertalen van de briljante podcast The Coming Currency Reset (vertaald De Komende Valuta Reset) van Catherine Austin Fitts & Whitney Webb. Deze podcast stond al sinds maart jl. op mijn ‘te vertalen verlanglijstje’, maar ik kwam er steeds niet aan toe, tot voor kort.

De podcast valt goed samen met wat ik sinds het afgelopen 1.5 jaar zowel in Nederland als aan de andere kant van de wereld in levende lijve heb geobserveerd en geleerd en al zo lang met mijn medemens wil delen. Met name de enorme toename van bewakingscamera’s in de openbare ruimtes, hoe ons financiële systeem in grote lijnen in elkaar zit en het niet los gezien kan worden van de agenda’s die nu in rap tempo worden uitgerold en manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven. Na meer dan 6 weken aan dit werkstuk te hebben gewerkt met de hulp van een paar geweldige teamleden, kan het eindelijk met onze CSTV lezers gedeeld worden.

Het artikel bestaat uit de volgende delen:

Deel 1. The Coming Currency Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijke sociale kredietsysteem in Nederland en in
de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven:
decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

 1. Gebruik van private digitale diensten
 2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins
 3. Fysiek geld
 4. Vers voedsel en watervoorziening
 5. Fysieke en mentale gezondheid

 

Het artikel wordt tevens ondersteund met een bronnenlijst die u onderaan het artikel kunt vinden en downloaden. Een mooie quote van de Last American Vagabond die ik nog wil benadrukken voordat u zich in het artikel verdiept:

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen, om de één of andere reden. Blijf waakzaam.”

 

Deel 1. The Coming Currency Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deze podcast is opgenomen op 16 januari jl., maar zou ook zo gisteren opgenomen kunnen zijn qua relevantie en actualiteit. Dat komt omdat Catherine Austin Fitts (voormalig Assistent Minister van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling in de Bush senior administratie, voormalig top Wall Street bankier en oprichtster van Solari Inc.) en Whitney Webb (Onafhankelijk Onderzoeksjournaliste) door hun kennis, ervaring, expertise en visie ver vooruit op de troepen lopen.

In deze podcast bespreken ze de Orwelliaanse top G7 Centrale Banken ‘The Going Direct Reset’ plannen. Deze plannen zullen een soort combinatie zijn tussen het Chinese Sociale Kredietsysteem en een totalitair digitaal financieel systeem, waarin het geld straks letterlijk ‘aan en uit’ gezet kan worden en iemand geografisch en sociaal gezien buitengesloten kan worden. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn: Inclusieve Kapitalisme, Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs. gedecentraliseerde cryptovaluta, Universeel Basisinkomen (UBI), Operation Warp Speed en de Covid-19 vaccins die de weg vrijmaken naar het transhumanisme, de Amerikaanse Binnenlandse Terrorisme Wet en het verder uitbreiden van de politiestaat.

Naast al deze dystopische onderwerpen bespreken ze ook oplossingen om buiten het systeem te kunnen overleven. Meer informatie over het Chinese Sociale kredietsysteem en hoe een soortgelijk systeem versneld tijdens het coronatijdperk zichtbaar in Nederland en andere landen wordt ingevoerd, kun je onderaan dit artikel vinden. Gevolgd door een belangrijk overzicht van hoe men buiten het systeem kan leren opereren en overleven. Deze onderwerpen zijn erg belangrijk om van op de hoogte te zijn. Lees het hele artikel daarom a.u.b. aandachtig door.

De podcast van Catherine & Whitney is voor elke waarheidszoeker zeer aan te raden. Het helpt om een beter beeld te krijgen van de globale financiële transformatie die momenteel op de achtergrond wordt doorgevoerd tijdens het coronatijdperk en ons leven voor altijd zal veranderen.

U kunt de vertaalde podcast van Catherine Austin Fitts en Whitney Webb hier terugvinden. De duur is 70 minuten. De tijdcodes kunt u onder de video vinden.

