Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Telegram, het nieuwe Twatter en Fakebook ?

Verspreid de vrijheid!

Telegram rippers

Regelmatig komen er verzoeken en verwijzingen binnen om naar telegram posten te gaan.

Het zou een uniek, privacy veilige app/toepassing zijn waarvoor je jezelf wel voor moet inschrijven om alles te kunnen zien, want merendeel van de info blijkt te groot te zijn om door een niet abonnee te kunnen zien.

Inschrijven is vrij simpel, maar! vraagt ook om Uw tel.nr. waarschijnlijk vanwege veiligheids en privacy maatregelingen.

Ik persoonlijk ben niet zo´n Twatter, Fb fan, eigenlijk ben ik helemaal geen fan van al die apps en zelfs niet de ¨smartphone¨ maar vooruit, we zijn allemaal groot genoeg om hier zelf onze mening over te vormen nietwaar?

Wat ik dan wel weer doe, is bij dit soort SM praktijken ¨lees hier Social Media¨ is trachten te achterhalen wie of wat er precies achter zit. Zoals ik nog steeds mijn twijfels heb bij de Bitcoin of welke digitale valuta dan ook. Maar goed ,dat is voor een andere keer misschien.

Nee, dit is even voor de lezer ter informatie. En informatie die vrij simpel te vinden is maar waar vreemd genoeg nog niemand ¨zover als ik weet¨ over geschreven heeft en dat is het volgende, (gewoon van wikipedia)

¨Pavel Valerievich Durov ( Russisch : Па́вел Вале́рьевич Ду́ров ; geboren 10 oktober 1984) is een in Rusland geboren ondernemer die vooral bekend is als de oprichter van de sociale netwerksite VK en later de Telegram Messenger . [3] Hij is de jongere broer van Nikolai Durov . Sinds hun ontslag als CEO van VK in 2014 [4] hebben de gebroeders Durov de wereld rondgereisd in zelfopgelegde ballingschap [5] als burgers van Saint Kitts en Nevis . [6] In 2017 trad Pavel toe tot het World Economic Forum (WEF) Young Global Leadersals vertegenwoordiger van Finland. [7] [8]

https://en.wikipedia.org/wiki/Pavel_Durov

Ja, het staat er echt ¨In 2017 trad Pavel toe tot het World Economic Forum (WEF) Young Global Leadersals vertegenwoordiger van Finland.

 

Waarschijnlijk is deze info voor de een iets meer van belang als voor de ander, maar punt is

Weet aan wie en met wie U uw informatie deelt !

Klaus Schwab – Zhe Greet Rezet

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x