HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Telegraaf: Bewuste omvolking is een mythe en Thierry een racist

Kitty Herweijer schreef vandaag een column in de Telegraaf (Volkskrant 2.0), waarin zij Thierry Baudet beticht van racisme, sensatie zoeken en complotdenken.

Ze schiet in de verdediging voor Omtzigt, Asscher en Jetten, om het feit dat zij Baudet aanvielen nadat Thierry vertelde over de DEMOGRAFISCHE plannen van de EU.

Wanneer je voor die figuren in de verdediging spring dan verkeer je in een trieste staat van ontkenning. Het staat letterlijk geschreven en NOG durven dit soort figuren simpelweg de feiten te ontkennen. In plaats van eerst eens zelf serieus op onderzoek uit te gaan, schrijft men dit klakkeloos op en brengen Baudet en anderen hiermee in levensgevaar.

Zij doet de ‘omvolking met voorbedachte rade’ af als een gekke complottheorie in plaats van dieper in te gaan op de daarachter liggende documenten en uitspraken van mainstream politici die deze plannen bevestigen.

‘Er is geen vooropgezet plan van de EU om Afrikaanse migranten over te zetten om zo de nationale identiteit van landen te verzwakken”, aldus Kitty.

“En die ’omvolkingstheorie’ is er één waar je je als fatsoenlijk, rationeel mens verre van wil houden. Maar wellicht is het Baudet daarom ook niet te doen.’ zegt Kitty, gevolgd door Thierry te verwijten een cynische truckendoos te gebruiken van ophef en slachtofferschap.

Een fatsoenlijk rationeel mens doet eerst onderzoek en dan pas z´n mond open, Kitty.

Column “De vermoeiende truckendoos van Thierry Baudet” door Kitty Herweijer
https://www.telegraaf.nl/watuzegt/299642229/de-vermoeiende-trukendoos-van-thierry-baudet

“Europa moet Nationale homogeniteit ondermijnen”, aldus de VN (2012)
https://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Officiële documenten Europese Unie met immigratieplan:
https://commonsensetv.nl/europese-unie-immigratie-kan-win-win-situatie-opleveren/

Download officiële documenten Europese Unie:
https://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2009-0251&language=NL

“Meer immigratie nodig om inteelt tegen te gaan” -Wolfgang Schäuble (Duitse Minister van Financiën)
https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2016/06/dubieus-schauble-wil-meer-immigratie-om-inteelt-tegen-te-gaan-2818752W/

Politici en Media halen beschuldigingen van “Hitlerisme, racisme en complottheoriën” erbij om FvD in een kwaad daglicht te zetten.
https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2020/02/de-racismemythe-en-de-rol-van-de-media-739658

Het gelijk van Thierry Baudet:

PvdA-prominenten: “Pim Fortuyn heeft gelijk”

NEDERLAND, deze demonisering MOET STOPPEN!

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Alex i
Alex i
5 maanden geleden

Fascism. One element of fascism is collaboration with capitalists and the conservative elite. Fascism requires some basic allegiances, such as to the nation, to national grandeur, and to a master race or group. The core principle — what Paxton defined as fascism’s only definition of morality — is to make the nation stronger, more powerful, larger and more successful. Since fascists see national strength as the only thing that makes a nation “good,” fascists will use any means necessary to achieve that goal. As a result, fascists aim to use the country’s assets to increase the country’s strength. This leads… Lees verder »

januspluk
januspluk
5 maanden geleden

Thierry heeft het over Pim Fortuyn terwijl de geschiedenis verder terug gaat….luister eens naar de voorspelling van Jan Maat….die werd ook al weg gezet als racist terwijl hij nationalistisch is….. Een poos terug zei een Amerikaan dat wij NL onze politici in de fik steken…. Is waar gebeurd ….. De linkse partijen vergeten de geschiedenis

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x