Tijdcodes:
2:50 min          ‘The Going Direct Reset’ goedkeuring van de top G7 Centrale Banken
7:15 min           Een nieuw Orwelliaans economisch systeem; Inclusieve Kapitalisme
15:44 min         Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs gedecentraliseerde cryptovaluta
30:45 min        Universeel Basisinkomen (UBI)
41:00 min        Transhumanisme en de genetische Covid-19 vaccins
54:50 min        Onrust in Washington D.C., de Binnenlandse Terrorisme Wet & uitrol van de Politiestaat
1:06:26 min     Oplossingen om buiten het systeem te overleven

 

Deel 2. Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem?

Na een aantal plaatselijke proeven die begonnen in 2009, was in 2014 het Chinese sociale kredietsysteem in veel andere delen van China ingevoerd door de Chinese Communistische Partij (CCP). Het systeem bestaat uit meer dan 200 miljoen camera’s (dat is zo’n 1 camera per 7 personen op een bevolking van bijna 1.5 miljard mensen) die in het land zijn geïnstalleerd. Het systeem maakt gebruik van biometrische gezichtsherkenning systemen (facial recognition) en wordt gerund door kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, ofwel AI). Elke Chinese staatsburger wordt in dit systeem constant gemonitord, waarin privacy iets van het verleden is. Elke burger krijgt een kredietscore van 1000 punten toegewezen. Door middel van hun gedrag kunnen ze daar punten bij krijgen of gaan er punten van af. Het gedrag wordt constant gemonitord door de camera’s en beoordeeld door de AI. Het leven van elke burger wordt beheerst door hun sociale kredietscore, omdat hun score een directe invloed heeft op toegang tot belangrijke sociale voorzieningen zoals: een baan, het openbaar vervoer, een school, universiteit en sociale voorzieningen van de overheid. Er bestaat een klasse systeem gebaseerd op de kredietscore. Als je onder een bepaalde waarde valt, dan kun je publiekelijk beschaamd worden en bezoek van de autoriteiten verwachten en sociale- en geografische buitensluiting.

Er is een overzicht van de spelregels van het kredietsysteem waarin wordt aangegeven hoeveel punten je kunt scoren of verliezen met bepaalde handelingen. Handelingen die gunstig zijn voor de CCP verhogen je kredietscore, waaronder ook het verklikken van mensen die zich niet aan de regels houden. Handelingen die kritisch zijn op de CCP, zoals het kijken en verspreiden van media die openlijk tegen het beleid van de CCP ingaan, verlagen je kredietscore. Maar ook bijvoorbeeld door het rood licht lopen verlaagt je kredietscore.

In deze vertaalde video van Laowhy86 wordt duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. De duur is 19:40 minuten.

 

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijke sociale kredietsysteem in Nederland en in de rest van de wereld

Zoals eerder vermeld wordt het Chinese Sociale Kredietsysteem gerund door AI. AI loopt op algoritmes die verbeteren/evolueren naarmate het meer data verwerkt. Data wordt ook wel het nieuwe geld of goud genoemd. China loopt op het gebied van AI en dataverwerking ver vooruit op de rest van de wereld door de invoering van hun sociale kredietsysteem en hebben daarom een groot economisch voordeel. Het Westen en de rest van de wereld willen hierop niet te veel achter lopen en met de coronacrisis en resulterende digitale vaccinpaspoorten hebben ze de sleutel in handen om de massa naar een soortgelijk systeem te kunnen leiden.

Is dit toeval? Ten eerste was de invoer van de vaccinpaspoorten al sinds 2017 bekend bij de Europese Commissie. En bedenk ook dat het Chinese Sociale Kredietsysteem is opgebouwd m.b.v. Westerse technologie en medewerking van de financiële & politieke wereldelite en techgiganten uit Silicon Valley. China is jarenlang de proeftuin geweest van Big Tech en het Westen. En nu werkt Big Tech samen met onze overheden om een soortgelijk systeem naar de rest van de wereld te exporteren onder de dekmantel van de coronacrisis en de vaccinatie ID’s. Zo wordt er een nieuw Orwelliaans, digitaal economisch systeem ingevoerd.

