Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

The Going Direct Reset plannen van de top G7 Centrale banken: Deel 1 – De Komende Valuta Reset met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Door Avalerion Awakes  

Afgelopen maandag publiceerde ik een artikel genaamd The Going Direct Reset plannen van de top G7 Centrale Banken: totale gecentraliseerde digitale financiële controle, gecombineerd met een sociaal kredietsysteem

 

Het artikel bevatte de volgende delen:

Deel 1. De Komende Valuta Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijk sociaal kredietsysteem in Nederland en in
de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven:
decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

 1. Gebruik van private digitale diensten
 2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins
 3. Fysiek geld
 4. Vers voedsel en watervoorziening
 5. Fysieke en mentale gezondheid

 

Dit artikel was eigenlijk meer een werkstuk dan een artikel en nogal een informatiebom en daarom heb ik besloten om het nogmaals in delen uit te brengen, zodat de informatie makkelijker te verteren is. Te beginnen vandaag met Deel 1 – De Komende Valuta Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb. Elke dag zal een nieuw deel apart worden gepubliceerd en als u niet wilt wachten op het volgende deel, kunt u altijd nog het volledige stuk teruglezen.

 

Inleiding

Dit project begon eigenlijk met het vertalen van de briljante podcast The Coming Currency Reset (vertaald De Komende Valuta Reset) van Catherine Austin Fitts & Whitney Webb. Deze podcast stond al sinds maart jl. op mijn ’te vertalen verlanglijstje’, maar ik kwam er steeds niet aan toe, tot voor kort.

De podcast valt goed samen met wat ik sinds het afgelopen 1.5 jaar zowel in Nederland als aan de andere kant van de wereld in levende lijve heb geobserveerd en geleerd en al zo lang met mijn medemens wil delen. Met name de enorme toename van bewakingscamera’s in de openbare ruimtes, hoe ons financiële systeem in grote lijnen in elkaar zit en het niet los gezien kan worden van de agenda’s die nu in rap tempo worden uitgerold en manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven. Na meer dan 6 weken aan dit werkstuk te hebben gewerkt met de hulp van een paar geweldige teamleden, kan het eindelijk met onze CSTV lezers gedeeld worden. Het artikel wordt tevens ondersteund met een bronnenlijst die u hier kunt vinden en downloaden.

Een mooie quote van de Last American Vagabond die ik nog wil benadrukken voordat u zich in het artikel verdiept:

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen om de één of andere reden. Blijf waakzaam.”

 

Deel 1. De Komende Valuta Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deze podcast is opgenomen op 16 januari jl., maar zou ook zo gisteren opgenomen kunnen zijn qua relevantie en actualiteit. Dat komt omdat Catherine Austin Fitts (voormalig Assistent Minister van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling in de Bush senior administratie, voormalig top Wall Street bankier en oprichtster van Solari Inc.) en Whitney Webb (Onafhankelijk Onderzoeksjournaliste) door hun kennis, ervaring, expertise en visie ver vooruit op de troepen lopen.

In deze podcast bespreken ze de Orwelliaanse top G7 Centrale Banken ‘The Going Direct Reset’ plannen. Deze plannen zullen een soort combinatie zijn tussen het Chinese Sociale Kredietsysteem en een totalitair digitaal financieel systeem, waarin het geld straks letterlijk ‘aan en uit’ gezet kan worden en iemand geografisch en sociaal gezien buitengesloten kan worden. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn: Inclusieve Kapitalisme, Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs. gedecentraliseerde cryptovaluta, Universeel Basisinkomen (UBI), Operation Warp Speed en de Covid-19 vaccins die de weg vrijmaken naar het transhumanisme, de Amerikaanse Binnenlandse Terrorisme Wet en het verder uitbreiden van de politiestaat.

Naast al deze dystopische onderwerpen bespreken ze ook oplossingen om buiten het systeem te kunnen overleven. Meer informatie over het Chinese Sociale kredietsysteem en hoe een soortgelijk systeem versneld tijdens het coronatijdperk zichtbaar in Nederland en andere landen wordt ingevoerd, kunt u in de andere delen van het artikel vinden. Gevolgd door een belangrijk overzicht van hoe men buiten het systeem kan leren opereren en overleven. Deze onderwerpen zijn erg belangrijk om van op de hoogte te zijn. Lees alle delen daarom a.u.b. aandachtig door.

De podcast van Catherine & Whitney is voor elke waarheidszoeker zeer aan te raden. Het helpt om een beter beeld te krijgen van de globale financiële transformatie die momenteel op de achtergrond wordt doorgevoerd tijdens het coronatijdperk en ons leven voor altijd zal veranderen.

U kunt de vertaalde podcast van Catherine Austin Fitts en Whitney Webb hier terugvinden. De duur is 70 minuten. De tijdcodes en directe links naar de vertaalde video kunt u onder de video vinden.

Directe link op Rumble: https://rumble.com/vmc4wl-de-komende-valuta-reset-met-catherine-austin-fitts-and-whitney-webb-nederla.html

Direct link op Bitchute: https://www.bitchute.com/video/H6g04ou2ShaO/

 

Tijdcodes:
2:50 min          ‘The Going Direct Reset’ goedkeuring van de top G7 Centrale Banken
7:15 min           Een nieuw Orwelliaans economisch systeem; Inclusieve Kapitalisme
15:44 min         Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs gedecentraliseerde cryptovaluta
30:45 min        Universeel Basisinkomen (UBI)
41:00 min        Transhumanisme en de genetische Covid-19 vaccins
54:50 min        Onrust in Washington D.C., de Binnenlandse Terrorisme Wet & uitrol van de Politiestaat
1:06:26 min     Oplossingen om buiten het systeem te overleven

 

Morgen wordt Deel 2 – Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem? gepubliceerd.

 

Gerelateerde artikelen en video’s:

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x