Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Thanks Joe !

vertaald uit art. van de GP.

UPDATE: ZES VLIEGTUIGEN in Noord-Afghanistan NU GEGIJZELD DOOR TALIBAN — Gevuld met Amerikanen en Afghaanse SIV-houders #BidenEffect

Nu weten we waarom de media dit verhaal negeerden.
De Taliban houd de vliegtuigen vol met Amerikanen GEGIJZELD in Noord-Afghanistan!

Zoals eerder gemeld,  reisden verschillende gepensioneerde Special Forces en Amerikaanse veteranen naar Afghanistan om de Amerikanen te redden en naar huis te brengen  die Joe Biden had achtergelaten.

De Amerikaanse ex forces hebben naar verluidt 6 gecharterde vliegtuigen (vier 737’s en twee andere) op de Tarmac in het noorden van Afghanistan met de mensen die zijn gered en kunnen geen hulp van de regering krijgen.

De vliegtuigen kunnen pas opstijgen als de Taliban ze vrijlaat, wat gemakkelijk kan worden afgehandeld met een telefoontje. Onze ex forces en de mensen die ze hebben gered zijn zittende eenden, gijzelaars van de Taliban, die de luchthaven van Mazar-i-Sharif exploiteren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze het doelwit zijn. De Taliban willen erkenning van de Amerikaanse regering, om veel geld te ontvangen.

Maar er is de afgelopen uren veel gebeurd dat de media nu zal dwingen verslag uit te brengen over dit enorme verhaal.

Congreslid Michael McCaul voegde zich vanmorgen bij Chris Wallace op FOX News zondag. Rep. McCaul zegt dat de vliegtuigen niet mogen vertrekken totdat de VS de Taliban-terroristen als de legitieme regering van Afghanistan hebben erkend.

Ten slotte laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten dat het allemaal waar is en dat er sprake is van een gijzeling. Verschillende nieuwszenders brengen eindelijk verslag uit over de laatste nachtmerriesituatie van Biden. 

Conservative Treehouse  heeft meer.

Uit onze  eerdere berichtgeving  eerder vandaag.

Emily Miller  staat in direct contact en heeft de informatie op haar deelstapelpagina.

Dave en ik hebben het dagelijks over de Amerikanen die op het vliegveld wachten tot die vliegtuigen toestemming krijgen om te vertrekken. Ik vertelde Dave gisteren dat de vliegtuigen niet in beweging waren (lees de update van vrijdag), en hij dacht van wel. Dit is wat hij me vandaag sms’te:

Nou, je man had gelijk. We kregen steeds te horen dat we vandaag zouden vliegen, maar ze vertelden ons dat absoluut niet. Planning voor hervatting van vluchten morgen of zondag. Taliban samenwerken.

Ik vroeg Dave naar de mensen die zeven dagen op het vliegveld wachten:

Het wachten is verschrikkelijk. En niemand wordt iets verteld. En de omstandigheden zijn verschrikkelijk. Slapen op harde vloeren en mensen hebben honger.

Maar weet je, de Taliban werken echt mee. De enigen waar ze het moeilijk mee hebben, zijn de voormalige Afghaanse regeringsleiders. Eergisteren kwamen ze binnen en arresteerden een voormalige ambtenaar. Maar alle anderen hebben ze met rust gelaten.

Sam in Project Exodus zegt nog steeds dat de vliegtuigen niet vertrekken omdat de luchtvaartmaatschappij geen documenten heeft gekregen van het State Department voor het vliegveld van bestemming. ‘Er is mij verteld dat alles vastloopt,’ sms’te hij me vanavond.

We hopen allebei dat Dan gelijk heeft, en we hebben ongelijk. Dan sms’te dit:

Het is onmogelijk dat ze deze mensen niet laten vertrekken. Ze hebben geen reden om ze vast te houden (behalve geld en onderhandelingspositie).

Kevin Moncla  heeft meer.

Deze helden hebben de mensen, vier Boeing 737’s en twee Airbus 343’s op het tarmac van Mazar-i-Sharif International Airport, maar ze kunnen niet opstijgen. De Taliban beheersen nu het luchtruim en ze moeten toestemming geven voordat de vliegtuigen kunnen vertrekken. Buurlanden moeten ook toestemming geven om vluchten door hun luchtruim toe te staan.

President Biden zou gemakkelijk met de Taliban over de nodige vergunningen kunnen onderhandelen, maar ondanks drie dagen proberen om het Witte Huis te helpen, zijn deze veteranen genegeerd. Alsof het achterlaten van Amerikanen en Afghani’s nog niet erg genoeg was, laat de regering nu effectief degenen in de steek die hun leven in gevaar brengen om onze mensen naar huis te brengen.

Het komt erop neer dat er mensen zijn gestrand en elk moment kunnen worden gedood. Onze regering heeft al gefaald in haar meest fundamentele en fundamentele verantwoordelijkheid om Amerikanen te beschermen. We moeten eisen dat ze doen wat nodig is om onze mensen NU in veiligheid te brengen! Alles minder is onaanvaardbaar.

 

 

Bedankt Joe Biden: Taliban nu grotere luchtmacht dan meeste NAVO landen

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x