Gelooft u het niet? Kijk dan eens naar de enorme toename van bewakingscamera’s in ons eigen land tijdens de coronacrisis. Operation Lockstep anyone?

Een aantal voorbeelden van recente foto’s geschoten door het Avalerion Awakes team

 

 

 

*Dit is de tunnel van station Zwolle sinds een recente verbouwing. 

 

Station Rotterdam Alexander heeft ook een recente verbouwing gehad. 

 

 

 

 

Correspondentie met de supermarkten over de bewakingscamera’s

 /

 

 /

 

Dit is niet alleen een trend in Nederland, maar ook elders in de wereld, bijvoorbeeld in Melbourne, Australië, waar vorig jaar tijdens de avondklok en strenge lockdown geen vliegverkeer in en uit de stad mocht komen. Desalniettemin kwamen er volgens klokkenluiders wel vliegtuigladingen binnen vol met biometrische apparatuur uit China. Hieronder volgt een kort verslag ervan in een fragment van een aflevering van de Dollar Vigilante uit augustus 2020, waarin de vliegtuigladingen vol met Chinese biometrische apparatuur in Melbourne te zien zijn.

U kunt de vertaalde video van Jeff Berwick’s Dollar Vigilante hier bekijken. De duur is 4 minuten:

U kunt Jeff Berwick volgen op zijn Dollar Vigilante kanaal en website. Hij heeft onlangs ook met Charlie Robinson een must read boek voor deze tijd uitgebracht, genaamd ‘The Controlled Demolition of the American Empire’. Charlie Robinson heeft er ook een podcast over opgenomen met Whitney Webb die u hier kunt vinden.

Vorig jaar was ik nog in Nieuw-Zeeland. Na de eerste strenge lockdown in maart 2020 zag ik de bewakingscamera’s als paddenstoelen uit de grond schieten en op drukke kruispunten geïnstalleerd worden. Net als de 5G-palen die ook overal tevoorschijn kwamen. Toen ik vorig jaar in Nederland op Schiphol aankwam zag ik dat het plafond van de terminal die alleen toegankelijk is voor reizigers volhing met de ronde bewakingscamera’s. Toen ik in 2019 in Nederland op bezoek was, hingen er niet zoveel camera’s.

Dit alles wijst er op dat wij waarschijnlijk op weg zijn naar soortgelijk sociaal kredietsysteem als in China. Een totale technocratie waar men in smart cities leeft en gecontrolleerd wordt door AI. Als u hier meer over wilt leren raad ik ook het interview van wijlen Rosa Koire (een expert op het gebied van Agenda 21) aan bij Spiro Skouras (onafhankelijk onderzoeksjournalist) vorig jaar.

U kunt de (door Avalerion Awakes) vertaalde video hier terugvinden. De duur is 36 minuten.

 

Een relevante tekst die de CEO van Telegram, Pavel Durov, onlangs postte op zijn Telegram Kanaal:

“Over het algemeen gaan we ervan uit dat de wereld elk jaar een betere plek wordt. Maar als het om individuele vrijheden gaat, is het tegendeel waar. De meeste studies tonen aan dat de mensheid nu minder vrij is dan enkele jaren geleden.

20 jaar geleden hadden we een gedecentraliseerd internet en een relatief onbeperkt banksysteem. Vandaag censureren Apple en Google informatie en apps op onze telefoons, terwijl Visa en Mastercard beperken voor welke goederen en diensten we kunnen betalen. Elk jaar geven we meer macht en controle over ons leven uit handen aan een handjevol bedrijfsleiders die we niet hebben gekozen en niet ter verantwoording geroepen kunnen worden.

