Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

SURF VEILIG!

SURF VEILIG. SURF NOOIT ZONDER VPN!

BESTEL VIA CommonSenseTV en krijg tot 75% KORTING!
30 DAGEN NIET GOED? GELD TERUG!

Ik kan de noodzaak van het surfen met een VPN niet genoeg benadrukken. SCHAF ER ÉÉN AAN! Het is één van de beste kleine investeringen die je kunt doen.

Anno 2019 zou het gebruiken van een VPN een standaard gegeven moeten zijn voor iedereen. Als je ook maar een heel klein beetje om je privacy geeft, dan surf je nooit meer zonder een VPN. Je merkt er niets van, je laat nergens je identiteit zomaar achter en je kunt lekker switchen naar IP-adressen uit bijna ieder land ter wereld. En dat kan handig zijn!

Als je maar een aantal stappen verder denkt wil je nooit meer zonder een VPN surfen! Vooral niet de meesten onder ons. We zijn gesteld op onze privacy. Die ben je zonder VPN KWIJT!

Maar tot mijn grote verbazing en schrik blijkt het dat heel veel mensen in mijn omgeving nog steeds geen VPN hebben en vaak niet eens weten wat het is! Dat is geen schande maar ik vind het belangrijk uit te leggen wat het is en waarom je een VPN aan zou moeten schaffen.

Als je nog geen VPN hebt, lees dan verder.

De eerste reactie van mensen is vaak: “Ik heb toch niets te verbergen.”
Daar gaat het ook niet persé om, al doen veel mensen vaak wel dingen die niet helemaal legaal zijn,  met of zonder het te weten (muziekje downloaden bijvoorbeeld). Nu wil ik dat niet aansporen, maar wel reëel blijven. Maar dit is niet de reden waarom je een VPN moet gebruiken.

Emails verzenden, films of muziek downloaden, video´s bekijken, torrents downloaden en zelfs alleen maar op een willekeurige site terecht komen. Overal laat je je identiteit en locatie achter. Ik kan je het bewijs laten zien als je alleen maar deze website bezoekt zonder VPN. En dat geldt dus voor IEDERE site die je bezoekt.

Dat is een enorme inbreuk op je privacy. Buiten dat de overheid al het internetverkeer controleert ben je ook heel makkelijk te hacken. Een VPN is dé uitkomst om dit te voorkomen.

SCHAF ÉCHT EEN VPN AAN! Het is de beste mini-investering die je kunt doen voor je eigen privacy.
Klik hier en ontvang via CSTV tot wel 70% korting!

Wat is een VPN?
Met een VPN wordt al je internet verkeer beveiligd en naar een externe server geleid waardoor je internetverkeer versleuteld wordt. Op deze manier worden al je activiteiten op het internet, je IP-adres, je identiteit en je locatie verborgen. VPN´s zijn voor alle apparaten beschikbaar. Op je desktop, laptop, mobiele telefoon of tablet. Overal kan een VPN op worden geïnstalleerd en het is een fluitje van een cent

Ook in openbare ruimtes waar gratis WIFI aangeboden wordt, is het gevaarlijk om zonder VPN te surfen. Al jouw activiteiten kunnen kinderlijk eenvoudig onderschept worden. Met alle gevolgen van dien, als men fout wil. En dat is geen theorie. Het gebeurt vaker en vaker dat accounts gehacked worden en erger… bankrekeningen leeggeplukt worden en andere belangrijke (inlog)gegevens gestolen worden. Een VPN versleutelt je verkeer.

NEEM DE VERSLEUTELING VAN JE DATA HEEL SERIEUS!

Een ander voordeel is dat heel veel diensten of televisiezenders regio gebonden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld Nederlandse televisie alleen in Nederland bekijken. Zit je in het buitenland dan zet je je VPN simpelweg op een Nederlands IP-adres. Andersom zijn in Amerika diensten zoals Hulo, Vemo, Netflix en BBC gratis maar daarbuiten niet. Zet je VPN op Amerika en klaar is kees. Zit je in Spanje en je wilt het Nederlands Elftal kijken? Switch naar een Nederlands IP en je mist niets!

En natuurlijk tegen censuur. Iets waar niemand hier een goed woord voor over heeft hier.

Google is één van de grootste bedrijven in de wereld en bezit zoveel diensten, naast de zoekmachine, dat ze vrijwel van iedereen een heel duidelijk profiel kunnen maken met je naam, je locatie, je interesses, je gedrag en waar overal waar je een account hebt aangemaakt via Google komt dit profiel naarboven. Nu is dat moeilijk helemaal te omzeilen, aangezien we bijna gedwongen zijn om van hun services gebruik te maken, maar het is niet onmogelijk. Als je hier meer over wilt weten, neem contact met mij op en ik zal je verder helpen. Ook is het verstandig om naast de VPN de Chrome of Firefox extensie WebRTC toe te voegen en daar kan ik je ook in bijstaan als je vragen hebt.

Op deze manier ben je ECHT veilig.

SCHAF ECHT EEN VPN AAN! Klik hier en ontvang via CSTV tot wel 70% korting!

NordVPN heeft een UITSTEKENDE klantenservice. De NordVPN klantenservice werd uitgeroepen tot de beste van 2018!

 

 

 

 

 

 

Ik sta 100% achter de service van NordVPN. Zelf gebruik ik de VPN al ruim 3 jaar. NordVPN valt onder de beste VPN´s ter wereld voor particulier gebruik. Een echte elite-VPN. Deze zijn duurder in vergelijking met andere VPN´s maar die beschermen veelal je privacy niet goed en zijn alleen bruikbaar om van IP te kunnen switchen. En geen nood. Wanneer je via CommonSenseTV een VPN bestelt, krijg je tot maar liefst 70% korting! En je kunt hem 30 dagen lang proberen. Niet goed, geld terug.

NordVPN  heeft een 100% NO-LOG policy. Er wordt absoluut niets opgeslagen. Al staat de rechter voor ze op de stoep, er kan niets vrijgegeven worden want het is er niet meer.

Verder is het de snelste VPN die je maar kunt vinden en beschikt het over een KILL-SWITCH die ervoor zorgt dat, wanneer je VPN om wat voor reden dan ook uitvalt, je verbinding direct stop wordt gezet zodat je eigen IP adres niet zichtbaar wordt.

Verdienen wij er wat aan? Ja. Een kleine commissie. Dit is een advertentie, maar wel één waar wij 100% achter staan en het van groot belang vinden dat mensen zich bewust zijn van het belang van een VPN.

De hele pagina vol zetten met Google advertenties is makkelijk maar hier willen we alleen producten waar we 100% achterstaan.

Klik hier om uw VPN aan te schaffen via CommonSenseTV! met kortingen tot wel 70%! 

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x