Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Problemen voor Joe en de rest van de wereld

Taliban eist overwinning op

Joe Biden heeft er voor gezorgd dat het aanzien van Amerika in de wereld tot een dieptepunt is gezakt, ook heeft hij een gevaarlijke situatie gecreëerd voor Amerika en de westerse wereld.

Niet alleen heeft hij honderden tot duizenden Amerikanen achtergelaten in Afghanistan, ook heeft hij de Taliban tot op de tanden bewapend. De Taliban en ISIS hebben nu een grotere luchtmacht dan de meeste landen in de VN. (bron)

De Taliban claimt nu volledige controle over Afghanistan en wil alleen meewerken om de Amerikanen te laten gaan wanneer de VS de Taliban erkent.

Ceremonie

Daarbij blijkt Joe Biden nou niet over veel sympathie voor de slachtoffers en de nabestaanden te hebben.

Cheyenne McCollum, de zus van één van de gevallen soldaten Rylee McCollum, had een meeting met President Biden & First Lady Jill Biden. De First Lady durfde haar niet aan te kijken.

“Het was volledig gescript en het ging alleen maar over zijn eigen zoon die ooit zomgekomen is. Geen enkele interesse”, aldus Cheyenne over de woorden van Biden. Ze voelde zich alleen maar beroerder na de meeting. (bron)

Tijdens de plechtige ceremonie, een ceremonie dat lijkt op een bijeenkomst van Antifa met al die belachelijke mondluiers,  op de luchtmachtbasis van Dover in Delaware voor de 13 Amerikaanse troepen die  omkwamen bij de terreuraanslag in de  buurt van de luchthaven van Kabul keek Biden ook continu op zijn horloge. Velen vielen hierover. Het was gewoonweg eng om te zien.

13 Amerikaanse helden die beter verdienen

Tijdens zijn toespraken probeert Biden het volk te overtuigen dat de operatie een groot succes was.

Dat terwijl we terug zijn in 2001, alleen nu met een tot op de tanden bewapende Taliban met Amerikaanse legervoertuigen, wapens en munitie. 13 Amerikanen zijn onnodig dood.

Onder Trump is er geen enkele Amerikaanse dode gevallen in Afghanistan.

Dat zou ook bijna niet kunnen gebeuren. Donald Trump hield de terroristen strak: Één zo´n fout en “we bomb the shit out of them” en hij voegde daar aan toe:  “Yes, also the pipelines”

Maar Biden heeft zich in principe overgegeven en waarschijnlijk komt er nog veel meer naar boven waarom dit op deze bizarre manier heeft plaatsgevonden.

En de top van he leger? Hoe zij dit in vredesnaam hebben kunnen laten gebeuren? Het lijkt alsof de woke-gekte ook is doorgedrongen in het Amerikaanse leger. Al het respect is weggevallen voor het ooit zo grote en machtige leger van Amerika dat de wereldvrede bewaakte. Nu is dat iets té utopisch omschreven, maar het verschil met toen en nu is duidelijk.

Het spel kostte deze 13 mensen het leven.

En dit is dan de “eer” die deze soldaten krijgen. De dood ingejaagd door machtswellustelingen die niets geven om een mensenleven en vrijwel genegeerd door de media en weggelaten uit zoekmachines zoals Google.

De 13 omgekomen troepen.. Foto via Google vrijwel onvindbaar. Ga weg van Google!

Amerikaanse burgers in Afghanistan

Rep. Darrell Issa (R-Calif.), wiens kantoor heeft gewerkt aan de evacuatie van twee oudere Amerikaanse burgers uit Afghanistan , zei dat het waarschijnlijk is dat ongeveer 500 Amerikanen in het land gestrand zijn, een cijfer dat in tegenspraak is met schattingen van functionarissen van het Witte Huis .

“Tenzij we doorgaan en de rest van onze Amerikaanse burgers krijgen, en al degenen die anders in aanmerking komen, hebben we ons werk niet gedaan”, vertelde Issa aan The Associated Press  (AP), en bevestigde het aantal.

Wanneer de familieleden van Amerikaanse staatsburgers worden meegerekend, zei Issa dat het aantal gestrande mensen in Afghanistan wel eens 1.000 zou kunnen zijn.