De meesten van ons dragen gewillig traceerapparatuur – onze telefoons – en staan toe dat bedrijven onze privégegevens gebruiken om ons te bestoken met inhoud die ons afleidt met amusement van lage kwaliteit. In tegenstelling tot 20 jaar geleden worden we nu omringd door bewakingscamera’s, die in landen als China AI gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand zich kan verstoppen.

In 2017 haalde China de VS in als de grootste economie ter wereld naar koopkracht, en liet de wereld zien dat individuele vrijheden niet nodig zijn voor economische ontwikkeling. Kijkend naar het succes van China, worden meer landen autoritair (), waarbij essentiële mensenrechten zoals vrijheid van meningsuiting, beweging en vergadering worden ingeperkt.

Wie gaat dit oplossen?

De meest actieve en creatieve geesten van onze generatie hebben het te druk met het spelen in de snel krimpende zandbak die “vrij ondernemerschap” heet of met het produceren van digitale inhoud om iedereen langer aan hun apparaten gekluisterd te houden. De rest lijkt te veel afgeleid door de overvloed aan goedkoop digitaal vermaak om de trend kritisch te beoordelen en actie te ondernemen.

Als ik dit zie, vraag ik me af wat de erfenis van onze generatie zal worden. Zullen wij de geschiedenis ingaan als degenen die vrije samenlevingen lieten veranderen in dystopische nachtmerries? Of zullen we worden herinnerd als degenen die de vrijheden hebben verdedigd waar vorige generaties zo hard voor hebben gevochten?”

Hierop inhakend moet ik er nog bij zeggen dat vooral de foto’s van de tunnel van station Zwolle een diepe indruk op mij maakte. Als kind en jongvolwassene kon ik altijd vrij door deze tunnel heen lopen en fietsen. Er waren geen toegangspoortjes, zodat niet-passagiers hun geliefden en vrienden ook op de trein konden zetten of afhalen. Ik heb nog warme herinneringen als kind dat mijn ouders mij wel eens op de trein zetten en dat ik door het raam naar hen zwaaide of dat ze me vanaf het perron opwachtten. Een enorme contrast met de kille toegangspoortjes en ontelbare camera’s die inmiddels op de stations geïnstalleerd zijn en nog worden geïnstalleerd. Het stemt mij zeer treurig voor de jongere generaties en kinderen die er al zijn en nog moeten komen en in wat voor wereld zij opgroeien en zullen opgroeien. Zij zullen nooit beter weten als we deze inhumane, kille surveillance maatschappij laten uitrollen. Dit willen wij toch niet voor ons nageslacht? Wij willen toch dat ze het beter dan ons zullen hebben en in vrijheid kunnen opgroeien en leven?

 

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

1. Gebruik van private digitale diensten

Zoals eerder vermeld is data nodig om de AI-algoritmes te voeden, dit maakt data een kostbaar economisch middel. Denk maar eens na over uw online leven en hoe agressief uw data door Big Tech wordt verzameld en verhandeld (Facebook, YouTube, Google etc.). Alles wat u online doet wordt getrackt/bijgehouden en onze privacy en rechten worden in toenemende mate met voeten door Big Tech getreden. Een voorbeeld hiervan is de enorm toegenomen censuur sinds de start van de coronacrisis.

 /

 

Stop dus met het geven van uw kostbare data aan deze tech giganten die samen met onze overheden werken om ons van onze vrijheden en rechten te beroven. Leer om zo anoniem mogelijk gebruik te maken van het internet en maak gebruik van onlinediensten die privacy en individuele rechten hoger in het vaandel hebben staan. Een aantal voorbeelden en tips:

