NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Coronamaatregelen – Alles was voor niets!

Studie in Duitsland onthult: Alle coronamaatregelen waren volledig ineffectief

Met andere woorden…De regeringen zijn schuldig aan massamoord, misdaden tegen de mensheid en nog een hele lange lijst. 

Als werkelijk blijkt (en we weten dat het allang is gebleken) dat dit hele circus voor niets is geweest, dan is (in het geval van Nederland) onze regering schuldig aan de dood, depressie, verlies van leven en werk en alle andere desastreuze gevolgen van deze schandalige vrijheidsberovende maatregelen.

Een, en dat is niet overdreven, fascistisch bewind voeren terwijl de maatregelen tegen iedere logica en wetenschap ingaan is een reden voor een Neurenberg II proces.

De meesten hier weten het al. Het is slechts wachten of en tot gerechtigheid geschiedt.

Voor wie er in ieder geval gerechtigheid zal geschieden is voor de politiemensen, burgemeesters, burgers en iedereen die dit sprookje in stand heeft gehouden.

Door niet te willen luisteren. Door blind te zijn geweest en zelfs een grote waffel hebben gehad tegen diegenen die er veel voor over hebben om hun medemens te informeren over de waarheid. Dat geldt ook voor naïevelingen. Naïviteit is een excuus, maar wel met een houdbaarheidsdatum. Als je zo blind blijft voor de werkelijkheid, terwijl je van alle kanten voldoende signalen opvangt van je medemens dat hier iets niet klopt…

Dat je bereid bent door luiheid en ongeïnteresseerdheid het leven van de rest en van je eigen kroost te vernietigen, dan verdien je de gevolgen van deze maatregelen en zal je terecht helemaal met de grond gelijk gemaakt worden om vervolgens de afgrond ingeduwd te worden.

Maar dankzij jou, de rest ook. Inclusief dus je eigen kroost. Dit terwijl het nog nooit zo duidelijk is geweest. Maar dan ook écht overduidelijk!

Indignatie kwam met een heel goed onderbouwd verhaal over deze studie:

Indignatie:

Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker:

Corona is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische geschiedenis. Een uitgebreide studie door een van ‘s werelds meest gerenommeerde onderzoeksinstituten heeft nu in niet mis te verstane bewoordingen bevestigd: lockdown en masker verplicht waren niet effectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

Bij de lockdown werd dit tenminste al toegegeven (zo vrij en berouwvol!)

Door de verantwoordelijken; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Anderzijds is het masker in de toekomst ook belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand – daarom wordt het niet aangeraakt. Tegelijkertijd, zoals nu opnieuw wordt bevestigd, wordt hun betekenis lang niet gegeven.

Hier het onderzoek:
Onderzoek w27719

Hier het volledige artikel:

https://indignatie.nl/2020/09/19/de-bittere-waarheid-explosieve-studie-in-duitsland-onthult-alle-coronamaatregelen-waren-volledig-ineffectief/

Quote:

“Iedereen die met het oog op de statistieken niet langzaam wakker wordt en beseft dat de gevreesde effecten niet zijn uitgekomen, kan niet worden geholpen.”

Aanvulling: “Maar trekken ons mee de afgrond in.”

Familie? “Vrienden”? Luisteren jullie?

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x