NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Terreur Taskforce van Grapperhaus – Het fascisme in Nederland zet door

Grapperhaus ontpopt zich als een ware fascist nu corona een excuus is voor het fascistische beleid dat wordt gevoerd in Nederland.

Het woord fascist had weinig betekenis meer toen het te pas en te onpas werd gebruikt om mensen die een andere mening hadden en de macht terug wilden brengen naar de burger toe.

Maar nu is het woord fascist wel degelijk relevant. We leven namelijk in een fascistische samenleving met corona als excuus. Of gaan we ontkennen dat dit beleid geen fascistische trekken heeft? Opsluiting, verbod op samenkomen, verplichte kledingstukken die je het ademen belemmeren. Niet vrij rondlopen waar je wilt. Je eigen wil wordt ingeperkt en we worden opgesloten.

Terreur Taskforce van Grapperhaus onderzoekt “ Communistisch model”

Afgelopen week was er een vragensessie over de spoedwetgeving, waarin Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid (CDA) reageerde.

Er waren vragen die onder andere gesteld werden door Kamerlid Mevrouw Attje Kuiken (PvDA).

De antwoorden die Grapperhaus gaf op de vragen, waren ronduit schokkend wanneer je vrijheid en een echte democratie hoog in het vaandel hebt staan. 

 

Het ondermijnen van de soevereiniteit en de democratie is een dagelijkse coalitie aanval onder leiding van minister president Rutte (VVD).

Het is natuurlijk heel vervelend als je politieambtenaren stiekem wat anders doen dan ze zouden moeten. En het is nog vervelender om daarmee geconfronteerd te worden, blijkt uit de reactie van Grapperhaus, de grote baas van Team Romeo, die afgelopen dinsdag bij Op1 aanschoven.

Het frame en het foutief wegzetten van gebeurtenissen is wat wij als “gewone burgers” al jaren door de MSM door de strot geduwd krijgen.

In het vraag en antwoord debat gaf Grapperhaus aan een taskforce te hebben opgericht.

Deze staat onder leiding van Burgemeester mevrouw J.M. Van Bijsterveldt-Vliegenthart (CDA) van de gemeente Delft. Nog altijd zijn burgemeesters benoemd en niet democratisch gekozen.

Het Terreur Taskforce Team heeft de opdracht gekregen om meerdere mogelijkheden te onderzoeken om online te kunnen censureren en crowdcontrol vanuit de overheden uit te voeren.

Dit wil hij ook al kunnen inzetten wanneer het niet voldoet aan de smaak van de minister. Dit hoeft niet eens strafbaar te zijn, legt hij ook nog is uit.

Wat gaat er dan straks in de praktijk gebeuren, als Grapperhaus de huidige beschermende grondwet aan de kant schuift?

We zien dit nu ook al gebeuren bijvoorbeeld in Australië. In de praktijk gaat het hier op neerkomen.

Er komt een klacht binnen bij de autoriteiten. Een Rechter Commissaris vaardigt een huiszoekingsbevel uit. De autoriteiten staan aan je deur en gaan bij je naar binnen.

Omdat de autoriteiten niet precies weet hoeveel mensen er binnen zijn, word er uit veiligheidsoverwegingen overgegaan op een arrestatie, waardoor je in de handboeien word geslagen.

U begrijpt niet waarom en vraagt, waarom? Hierop reageren de autoriteiten met geweld omdat dit valt onder “verzet”. De kans bestaat dat ze vinden dat u verward bent, zodat u een medicijnen ingespoten krijg en ondertussen opgesloten zit in een GGZ inrichting.

Voorbeelden? Ach nee, dat gebeurt in Nederland toch niet??

 

 

 

Wij vroegen daarom ook een interview aan met burgemeester van Bijsterveldt van Delft. Hoor en wederhoor en met alle kennis, u te informeren over de gang van zaken. Uiteraard kwam de reactie terug na ruggespraak, dat het advies was van de communicatie-expert om niet in te gaan op ons interview.

Wij snappen ook dat het zelfs voor communicatie-experts niet uit te leggen valt wat er gebeurt.