Rep. Don Bacon (R-Neb.) verklaarde aan het persbureau dat de regering van Biden het volledige aantal achterblijvers in de Zuid-Aziatische natie moet verstrekken.

Overheid verlaagt de cijfers

‘Het probleem is dat er geen gezinnen bij zijn’, zei hij. “Ze verlagen de cijfers.”

Precies zoals je mag verwachten van deze corrupte bende.

Stafchef van het Witte Huis Ron Klain vertelde CNN op 5 september dat hij gelooft dat er nog ongeveer 100 Amerikanen in Afghanistan zijn, terwijl president Joe Biden vorige week zei dat er nog ongeveer 100 tot 200 Amerikaanse burgers over waren. De laatste Amerikaanse militaire evacuatievlucht werd een week geleden uitgevoerd vanaf de luchthaven van Kabul, waarmee officieel een einde kwam aan de 20 jaar durende Amerikaanse betrokkenheid bij het land.

‘We denken dat het er ongeveer honderd zijn. We hebben regelmatig contact met hen die we hebben geïdentificeerd,” vertelde Klain, een topvertegenwoordiger van Biden, aan CNN. De mainstream media slikt het als zoete koek. Ja inderdaad, nog steeds verdedigen ze deze “”President” en zijn Administratie.

Sommige Amerikaanse staatsburgers en Afghaanse staatsburgers “komen” uit Afghanistan “over land” reizen, zei hij.

Afgezien van Issa, vertelden enkele door veteranen geleide reddingsgroepen aan AP dat de schatting dat er niet meer dan 200 Amerikanen zijn achtergelaten, te laag is.

Mike Jason, die een reddingsoperatie leidt die bekend staat als Allied Airlift 21, vertelde de nieuwszender dat hij gelooft dat het cijfer veel hoger is, en zegt dat het ook misleidend is omdat het geen familieleden van Amerikanen omvat die daar vastzitten. Alex Plitsas, een oorlogsveteraan in Irak die deel uitmaakt van een reddingsnetwerk dat bekend staat als Digital Dunkirk, zei dat hij eerder deze week op één dag telefoontjes kreeg van zes Amerikanen die vastzaten in het land en dat niemand zich had geregistreerd bij de Amerikaanse ambassade.

“Het aantal van het Witte Huis kan er honderden naast zitten,” vertelde Plitsas, een voormalige inlichtingenofficier in Afghanistan, aan AP.

“Die namen beginnen nu naar buiten te druppelen”, zei hij. “Ik verwacht dat dat aantal aanzienlijk zal stijgen.”

Voordat de Afghaanse regering en het leger volledig instortten en de Taliban het land overnamen, schatten functionarissen van het Witte Huis dat er tussen de 10.000 en 15.000 Amerikanen in het land waren. Biden zei vorige week dat meer dan 120.000 mensen, waaronder Afghanen en Amerikanen, zijn geëvacueerd van de luchthaven van Kabul.

Taliban bood Amerika Kabul aan

Wat het nog wranger en onbegrijpelijker maakt is dat de Taliban eerder Kabul heeft aangeboden aan de Amerikanen (bron)

Amerika zegt nee en in plaats daarvan hebben we dit onwaarschijnlijke fenomeen gezien waarin Amerikaanse militairen vertrekken als dieven in de nacht, landgenoten en geallieerden achterlatend en de Taliban bewapend als een gemiddeld VN land.

$83 miljard euro aan voertuigen, wapens en munitie. 

Dit kan nooit zomaar zo gegaan zijn, zou je zeggen. Dit zijn geen fouten. Deze fouten maak je niet zomaar. Na 20 jaar Afghanistan? Zo afsluiten?

Er gaan veel verhalen op om Biden te impeachen. Het lijkt er ook wel op dat hij vervangen zal gaan worden. Maar dan?

Dan komt het, vrijwel spoorloos verdwenen, woke-meisje Harris op die stoel te zitten. Omdat de media weinig goeds kan zeggen over deze situatie en over Harris, trekken ze maar weer de rassen- en genderkaart. “Ze is de eerste zwarte vrouwelijke President, en dat is het allerbelangrijkste.”.

Met deze mensen aan het roer gaat het mis en de hele wereld heeft hier last van.

En de media? Om te kotsen. Kijk alleen de eerste minuut van deze video:

De hypocrisie.

Lees ook:

Thanks Joe !

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x