nl Nederlands

Kindermishandelaar Tim Igor Snijders: “Wat als mama in complottheorieën gelooft?”

De manipulatie en de indoctrinatie van onze kinderen begint nu echt zeer ernstige vormen aan te nemen maar zoals hier door Brandpunt? 

Dit is strafbaar.

Woensdag plaatste Brandpunt een artikel speciaal voor de kids. Uw en onze kinderen! Dit artikel is niet mis! Vooral als u kinderen heeft en een beetje wakker bent, zal dit u niet bevallen.

Het is geschreven door Tim Igor Snijders.

De kop:

Wat als je moeder in complottheorieën gelooft? “Tegengas geven werkt averechts”

Tim Igor Snijders is één van de mensen die uw kinderen tegen u opzet wanneer u anders denk over corona dan het corrupte officiële verhaal.

Hij is o.a. redacteur geweest bij de Volkskrant en durft zichzelf “journalist” te noemen.

Hij is de verantwoordelijke voor onderstaande hersenspoeling van onze Nederlandse kinderen.

Hier kan men aangifte tegen doen. Deze man is levensgevaarlijk en misbruikt de nog jonge naïeve geesten van uw en onze kinderen.

Tim Igor Snijders

Zijn email:
tim.igor.snijders@volkskrant.nl

U kunt wel raden waar dit over gaat.

Als u als moeder of vader enige twijfels heeft over Corona, dan bent u een complotdenker en legt Tim Igor Snijders aan uw kinderen uit hoe hier mee om te gaan. 

En Tim Igor zet uw kinderen tegen u op en fluistert ze toe dat hun moeder niet gek is maar waarschijnlijk een trauma heeft.

Het is het laagste.

Let goed op hoe venijnig men hier uw kinderen tegen u op probeert te zetten.

“De moeder van Julius (27) had al langer een handje van complottheorieën, die voorheen vooral over vaccins gingen. Maar sinds de uitbraak van het coronavirus lijkt ze er drukker mee dan ooit.”

“In de ogen van zijn moeder trekt een wereldwijde schaduwmacht heimelijk aan de touwtjes, en is de huidige pandemie niet meer dan een verzinsel om mensen hun vrijheden te ontnemen. Meer dan ooit hebben haar denkbeelden een wig gedreven tussen moeder en zoon.”

De Staatsomroep stelt dus dat in dit geval de moeder een wig heeft gedreven tussen haar en haar kinderen. Vanwege haar denkbeelden.

Brandpunt praat verder tegen uw kind:

“Groeiende, ongegronde twijfels onder ouders deden eerder de vaccinatiegraad dalen onder een cruciale norm. En samenzweringstheorieën nemen niet zelden racistische of antisemitische vormen aan, waarbij joden of andere minderheden tot zondebok worden gemaakt.”

en:

“In het digitale tijdperk hebben de complottheorieën een impuls gekregen. En ze worden de politieke mainstream ingebracht door leiders in bijvoorbeeld Brazilië en de VS, die de theorieën openlijk omarmen.”

Dit terwijl het digitale tijdperk er juist voor zorgt dat de leugens van machtige mensen boven water komen omdat de burger beter is geïnformeerd (als men wil).

Maar… zegt men tegen uw kind: Mama of papa is niet gek!

“Het grootste misverstand over complotdenkers is dat het allemaal mafketels zijn,” zegt Jelle van Buuren, onderzoeker aan de Universiteit Leiden. “Er zit vaak een boosheid of wantrouwen achter de theorie, die zeer menselijk is. Zeker als mensen zijn gevoed met slechte ervaringen met (overheids)instanties.”

Ze raden uw kind aan om u niet voor gek te verklaren. Het kan ook wel eens aan uw verleden liggen.

“Wie de complotdenker belachelijk maakt, marginaliseert hem verder.”, aldus “psycholoog” Karen Douglas aan de Universiteit van Kent. Zij is gespecialiseerd in complotdenken.

Karen Douglas

Ene van Buuren zegt uw kind toe:

“Deze pandemie ontneemt mensen een basisgevoel van veiligheid en controle. Die vragen om een hele grote heldere verklaring, om ergens dat idee van controle terug te krijgen. Dat gaat makkelijker als je duidelijk de vinger naar iemand kan wijzen. Dat het misging op een wildmarkt in Wuhan is als verklaring veel te lullig.”

Geen woord over cijfers of context natuurlijk. 6.000 overledenen. Dik 80 jaar gemiddeld. Slechts 1.2% is direct overleden aan Corona. Goed, u kent de cijfers als u ons heeft gevolgd.

Maar het gaat nóg verder:

“Zo ook voor de moeder van Julius, die twijfelt of dat virus überhaupt wel echt is: ‘Meerdere keren per dag post ze iets op Facebook, vaak links naar YouTube-filmpjes die alweer verwijderd blijken te zijn door YouTube zelf als je erop klikt. Beelden, bijvoorbeeld, van mensen die door lege ziekenhuizen lopen, om te bewijzen dat het virus ‘nep’ is. ‘Kijk, er zijn helemaal geen patiënten.’ Ik zeg dan dat ze beter moet kijken, en verwijs naar factchecks waaruit blijkt dat de mensen in het filmpje op een totaal andere afdeling lopen.”

“Mensen die de complotdenker willen overtuigen dat de theorie niet waar is, worden om die reden zelf vaak beschuldigd onderdeel te zijn van het complot. Hun argumenten worden daarom onmiddellijk verworpen,” zegt de psycholoog Douglas.

En een zogenaamd “voorbeeld” om het nog even extra kracht bij te zetten dat een zlefstandig denkende ouder een idioot is en uw kinderen dus tegen u opzetten om zo uw onafhankelijke denken te manipuleren:

In april ging het goed mis. Een maand lang hadden Julius en zijn moeder geen enkel contact. De steen des aanstoots: een spottende meme over 5G-complotdenkers, verstuurd via WhatsApp. Een luchtig grapje voor hem, zeer kwetsend voor haar. “Lieve schat. Jouw houding vind ik niet leuk. Je kan me op z’n minst respecteren in een andere mening. Ook al is die in jouw ogen belachelijk.”

Terwijl vele feiten, wat Brandpunt hier complottheorieën noemt, allang bewezen zijn moeten uw kinderen deze feiten als onjuist zien en bent u als moeder of vader dus eigenlijk niethelemaal goed bij u hoofd.

“Ik zou tegen de complotdenker zeggen: het is goed dat je kritisch bent op de bronnen die ik heb, maar ben je net zo kritisch op je eigen bronnen? En waarom zou daar niet iemand achter zitten met eigen bedoelingen?”

Aldus een platform dat nooit bronnen heeft en uitgaat van modellen en eigen meningen.

En terwijl wij zien dat Nederland zijn vrijheid kwijt raakt en op zal houden te bestaan als democratie zodra die corona-wet is ingevoerd, krijgt u dit ook nog even om uw oren:

 “De aantrekkingskracht van een complottheorie zit hem in het spannende: dat jij weet hoe het echt zit, dat jij iets weet dat de meesten niet willen zien. Dat is natuurlijk veel sexyer dan dat je een nuchtere analyse maakt van een zichtbare belangenverstrengeling in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.”

En tot slot:

“Julius heeft vlak voor Moederdag, 10 mei, het contact met zijn moeder proberen te herstellen. “Na onze ruzie hebben we vrij lang gebeld. Ik heb een poging gedaan uit te leggen hoe je kunt zien of een online bron betrouwbaar is of niet. Ik hoopte dat het ergens toe zou leiden.”

“Maar de volgende dag stuurde ze me een bewerkte foto van Barack Obama die naast Osama bin Laden was gefotoshopt. Kijk, zei ze, hier zitten ze samen in Afghanistan. Ik stuurde haar de originele foto’s terug, om te laten zien dat iemand dat had bewerkt om het zo te laten lijken. Ze reageerde: ‘Nee, dat doen mensen met opzet, zodat wij gekkies lijken.”

Nu begrijpen we misschien wat beter wat Mark Rutte onlangs bedoelde met zijn kinder-revolutie!

Wat een ziek land leven wij in. En we kunnen het zo goed hebben.

Lees hier het hele artikel. 

https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

LEES OOK:

Linkse indoctrinatie in het onderwijs

Willen ouders gezamenlijk aangifte doen tegen Tim Igor Snijders? Dat kan!
Laat het ons weten!

4.3 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Danilo De La Haya
Danilo De La Haya
Newbie
20 dagen geleden

Overduidelijk dat bij NPO homoseksuele pedofielen werken.
De narcisme voorbij….
Eerst transgender propaganda en nu dit.
Valt het niemand op dat NPO al jaren geen familie waarden hoog in de vaandel hebben zitten? Ze willen alleen maar families breken.
Zelfs EO doet aan homo propaganda.

Voor alle duidelijkheid, ik heb nooit wat tegen homo’s gehad, tot de laatste twee jaar ongeveer.

Danilo De La Haya
Danilo De La Haya
Newbie
20 dagen geleden

Yo cstv!!!
Ik was YouTube al aan het afbouwen.
Ik vind dit ideaal.
Op startscherm en notificaties aan, mis ik nog niet één bericht van jullie.
De laatste tijd kwamen jullie YouTube posts pas veel later bij mijn aanbevelingen.

Danilo De La Haya
Danilo De La Haya
Newbie
Reply to  Danny
20 dagen geleden

Moeten jullie ook blijven doen. Ik heb trouwens weer werk dus donatie komt er eindelijk aan. Even wat anders, NOS kaping, ik zag die avond zelf al gelijk dat het heel slecht in scène is gezet. Een bewapend persoon wordt NOOIT op zo’n manier met die snelheid benaderd door politie, zelfs een arrestatieteam zou een lichtbom of iets dergelijks gebruiken om hem te disorienteren. Ik vroeg mij gelijk af wat NPO hier mee wilt bereiken, volk in de maling nemen. Nu vraag ik mij af, zijn er meer mensen die er zo over denken? Dat het heel slecht in scène… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x