CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Terreur Taskforce van Grapperhaus – Het fascisme in Nederland zet door

Grapperhaus ontpopt zich als een ware fascist nu corona een excuus is voor het fascistische beleid dat wordt gevoerd in Nederland.

Het woord fascist had weinig betekenis meer toen het te pas en te onpas werd gebruikt om mensen die een andere mening hadden en de macht terug wilden brengen naar de burger toe.

Maar nu is het woord fascist wel degelijk relevant. We leven namelijk in een fascistische samenleving met corona als excuus. Of gaan we ontkennen dat dit beleid geen fascistische trekken heeft? Opsluiting, verbod op samenkomen, verplichte kledingstukken die je het ademen belemmeren. Niet vrij rondlopen waar je wilt. Je eigen wil wordt ingeperkt en we worden opgesloten.

Terreur Taskforce van Grapperhaus onderzoekt “ Communistisch model”

Afgelopen week was er een vragensessie over de spoedwetgeving, waarin Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid (CDA) reageerde.

Er waren vragen die onder andere gesteld werden door Kamerlid Mevrouw Attje Kuiken (PvDA).

De antwoorden die Grapperhaus gaf op de vragen, waren ronduit schokkend wanneer je vrijheid en een echte democratie hoog in het vaandel hebt staan. 

 

Het ondermijnen van de soevereiniteit en de democratie is een dagelijkse coalitie aanval onder leiding van minister president Rutte (VVD).

Het is natuurlijk heel vervelend als je politieambtenaren stiekem wat anders doen dan ze zouden moeten. En het is nog vervelender om daarmee geconfronteerd te worden, blijkt uit de reactie van Grapperhaus, de grote baas van Team Romeo, die afgelopen dinsdag bij Op1 aanschoven.

Het frame en het foutief wegzetten van gebeurtenissen is wat wij als “gewone burgers” al jaren door de MSM door de strot geduwd krijgen.

In het vraag en antwoord debat gaf Grapperhaus aan een taskforce te hebben opgericht.

Deze staat onder leiding van Burgemeester mevrouw J.M. Van Bijsterveldt-Vliegenthart (CDA) van de gemeente Delft. Nog altijd zijn burgemeesters benoemd en niet democratisch gekozen.

Het Terreur Taskforce Team heeft de opdracht gekregen om meerdere mogelijkheden te onderzoeken om online te kunnen censureren en crowdcontrol vanuit de overheden uit te voeren.

Dit wil hij ook al kunnen inzetten wanneer het niet voldoet aan de smaak van de minister. Dit hoeft niet eens strafbaar te zijn, legt hij ook nog is uit.

Wat gaat er dan straks in de praktijk gebeuren, als Grapperhaus de huidige beschermende grondwet aan de kant schuift?

We zien dit nu ook al gebeuren bijvoorbeeld in Australië. In de praktijk gaat het hier op neerkomen.

Er komt een klacht binnen bij de autoriteiten. Een Rechter Commissaris vaardigt een huiszoekingsbevel uit. De autoriteiten staan aan je deur en gaan bij je naar binnen.

Omdat de autoriteiten niet precies weet hoeveel mensen er binnen zijn, word er uit veiligheidsoverwegingen overgegaan op een arrestatie, waardoor je in de handboeien word geslagen.

U begrijpt niet waarom en vraagt, waarom? Hierop reageren de autoriteiten met geweld omdat dit valt onder “verzet”. De kans bestaat dat ze vinden dat u verward bent, zodat u een medicijnen ingespoten krijg en ondertussen opgesloten zit in een GGZ inrichting.

Voorbeelden? Ach nee, dat gebeurt in Nederland toch niet??

 

 

 

Wij vroegen daarom ook een interview aan met burgemeester van Bijsterveldt van Delft. Hoor en wederhoor en met alle kennis, u te informeren over de gang van zaken. Uiteraard kwam de reactie terug na ruggespraak, dat het advies was van de communicatie-expert om niet in te gaan op ons interview.

Wij snappen ook dat het zelfs voor communicatie-experts niet uit te leggen valt wat er gebeurt.

De burgemeester van Delft, mevrouw Marja van Bijsterveldt die de leiding heeft van dit technocratische terreur Taskforce, heeft niet bepaald een mooi CV.

We lopen even door haar baantjes heen.

Zo heeft zij de langstudeerdersboete geïntroduceerd voor studenten, en diverse bezuiniging (300 miljoen) op onderwijs doorgevoerd.

Ook zit ze nu in de Raad van Commissarissen, u weet wel, van het kiezen van de benoemde Burgemeester.

Maar het opvallendste is dat mevrouw ook voorzitter is van de Integriteits- en Royementcommissie van het CDA.

Nadat ze in 1993 door een “motie van wantrouwen” moest aftreden als gemeenteraadslid.

Dit kwam omdat mevrouw een PvDA-er beschermde nadat hij “fraude” heeft gepleegd met declaraties.

Burgemeester Bijsterveldt, geboren in Rotterdam (1961) is nu 59 jaar oud, heeft de digitale wereld op latere leeftijd moeten omarmen.

Met andere woorden, we kennen allemaal een oma met de ballen verstand van het internet maar een pokkenw*f

Hoe kan een Grapperhaus, nadat hij zelf getoond heeft volledig sch**t heeft aan de regels te hebben, en er zelf helemaal niets van gelooft, tóch nog op die positie zitten? En ook nog het left hebben dit te doen Dat kan alleen in een bananenrepubliek.

Jasper S.

Nog een “ach, dat gebeurt toch niet in Nederland?”

https://www.youtube.com/watch?v=8DGUGhQG1vY&t=66s

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven