CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Sympathie voor de duivel

Filmpropaganda in Hollywood.

In veel films in Hollywood is sprake van verborgen propaganda. In dit tijdperk van lockdowns en vaccinaties komen 2 films in een ander daglicht te staan: Superman, Man of Steel en Avengers; Infinity War.

Voor mensen die nog maagd zijn in de materie van propaganda ten dienste van de wereldmacht een korte inleiding:

De wereld wordt grotendeels bestuurd door een groep bankiers met veel geld. Zij kiezen de regeringsleiders, ook de EU, en sturen de media aan. Ze doen dit via instellingen als de Councel on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale commissie, het WEF, etc. Ze hebben ook old boys network clubjes zoals Skull and Bones, een soort Minerva op steroïden. (1) Ze hebben vaak grote foundations en beslissende aandelen in de grote bedrijven.

De Councel on Foreign relations en de Trilaterale Commissie zijn opgericht door de Rockefellers. Alle grote banken, investeringsmaatschappijen en media zijn in handen van leden van deze CFR en TC en worden dus indirect beïnvloedt door de Rockefellers en hun handlangers.

Voor meer achtergrond-informatie hierover bekijk de documentaire van Tim Gielen (2) of blader door het boek “Government, the biggest scam in History”. (3)

De grote wens van de miljardairs is wereldmacht. Om te voorkomen dat mensen niet doorhebben hoe ze belazerd worden en ze te laten blijven geloven in de illusie, wordt gebruik gemaakt van propaganda via de televisie, kranten en bioscopen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CFR.png

Ook Hollywood wordt aangestuurd door dit netwerk. Veel films hebben daarom boodschappen als “de overheid is betrouwbaar” en “Amerika is het meest geweldige land in de wereld”.

Zowel Marvell als DC Comics zijn bruikbare en winstgevende propagandakanalen van de elite. De CIA en het Pentagon bemoeien zich vaak intensief met het script om de juiste boodschap te kunnen overbrengen. (4)

Er zijn 2 grote blockbusters waar het de bedoeling lijkt begrip voor de elite te kweken en alvast voor te sorteren op klimaatmaatregelen en vaccins. De bad guys in de films lijken oppervlakkig gezien onsympathiek. Echter hun diepere laag wordt snel helder, in werkelijkheid hebben ze het beste met de wereld of het universum voor. In deze films wordt beoogd sympathie voor de duivel op te roepen. Het gewone volk in de film kan hun diepe inzichten niet doorgronden, dat is veel te moeilijk voor hen.  Ze hebben daarom niet door dat ze eigenlijk geholpen worden door wijze helden. De kijker krijgt de boodschap echter wel mee.

Superman, Man of Steel

In de film Superman Returns wordt de schurk, General Zod, op een opmerkelijke wijze geïntroduceerd. Niet alleen lijken zijn motieven enigszins invoelbaar, sterker nog, wie het niet met hem eens is is een naïeve dwaas.

De generaal wordt gevangen gezet in een zwart gat. Wat had hij namelijk misdaan; hij had zijn planeet Krypton proberen te redden. De generaal was tot de conclusie gekomen dat de enige manier om de planeet tegen uitputting te beschermen was door de bevolking op militaire wijze met harde hand aangepakt aan te pakken. De softe regeringsleiders van Krypton waren het niet met hem eens en waren van mening dat hij niet zo bruut met het volk mocht omgaan. Hij werd tegengehouden door “the good guys”, gestraft en opgesloten. Het gevolg was echter dat de planeet alsnog overbelast raakte en volledig implodeerde. Kortom: Generaal Zod had gelijk, niet hij was de crimineel, de slappelingen bij de regering van Krypton, die alles op zijn beloop lieten waren door hun incompetentie de schurken. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, maar dan op wereldschaal.

https://youtu.be/qbMHVjv247Y   

Minuut 2:40, implosie van planeet Krypton

De elite van de wereld ziet zichzelf als general Zod. Zij, de superieure denkers, moeten de hersenloze wereldbevolking overheersen, anders vreten zij als een insectenplaag de aarde kaal. Harde maatregelen zijn daarom gerechtvaardigd, sterker nog, maatregelen zijn vereist om implosie van de aarde te voorkomen. De mensheid moet gereduceerd worden en op technocratische wijze  gedomineerd worden.

Avengers: Infinty War

In de film Avengers Infinity War worden wij geestelijk voorbereid op welke maatregelen ons te wachten staat en waarom dit gerechtvaardigd is.

In deze blockbuster is Thanos de evil genius die het universum wil redden. Ook hier lijkt de motivatie van Thanos niet te bestaan uit het verkrijgen van de macht. Dit is slechts nodig om het universum te redden van overbevolking. Eerst moet hij de ultieme macht veroveren door de 6 Infiny Stones (werelddelen?) te verzamelen. Vervolgens kan hij met een knip van zijn vinger de helft van de bevolking reduceren.

In deel 2, nadat de bevolking gehalveerd is, zie je Thanos niet ongebreideld genieten van zijn positie met ultieme macht.. Hij heeft zijn doel bereikt, het universum is gered en heeft zich eenzaam teruggetrokken in een hutje op de hei. (5)

In deze film is er wederom dezelfde boodschap: De mensheid is een plaag voor de wereld. Er moet een macht komen die de bevolking in toom kan houden en kan reduceren tot een acceptabel aantal. Het beleid van de elite lijkt hardvochtig maar uiteindelijk hebben zij het beste met de wereld voor, niets dan nobele motieven. Het is dus ook een noodzakelijk kwaad dat ze de mensheid door middel van vaccins moeten decimeren. Wij zijn nu nog te dom om dat te begrijpen maar ooit zullen wij ze dankbaar zijn voor deze humane vorm van genocide.

Het kan natuurlijk ook allemaal toeval zijn. Over een paar jaar zullen we het weten.

 

 

  • 5) https://www.youtube.com/watch?v=f_h4PMOygho
5 11 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven