CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

KRO/NCRV verzoekt dringend ons artikel over psychische kindermisbruiker Tim Igor Snijders (Volkskrant) aan te passen

Als u dit artikel nog niet kent lees dan eerst:
https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

Onder deze email uitwisseling staat een samenvatting van de streken van Tim Igor Snijders.  Misschien ook handiger om dat eerst even te lezen voor de juiste context. Schrik niet!

Deze mail kregen wij gisteravond laat van de KRO/NCRV

 

Naar onze mening is Tim Igor Snijders wel degelijk een kindermishandelaar. Hij mishandelt kinderen psychisch. 

Wat we hiermee willen bereiken? Jullie zijn zo ontzettend ver gegaan dat dit een milde reactie is. Dit gaat over de toekomst van iedere Nederlandse burger. Jullie spelen daar een grote rol in. Jullie zullen in de geschiedenisboeken worden gezien als mensen die aan de verkeerde kant stonden. Een email neerzetten zodat mensen deze manipulator direct aan kunnen spreken is in vergelijking niets daarbij.

In zijn artikel noemt hij exact op wat er aan de hand is en vervolgens maakt hij onze kinderen wijs dat dit complotdenken is. Hij debunked waarheden. Hij praat een kind zijn politieke mening aan. Hij breekt respect tussen kind en ouders.

“Er zit vaak een boosheid of wantrouwen achter de theorie, die zeer menselijk is. Zeker als mensen zijn gevoed met slechte ervaringen met (overheids)instanties.”, zegt hij tegen uw kind wanneer u uw terechte twijfels heeft over deze gekte.

Lees het hele artikel echt eens! U zult versteld staan en als u kinderen heeft haalt het het bloed onder uw nagels vandaan. PURE INDOCTRINATIE. Vrijwel elke zin!
Artikel: https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

Wanneer je zo´n stuk schrijft dan ben je op een hele smerige manier bezig om een kind tegen u op te zetten. Tegen ouders met gezond verstand uit alle lagen van de bevolking.  Je indoctrineert kinderen met jouw mening of politieke overtuiging in plaats van kinderen voor zichzelf te laten denken.

Een EXTRA REDEN waarom we dit uitgebreid plaatsen is omdat het ook nog eens vanuit de STAATSOMROEP komt. Wij betalen voor deze bagger.

“Journalist” Tim Igor Snijders geeft aan dat als u twijfels heeft over de belachelijke situatie waarin we terechtgekomen zijn dat u een complotdenker bent en hij onderbouwt dat op zo´n manier dat het kind respect gaat verliezen voor zijn of haar eigen ouders. Hij probeert uw kind u als minderwaardig te laten zien.

De mainstream media is een hele grote vijand. Heeft NIETS met journalistiek te maken en is de rem op het logische denken van de mens. Anno 2020 ligt alle kennis voor handen maar dit soort “journalisten” houden die evolutie tegen en we kunnen rustig zeggen dat we zonder mainstream media nooit in deze situatie terecht zouden zijn gekomen.

Wij zijn deze indoctrinatie zat en er MOET tegen opgetreden worden. 

Tim Igor Snijders mishandelt kinderen op psychologische wijze. En niet zo´n klein beetje ook!  Lees het artikel van Tim Igor Snijders hier. U weet niet wat u leest!
https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

De manager van deze bende spreekt over: “journalisten moeten tegen een stootje kunnen”, maar onze definitie van een journalist is ietsjes anders dan die van de KRO/NCRV (en vrijwel alle andere mainstream media).

Wij weigeren om dit weg te halen. Sterker nog… Dit moedigt ons alleen maar aan. 

Ook weigeren wij het email adres weg te halen. Het is openbaar eigen eigen site. Er is zelf voor gekozen dit te publiceren en dat mag gedeeld worden.
tim.igor.snijders@volkskrant.nl

Het was al laat en het antwoord is wellicht niet het keurigste antwoord en ook geen grammaticaal hoogstandje, maar dit is ons standpunt. Of in ieder geval mijn standpunt.

 

Er zullen vast mensen zijn die dit lezen en het niet met ons eens zijn. Dat mag.

Onze mening is dat de media zoveel bloed aan hun handen hebben. In een wereld van rechtvaardigheid zouden deze mensen levenslang achter de tralies zitten. Voor politici is toegeven geen optie. Wanneer de waarheid boven tafel komt dan wordt dit een Neurenberg II. Deze regering heeft niets meer te verliezen en heeft maar 1 optie. Deze wereldagenda propageren. Ineens laat onze eigen regering haar eigen burgers fysiek aanpakken. En hebben ze even geen geldige reden om je op te pakken? Dan pakken ze je op die anderhalve meter. Reden? Iedereen overtreedt die regel een aantal keren per dag. je kunt niet ontwijken wanneer je per verrassing tegen iemand inloopt. En ze DOEN HET. Vergeet niet de bus die 7 uur lang gegijzeld werd, voor niets.

De media is eenzijdig en het is het vergif in onze samenleving.. Weten ze ook eens hoe het voelt wanneer je je leven lang de vreselijkste dingen naar je hoofd krijgt geslingerd vanwege je mening die anders is dan die van de media zoals De Volkskrant. 

En dan de kinderindoctrinatie

Dit is een perfect voorbeeld Tim Igor Snijders hoe kindermanipulatie in zijn werk gaat!

ARTIKEL

De manipulatie en de indoctrinatie van onze kinderen begint nu echt zeer ernstige vormen aan te nemen. Hier bij Brandpunt gaat het wel heel ver! 

Onderstaand artikel schreef Tim Igor Snijders voor de kinderachterban van de KRO/NCRV.

Nogmaals de link van het complete stuk schrijven van Tim Igor Snijders:
https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

 

De kop:

Wat als je moeder in complottheorieën gelooft? “Tegengas geven werkt averechts”

Tim Igor Snijders is één van de mensen die uw kinderen tegen u opzet wanneer u anders denk over corona dan het corrupte officiële verhaal. Kijk de kop van het artikel.

Hij is o.a. redacteur geweest bij de Volkskrant en vind zichzelf een journalist.

Hij is één van de verantwoordelijken voor onderstaande hersenspoeling van onze Nederlandse kinderen. Deze mensen zien we overal ter wereld en op de één of andere manier genieten ze hiervan. Satan aan het werk.

Pas nog met pointer van diezelfde staatsomroepen.

Hier kan men aangifte tegen doen. Deze man is levensgevaarlijk en misbruikt de nog jonge naïeve onschuldige geesten van uw en onze kinderen om die tegen u op te zetten? Waar zijn we mee bezig en het getuigt van een stuitende arrogantie om nog een rectificatie te vragen ook.

Tim Igor Snijders

Zijn email:
tim.igor.snijders@volkskrant.nl

U kunt wel raden waar dit over gaat.

Als u als moeder of vader enige twijfels heeft over Corona, dan bent u een complotdenker en legt Tim Igor Snijders aan uw kinderen uit hoe hier mee om te gaan. 

En Tim Igor zet uw kinderen tegen u op en fluistert ze toe dat hun moeder niet gek is maar niet helemaal goed meer kan nadenken.

Het is het laagste van het laagste, Tim Igor Snijders!

Let goed op hoe venijnig ze hier uw kinderen tegen u op probeert te zetten.

“De moeder van Julius (27) had al langer een handje van complottheorieën, die voorheen vooral over vaccins gingen. Maar sinds de uitbraak van het coronavirus lijkt ze er drukker mee dan ooit.”

“In de ogen van zijn moeder trekt een wereldwijde schaduwmacht heimelijk aan de touwtjes, en is de huidige pandemie niet meer dan een verzinsel om mensen hun vrijheden te ontnemen. Meer dan ooit hebben haar denkbeelden een wig gedreven tussen moeder en zoon.”

De Staatsomroep stelt dus dat in dit geval de moeder een wig heeft gedreven tussen haar en haar kinderen. Vanwege haar denkbeelden.

Het volgende wordt ook in deze kinderhoofdjes geprent:

“Groeiende, ongegronde twijfels onder ouders deden eerder de vaccinatiegraad dalen onder een cruciale norm. En samenzweringstheorieën nemen niet zelden racistische of antisemitische vormen aan, waarbij joden of andere minderheden tot zondebok worden gemaakt.”

en:

“In het digitale tijdperk hebben de complottheorieën een impuls gekregen. En ze worden de politieke mainstream ingebracht door leiders in bijvoorbeeld Brazilië en de VS, die de theorieën openlijk omarmen.”

Dit terwijl het digitale tijdperk er juist voor zorgt dat de leugens van machtige mensen boven water komen omdat de burger beter is geïnformeerd (als men wil).

Maar… zeggen mensen zoals Tim Igor Snijder tegen uw kind, in dit geval Jelle van Buuren waar we ook nog op terugkokmen: Mama of papa is niet gek.

“Het grootste misverstand over complotdenkers is dat het allemaal mafketels zijn,” zegt Jelle van Buuren, onderzoeker aan de Universiteit Leiden. “Er zit vaak een boosheid of wantrouwen achter de theorie, die zeer menselijk is. Zeker als mensen zijn gevoed met slechte ervaringen met (overheids)instanties.”

Ze raden uw kind aan om u niet voor gek te verklaren. Het kan ook wel eens aan uw verleden liggen. Maar u bent dus wel een klein beetje gestoord en uw kind verliest een gedeelte van het respect voor u. En dat stukje respect is zojuist weggehaald door mensen zoals Tim Igor Snijders.

“Wie de complotdenker belachelijk maakt, marginaliseert hem verder.”, aldus “psycholoog” Karen Douglas aan de Universiteit van Kent. Zij is gespecialiseerd in complotdenken.

Karen Douglas

Ene van Buuren zegt tegen uw kind:

“Deze pandemie ontneemt mensen een basisgevoel van veiligheid en controle. Die vragen om een hele grote heldere verklaring, om ergens dat idee van controle terug te krijgen. Dat gaat makkelijker als je duidelijk de vinger naar iemand kan wijzen. Dat het misging op een wildmarkt in Wuhan is als verklaring veel te lullig.”

Geen woord over cijfers of context natuurlijk. 6.000 overledenen. U kent de cijfers als u ons heeft gevolgd.Dik 80 jaar gemiddeld. Slechts 1.2% is waarschijnlijk direct overleden aan Corona maar laten we de officiële cijfers van een krappe 10% aanhouden Als mensen het zouden beseffen zouden Mark Rutte en Hugocaust schaterlachend uit de Tweede Kamer gesleept worden, op weg naar het politiebureau en later in de rechtbank..

Pointer gaat nóg verder:

“Zo ook voor de moeder van Julius, die twijfelt of dat virus überhaupt wel echt is: ‘Meerdere keren per dag post ze iets op Facebook, vaak links naar YouTube-filmpjes die alweer verwijderd blijken te zijn door YouTube zelf als je erop klikt. Beelden, bijvoorbeeld, van mensen die door lege ziekenhuizen lopen, om te bewijzen dat het virus ‘nep’ is. ‘Kijk, er zijn helemaal geen patiënten.’ Ik zeg dan dat ze beter moet kijken, en verwijs naar factchecks waaruit blijkt dat de mensen in het filmpje op een totaal andere afdeling lopen.”

“Mensen die de complotdenker willen overtuigen dat de theorie niet waar is, worden om die reden zelf vaak beschuldigd onderdeel te zijn van het complot. Hun argumenten worden daarom onmiddellijk verworpen,” zegt de psycholoog Douglas.

En een “voorbeeld” om het nog even extra kracht bij te zetten dat een zelfstandig denkende ouder een idioot is en uw kinderen dus tegen u opzetten om zo uw onafhankelijke denken te manipuleren:

In april ging het goed mis. Een maand lang hadden Julius en zijn moeder geen enkel contact. De steen des aanstoots: een spottende meme over 5G-complotdenkers, verstuurd via WhatsApp. Een luchtig grapje voor hem, zeer kwetsend voor haar. “Lieve schat. Jouw houding vind ik niet leuk. Je kan me op z’n minst respecteren in een andere mening. Ook al is die in jouw ogen belachelijk.”

Terwijl vele feiten, wat Brandpunt hier complottheorieën noemt, allang bewezen zijn moeten uw kinderen deze feiten als onjuist zien en bent u als moeder of vader dus eigenlijk niet helemaal goed bij u hoofd. Er is in ieder geval een gat geslagen in het respect van het kind jegens de ouders toe.

“Ik zou tegen de complotdenker zeggen: het is goed dat je kritisch bent op de bronnen die ik heb, maar ben je net zo kritisch op je eigen bronnen? En waarom zou daar niet iemand achter zitten met eigen bedoelingen?”

Aldus een platform dat nooit bronnen heeft en uitgaat van modellen en eigen meningen. Geen bron komt ergens terecht en tussen de duizenden artikelen van CSTV konden ze geen enkel concreet voorbeeld noemen van een artikel waaruit blijk dat wij extreem rechts zijn en fakenews verspreiden.

Zo werk het niet meneer de manager. Dit heeft helemaal niets met journalistiek te maken.

En terwijl wij zien dat Nederland zijn vrijheid kwijt raakt en op zal houden te bestaan als democratie zodra die corona-wet is ingevoerd, krijgt u dit ook nog even om uw oren:

 “De aantrekkingskracht van een complottheorie zit hem in het spannende: dat jij weet hoe het echt zit, dat jij iets weet dat de meesten niet willen zien. Dat is natuurlijk veel sexyer dan dat je een nuchtere analyse maakt van een zichtbare belangenverstrengeling in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.”

En tot slot:

“Julius heeft vlak voor Moederdag, 10 mei, het contact met zijn moeder proberen te herstellen. “Na onze ruzie hebben we vrij lang gebeld. Ik heb een poging gedaan uit te leggen hoe je kunt zien of een online bron betrouwbaar is of niet. Ik hoopte dat het ergens toe zou leiden.”

“Maar de volgende dag stuurde ze me een bewerkte foto van Barack Obama die naast Osama bin Laden was gefotoshopt. Kijk, zei ze, hier zitten ze samen in Afghanistan. Ik stuurde haar de originele foto’s terug, om te laten zien dat iemand dat had bewerkt om het zo te laten lijken. Ze reageerde: ‘Nee, dat doen mensen met opzet, zodat wij gekkies lijken.”

Nu begrijpen we misschien wat beter wat Mark Rutte onlangs bedoelde met zijn kinder-revolutie!

Wat een ziek land leven wij in. En we kunnen het zo goed hebben.

Lees hier het hele artikel van Brandpunt. Tenenkrommend. Ieder woord. 

https://www.npo3.nl/brandpuntplus/complottheorieen-tips

Dit is overigens de TWEEDE KEER dat deze mensen van de Staatsomroep over de schreef staan. We hebben al eerder een akkefietje gehad met deze “mensen”:

 

ZIE OOK:

Nu.nl verwijdert onze video en dreigt met juridische stappen.
Die juridische namen wij zelf en Nu.nl kon de video weer netjes terugplaatsen. Case lost!

Gert Jaap Hoekman van fakenieuws NU.NL bluft, dreigt en verliest

Klik en winkel in onze Original CommonSenseTV SHOP

LEES OOK:

Linkse indoctrinatie in het onderwijs

Willen ouders gezamenlijk aangifte doen tegen Tim Igor Snijders? Dat kan!
Laat het ons weten!

4.4 23 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven