Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Tegen ons is het bloedige vaandel van de tirannie gehesen

De tweedeling in de maatschappij is intenser, universeler, grootser en meer georganiseerd dan ooit.

De frase verdeel en heers – in het Latijn divide et impera – is afkomstig uit de Griekse Oudheid. De uitspraak wordt toegeschreven aan Philippus II van Macedonië (382-336 v.Chr.), bekend als de vader van Alexander de Grote. Hij gebruikte verdeel en heers als politieke strategie om de macht te behouden. Hij deed dit door Griekse stadstaten, ofwel poleis, tegen elkaar uit te spelen. Dit op een tactische manier. Bepaalde gebieden, regio’s of concurrenten krijgen bij verdeel en heers meer rechten dan andere gebieden of personen. Hierdoor ontstond er geen vriendschap of bondgenootschap tussen die partijen en kon de derde groep, de heersende partij, rustig achteroverleunen.

(historiek.net)

Het was er natuurlijk altijd al. Links tegen rechts, deze voetbalclub tegen die voetbalclub, het ene land tegen het anderen. Maar overwegend waren dat vrij onschuldige tegenstellingen.

Maar je ziet het nu meer dan ooit in onze maatschappij  en wat we nu zien gebeuren is van een andere orde.

Al dan niet financieel ondersteund zien we uit alle hoeken en gaten politici, journalisten, influencers en gewoonweg nitwitten, al dan niet bekend van radio of tv, opstaan die met veel tamtam aankondigen dat de onbespotenen asociaal zijn en dat de vaccinplicht er gewoon moet komen of dat ze anders moeten worden uitgesloten van deelname aan de maatschappij.

Naar het schijnt gebruiken ze in Australië al geweld, leger en politie worden ingezet, om mensen tot vaccins te dwingen.

 

Enig wetenschappelijke onderbouwing is er nooit bij. Ook geen cijfermatige. Althans niet een correcte en volledige of juist geïnterpreteerde cijfermatige onderbouwing.

De groei van het aantal positieve pcr testen, die zij ‘besmette patiënten’ noemen.

Veel verder komt het niet met de argumenten en de onderbouwing daarvan.

 

Ik luisterde een fragment van een Engelse radioshow waar een luisteraar aan de telefoon wilde uitleggen waarom hij zich niet wilde laten vaccineren. Hij wilde beginnen over het onderzoek dat hij ernaar had gedaan en zijn argumenten te berde brengen, maar de twee presentatoren waren niet geïnteresseerd in welke redenen of welke argumenten de beller had om zijn vaccinatieweigering te onderbouwen en verder dan een heleboel inhoudsloos geschreeuw van de presentatoren kwam het niet.

 

En zo gaat het met bijna iedereen. De vaccers hebben eigenlijk inhoudelijk niets te melden en blaten alleen maar het narratief na over ‘we doen het samen’ of ‘je doet het voor de ander’ of ‘als je niet meedoet ben je een egoïst’ en meer van dat soort inhoudsloos gewauwel.

Hier op CommonsenseTV is al heel veel geschreven en gepubliceerd over de zogenaamde ‘vaccins’. Vrijwel allemaal onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken, juiste interpretatie van cijfers en/of meningen van immunologen en microbiologen met een uitvoerige staat van dienst. Er heeft nog nooit iemand feitelijk kunnen onderbouwen dat er iets van de CSTV publicaties niet waar of niet correct is.

Nog wat voorbeelden:

De woorden van (oud) VVD’er Arend Jan Boekestein, een zelfverheven betweter, op twitter:

De antivaxers want to have the cake and eat it. Zij beroepen zich op het recht op integriteit van het lichaam en wijzen tegelijkertijd maatschappelijke tweedeling af. Zij zullen een keuze moeten maken: vaccineren of leven met beperkingen.

Ik hoef de cake niet boekestijn. Steek voor mijn part 85 spuiten in je lijf maar laat mij met rust.

Het leven met jou in onze omgeving is al genoeg beperking en een hele opgave voor mensen die wel over enige hersencapaciteit beschikken.

Journalist Wouke van Scherrenburg mocht haar zegje doen in een bekend damesblaadje. “Als de politiek de vaccinaties niet kan regelen, dan moet de maatschappij het maar doen”, is haar opinie.

Oftewel uitsluiting van de mensen die wel kunnen nadenken. Kunnen we niet een quarantaine inrichting opzetten voor dit soort breinloze wezens?

Ronald Pierik van de gezondheidsraad en lid omt mocht op de staatstelevisie uitvoerig uit de doeken doen waarom er een vaccinatieplicht moet komen.

 

Ik kan zo nog wel een hele lijst bij elkaar zoeken van inhoudsloos geleuter over vaccinatieplicht of uitsluiting. En dan moet u zich ook nog bedenken dat Nederland ver achterloopt op vele andere landen (Canada, VS, Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en nog veel meer) met deze nazi/mengele ideeën en praktijken.

 

Maar ik heb een heel goed idee om beide kampen weer bij elkaar te krijgen:

De niet-gevaccineerden tekenen een contract dat ze niet (of alleen als er voldoende plaats is) een behandeling krijgen in het ziekenhuis als ze ernstig covid-19 oplopen.

En de gevaccineerden tekenen daar ook voor! Zij lopen toch geen risico, maar zij tekenen bovendien dat ze niet, nooit, nimmer behandeld worden voor de schadelijke gevolgen van de vaccins.

Dat kunnen we toch wel eens worden met elkaar? Dat is toch redelijk?

 

Oh nee, ik vergat even dat alle redelijkheid verdwenen is bij de vaccinschapen….

 

 

Ik herhaal nog maar eens de woorden van jacques attali:

“De toekomst gaat over het vinden van een manier om de populatie te verminderen. Natuurlijk kunnen we dat niet doen door mensen te executeren of in kampen te stoppen. We kunnen van ze af raken door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen iets vinden of creëren, een pandemie die mensen aanvalt, een echte of geen echte economische crisis, een virus dat de ouderen raakt, het maakt niet uit, de zwakken en de bangen zullen erdoor bezwijken. De dommeriken zullen het geloven en zullen vragen om te worden behandeld. Wij zullen er voor zorgen dat we de behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing is. De selectie van idioten gaat als vanzelf. Zij gaan vanzelf naar het slachthuis.”

 

Dit document heb ik overgenomen van de stichtingvaccinvrij.nl

Bestudeer het maar en probeer maar om niet in huilen uit te barsten………

[pdfjs-viewer url=”https%3A%2F%2Fcommonsensetv.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F07%2FCorona-vaccins-_-EMA-goedgekeurd-1.pdf” viewer_width=100% viewer_height=800px fullscreen=true download=true print=true]

 

 

 

Tot slot een stukje uit de Marseillaise (vertaald)

 

Komt, kinderen des vaderlands,

de dag der overwinning is aangebroken

Tegen ons is

het bloedige vaandel van de tirannie gehesen

Het bloedige vaandel is gehesen.

Hoort ge in de velden

het loeien van die vreselijke soldaten?

Zij naderen tot in uw armen

om uw zonen en echtgenoten te kelen

 

Te wapen, burgers

Vormt uw bataljonnen

Laten we marcheren, marcheren,

Zodat het onreine bloed

onze voren doordrenkt

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x