De burgemeester van Delft, mevrouw Marja van Bijsterveldt die de leiding heeft van dit technocratische terreur Taskforce, heeft niet bepaald een mooi CV.

We lopen even door haar baantjes heen.

Zo heeft zij de langstudeerdersboete geïntroduceerd voor studenten, en diverse bezuiniging (300 miljoen) op onderwijs doorgevoerd.

Ook zit ze nu in de Raad van Commissarissen, u weet wel, van het kiezen van de benoemde Burgemeester.

Maar het opvallendste is dat mevrouw ook voorzitter is van de Integriteits- en Royementcommissie van het CDA.

Nadat ze in 1993 door een “motie van wantrouwen” moest aftreden als gemeenteraadslid.

Dit kwam omdat mevrouw een PvDA-er beschermde nadat hij “fraude” heeft gepleegd met declaraties.

Burgemeester Bijsterveldt, geboren in Rotterdam (1961) is nu 59 jaar oud, heeft de digitale wereld op latere leeftijd moeten omarmen.

Met andere woorden, we kennen allemaal een oma met de ballen verstand van het internet maar een pokkenw*f

Hoe kan een Grapperhaus, nadat hij zelf getoond heeft volledig sch**t heeft aan de regels te hebben, en er zelf helemaal niets van gelooft, tóch nog op die positie zitten? En ook nog het left hebben dit te doen Dat kan alleen in een bananenrepubliek.

Jasper S.

Nog een “ach, dat gebeurt toch niet in Nederland?”

5 4 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Janssen

Dit “corona”-gelieg, is het middel om iedereen gelijk te schakelen en te knechten.
Op de achtergrond voeren ze het eko-kommunisme en ook de sharia in.
Verdeel en heers.
EU-Politie-Staat.
Zo blijven ze aan de macht.

Jan Janssen

Die “noodwet” mag er nooit komen.

Die schaft de democratische rechtstaat af …………

medusa

Jan jansen, een democratie hebben we al in 2001 achter ons gelaten, toen de euro ons strotje in geramd is….ook burgemeesters worden door de strot geduwd. coronakampen staan al klaar hoor, ook in nederland, onder het mom van ” noodziekenhuizen ” .

ignorant

De vis begint altijd aan de kop te rotten , bij het CDA is het niet anders , het is een naar pervers clubje aan het worden van mensen , die eigenlijk honderd jaar te laat geboren werden .

Knalkopje1

Ik heb al vanaf het begin gezien hoe het fascisme terug van weggeweest is na 75 jaar. De dreigende Machtigingswet, het gedrag van de politie lijkt vaak verdacht veel op hoe in de oorlog de Ordnungspolizei en de Landwacht optraden, het laten verkommeren van oude mensen in tot gevangenissen omgetoverde verpleeghuizen, het niet behandelen van o.a. kankerpatiënten want Corona, de 1,5 m en hier en daar ook al muilkorven in de buitenlucht – belachelijk. Deze muilkorven zijn een fascistisch experiment met het sturen van gedrag in de richting van de 1,5 m samenleving.

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

De video uit Australië: 1984 – The Thought Police arresting a thought criminal. Vertaald: De Gedachtepolitie (GEDAPO) arresteert een denk-crimineel. Ze werd gearresteerd omdat ze op Facebook iets geschreven had tegen de coronamaatregels, De aanklacht: Incitement ofwel opruiing. Schande!

Nelly GriffioenkindvanGod

Deze satanische pedofiel met zijn krokodillentranen probeert de cojona maatregelen, voor een virus dat niet eens meer actief is (een test is geen bewijs dat je per definittie bestemet bent) in stand te houden als rookgordijn om te kunnen verbloemen dat ze nog meer kwetsbare groepen w.o. ouderen en chronisch zieken en gehandicapten zogenaamd voor hun bescherming, op een onmenselijke manier om te brengen en ook kleine ondernemers en de horeca financieel kapot te maken. Eigenlijk zou deze hele regering afgezet moeten worden, omdat ze allemaal toestaan, dat dit gewetenloze kabinet dit allemaal kan doen, terwijl er wetten zijn die… Lees verder »

Freedom3.jpg

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x