 • Virtual Private Network (VPN). Hiermee verbindt u met een andere server en IP-adres waardoor u anoniem online kunt gaan. Een paar goede VPN-diensten zijn bijv. CyberGhost VPN en NordVPN.
 • Gebruik een andere Browser. De Brave Browser is speciaal ontwikkeld om uw online privacy te beschermen. Een mooie vertaalde quote van hun website:“Waarom is mijn privacy zo belangrijk?
  Privacy gaat over individuele autonomie en uw recht om met rust te worden gelaten. Kennis over u geeft een zekere mate van macht over u. Regeringen gebruiken informatie om mensen te arresteren en ze op lijsten te zetten van wie wel en wie niet van bepaalde basisrechten gebruik mogen maken. Bedrijven willen u op allerlei manieren beïnvloeden: hoe u leeft, wat u wilt, hoe u stemt…  Individuele mensen spioneren zelfs om te chanteren, te stalken, te bedreigen of te begluren. Privacy stelt u in staat uw leven te leiden zonder dat u zich voortdurend zorgen hoeft te maken over de manier waarop uw handelingen in de toekomst verkeerd zullen worden geïnterpreteerd of tegen u gebruikt zullen worden. Op een hele reële manier geeft privacy u de vrijheid om uzelf te zijn.”
 • Gebruik een open source operating system zoals Linux ipv Android, Microsoft of iOS of een virtual computer die niet verbonden is aan uw eigen computer.
 • Gebruik een privacy en niet/ in mindere mate-censurerende zoekmachine zoals DuckDuckGo i.p.v. Google.
 • Gebruik vrijere en beter versleutelde chatdiensten als alternatieven voor Facebook’s Whatsapp zoals Signal, Telegram, MeWe of FortKnoxster.
 • Gebruik een versleutelde e-maildienst zoals Protonmail i.p.v. Microsoft’s Hotmail of Google’s Gmail.
 • Maak gebruik van vrijere videoplatformen ipv YouTube zoals Rumble, Bitchute, LBRY’s Odysee en D-Tube (eerste gedecentraliseerde op crypto gebaseerde videoplatform).
 • Zet de locatie diensten uit op je telefoon en op je camera.
 • Verwijder je metadata om uw bestanden anoniem te kunnen delen met o.a. MetaCleaner, Adarsus MetaClean en ExifCleaner.
 • Gebruik een speciaal voor privacy ontworpen telefoon en/of software. Voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Big Tech-vrije telefoon en de Amerikaanse gedecentraliseerde CLEAR phone.
 • Gebruik uw smart telefoon gewoon minder en geef/gebruik uw vingerafdruk en/of biometrische gezichtsdata niet om in uw telefoon in te loggen.
 • Daarnaast wordt u aangeraden om de smart telefoon gewoon minder mee te nemen. En als u een belangrijke meeting of bespreking met gevoelige onderwerpen heeft, zet de telefoon dan uit en plaats het in een magnetron of in een andere ruimte zodat u niet afgeluisterd kunt worden.

 

2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins

Er vindt een enorme centralisatie van macht plaats wereldwijd, versneld door de coronacrisis. Ons geld is ook gecentraliseerd via het centrale bankensysteem; een privaat systeem dat een monopolie heeft op het drukken van geld. Vrijwel elke natie op aarde is onderhevig aan de schulden die ze bij de centrale banken hebben staan.

De machtspyramide op aarde kan een beetje zo beschreven worden van beneden naar boven, zoals voormalige establishment insider Ronald Bernard het beschreef:

“De onderste laag bestaat uit de bevolking, dat zijn wij. Daarboven zitten de overheden die de bevolking onder de duim moeten houden. Daarboven zitten de multinationals en conglomeraten. Daarboven zitten de centrale banken. En daarboven zitten de Wereldbank en het IMF (Internatial Monetary Fund), en daarboven zit de BIS (Bank of International Settlements, waar trouwens aardig wat Nazi’s in het bestuur hebben gezeten), ook wel de bank der banken genoemd. En daarboven zitten de echte machthebbers, die deels zichtbaar en onzichtbaar zijn.

Een manier om deze enorme machtsstructuur te bestrijden is dus door decentralisatie van geld, zodat niemand er grip op heeft en er misbruik van kan maken. Dat is een beetje de gedachtegang achter gedecentraliseerde cryptovaluta’s en achter Bitcoin toen het ontwikkeld was. Met de gedecentraliseerde blockchain heeft niemand er echt controle over. Alhoewel de centrale banken en autoriteiten hun best doen om de (Bitcoin) koers te manipuleren door veel op te kopen en te verkopen en door manipulerende MSM-berichten. Crypto heeft ook vrijwel een tegenovergestelde werking dan onze normale fiat valuta’s (euro, dollar etc.). Waar onze normale valuta’s jaar in, jaar uit in waarde afnemen door het bijdrukken van geld en inflatie, neemt crypto over het algemeen in waarde toe. De hoeveelheid Bitcoin, bijv., halveert elke 4 jaar, waardoor het steeds schaarser wordt en in waarde toeneemt. 1 Bitcoin schommelt de laatste tijd rond de 50.000 USD (US Dollar). Toen het net op de markt werkt gebracht was het slechts een aantal cent waard. In contrast is de dollar juist enorm in waarde afgenomen door alle biljoenen die m.n. sinds het begin en vlak voor de coronacrisis zijn bijgedrukt. Het neemt steeds toe in hoeveelheid en dus af in waarde.

In de loop der jaren is Bitcoin wel aan banden gelegd en een soort surveillance coin geworden. De handel erin is tegenwoordig vrijwel geheel dichtgetimmerd door de autoriteiten en kan niet privé gedaan worden.
Als een antwoord daarop zijn briljante privacy coins ontwikkeld die eigenlijk zijn geworden waar Bitcoin voor bedoeld was en wat het had moeten zijn. Deze privacy coins zijn Monero en Pirate Chain, ook wel het digitale cash genoemd. De encryptie van deze privacy coins is vrijwel niet te kraken. De Amerikaanse belastingdienst (Inland Revenue Service, IRS) heeft er zelfs een beloning van honderd duizenden dollars voor uitgeloofd, maar het is tot nu toe niet gelukt.

Dit valt een beetje samen met wat Catherine in de podcast vertelde over wat Bill Binney, voormalig inlichtingenambtenaar van de Amerikaanse National Security Agency (NSA) en klokkenluider, haar vertelde, namelijk:
“Wat we zouden moeten doen, is alle thuisstudenten en alle scholen en alle leraren tezamen de jongeren  coderingssystemen leren maken. Als elke gemeenschap honderden zelfgemaakte encryptiesystemen creëert, zal het ze (de autoriteiten) gek maken.”

 

Een overzicht van de Privacy Coins:

 

Pirate chain schommelt op het moment rond de $2,15. Een goede investering vergeleken met Monero dat op het moment rond de $275 USD schommelt.

Anonieme crypto wallets:

Plaatsen om crypto’s te kopen en te verkopen:

 

U kunt veel over crypto’s en de markt leren op de website van de Dollar Vigilante en die van de Crypto Vigilante, maar ook op andere platformen zoals Gregory Mannarino, KianTheOne, The Money GPS, Richard Wolff, Gerald Celente, Rethinking the Dollar, Gold/Silver with Mike Maloney. Er zijn tevens meerdere systemen en initiatieven die het waard zijn om te bestuderen. Een reactie op Catherine en Whitney’s Coming Currency Reset podcast die het waard is om verder te onderzoeken:

Van legacygoldlifeline:

“Ik heb een mechanisme gecreëerd om te doen wat Catherine uitlegt, maar zij heeft geen mechanisme om een massale rijkdom overdracht van de globalisten naar de mensen die in haar model zitten te realiseren. Dat heb ik wel. Het probleem is dat het belangrijkste mechanisme, de PortalX app, gecrowdfund moet worden en ook al heb ik dit naar buiten gebracht, iedereen heeft het te druk of is afgeleid om zelfs maar naar deze levensvatbare oplossing te kijken. Ik denk dat ze niet geloven dat ze tijd hebben om nieuwe dingen te leren of betrokken te raken en geleidelijk zullen merken dat ze geen andere keuze hebben dan zich te onderwerpen aan digitale slavernij.

Ik heb een gemakkelijke manier bedacht waarop mensen het project kunnen steunen, want mensen moeten nog veel leren als ze een kans willen hebben om mee te werken aan de creatie van een alternatieve realiteit voor onze toekomst:

https://www.fundexit.fund/empower-humanity-event

Ik heb geprobeerd mensen te waarschuwen dat dit eraan zat te komen, lang voor Covid-19. Bijna niemand luistert, dus we zijn niet voorbereid, en eerlijk gezegd wordt de kans steeds kleiner. Van de 8 miljard mensen op de wereld kunnen we er toch zeker 3.000 vinden die elk 35 dollar kunnen betalen om het aandrijfmechanisme voor deze oplossing te crowdfunden?”

 

3. Fysiek geld

Catherine benoemt in haar podcast het volgende:

“De ideale gemeenschap of gedecentraliseerde valuta’s zijn zowel fysiek als digitaal. Je hebt beide componenten. En je hebt liquiditeit in de fysieke wereld, maar je hebt ook liquiditeit in de digitale wereld.”  

Ze raadt mensen aan om over het volgende na te denken en actie te ondernemen:

“Waar kan ik een groep mensen vinden die niet volledig zijn gehersenspoeld, om te gaan zitten en te werken aan het in omloop brengen van ons eigen geld? En ik zeg altijd tegen mensen, kijk, je hebt geen organisatie nodig. Haal gewoon je lokale munten tevoorschijn. Leg een voorraad aan van je lokale munten en je gouden en zilveren munten en doe het gewoon. Begin ze gewoon te gebruiken. Breng dan de encryptiesystemen op gang en vindt een manier, of het nu tijd, bankzaken of geld is, je kunt ook digitaal, lokaal circuleren, maar op een privatere basis, en ga van daaruit verder.”

Daarnaast wordt het aangeraden om z.v.m. met cash te betalen, zodat uw transacties privé blijven. Zonder contant geld kun je geen vrije samenleving hebben en dat moet natuurlijk ook verdwijnen.

 

4. Vers voedsel en watervoorziening

Een heel belangrijk en essentieel punt dat Catherine aanhaalt tijdens de podcast met Whitney is dat men voor lokale voedselproductie moet zorgen:

“Stap nummer 1 is: Waar gaat je verse voedsel vandaan komen? En ik ben nog nooit een lokale gemeenschap tegengekomen, met een zeldzame uitzondering, die hun economie niet aanzienlijk kon verbeteren door veel meer lokaal voedsel in te bouwen.” Aldus Catherine.

“Ja, daar ben ik het zeker mee eens, zeker nu het bekend is geworden dat Bill Gates de grootste eigenaar is van Amerikaanse landbouwgrond. Wat echt gek is om over na te denken.” Aldus Whitney.

Verbouw zo veel mogelijk uw eigen voedsel. Leg een voorraad van eten aan dat lang mee gaat en maak deals met lokale boeren waar dat mogelijk is. Verbindt z.v.m. gelijkgestemden in uw omgeving en probeer gezamenlijk een lokale economie en voedselvoorziening op te bouwen.

Niet alleen voedsel, maar watervoorziening is ook erg belangrijk. Een mens kan een aantal dagen zonder voedsel overleven, maar zeker niet zonder water. Zorgen dat u voorzien bent van schoon en gezuiverd drinkwater is essentieel voor survival. U kunt een put laten slaan en investeren in het zuiveren van uw drinkwater, bijvoorbeeld met een omgekeerde osmose filter en/of koolstoffilters.

 

5. Fysieke en mentale gezondheid

Investeer in uw gezondheid en zorg dat u zowel fysiek als mentaal in goede conditie bent. Zorg dat u fit bent en gezond eet en drinkt. Mediteer en neem voldoende rust en investeer in uw spirituele groei en bewustzijn.

 

De Bronnenlijst kunt u hier bekijken en downloaden.

 

Gerelateerde artikelen en video’s van Danny, Café Weltschmerz & Avalerion Awakes:

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x