Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Stof tot nadenken….

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

U en ik zouden er toch vanuit mogen gaan dat doktoren het beste met ons voor hebben.

Zij hebben een opleiding gehad om ziektes te kunnen diagnosticeren en genezen.

Een kleine kanttekening wil ik daar wel bij maken, vroeger was dit een opleiding ‘geneeskunst’ maar tegenwoordig is dit een opleiding ‘medicijnen’.

Ik laat dat nu maar even voor wat het is. Daar kom ik misschien later nog eens op terug.

In elk geval moeten artsen nog steeds de eed van Hypocrates afleggen. Die houdt onder andere het volgende in:

“Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten. 

Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen. Ik luister en zal hem goed inlichten. Ik zal geheim houden wat mij is toevertrouwd. 

Ik zal de geneeskundige kennis van mijzelf en anderen bevorderen. Ik erken de grenzen van mijn mogelijkheden. Ik zal mij open en toetsbaar opstellen. 

Ik ken mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving en zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen. Ik maak geen misbruik van mijn medische kennis, ook niet onder druk. ”

 

Hoe valt dit te rijmen met doctoren die actief de experimentele ‘vaccinatie’ campagne promoten en daaraan meedoen?

Het lijkt er meer op dat ze de eed van hypocritus (vul in naar keuze: strontkever of huichelaar) hebben afgelegd.

Denk daar maar eens over na….

Je zou toch van een arts mogen verwachten dat hij of zij zich verdiept in de nieuwe mRNA wondermiddelen die gepresenteerd worden als vaccin maar die in werkelijkheid een nooit eerder met succes toegepaste gen-therapie is. Dat zou voor een arts of dokter toch enige reden tot, op zijn minst, nieuwsgierigheid moeten opwekken? Je zou toch mogen verwachten dat artsen en doktoren ervan op de hoogte zijn dat het hele dikke vette vuile leugens zijn wat hugo de jonge ons (en zelfs de 2e kamer) wil wijsmaken, dat deze nieuwe middeltjes ‘uit en te na getest en veilig bevonden’ zijn. Zij zouden toch moeten weten dat deze nieuwe middeltjes toegelaten zijn om uit te proberen op de mensen.

Waarom ze dan perse moeten worden uitgeprobeerd op alle mensen is toch ook wel iets om grote vraagtekens bij te hebben.

Denk daar maar eens over na….

 

Een heel klein groepje artsen en doktoren hebben zich tegen de genspuit uitgesproken en de telegraaf heeft zelfs aandacht besteed aan een huisarts in Lelystad die sowieso niet zelf de spuit zet, wel zijn patiënten correct informeert, zijn patiënten een handtekening laat zetten als ze de spuit toch willen en de uitvoering (executie) laat hij over  aan zijn assistente.

 

De landelijke huisartsenvereniging heeft melding gemaakt bij de Inspectie gezondheidszorg van deze dissident en ze beraden zich op maatregelen. Ook een handvol andere artsen die wel integer zijn en die kritiek hebben geuit op het coronabeleid worden  door de mangel gehaald. Onder meer Berber Pieksma, Marije Berkelaar, Bettina van Steenis, Elke de Klerk, Koert van Rijn. Rob Elens en ook Els van Veen worden belasterd door msm en belaagd door de ‘autoriteiten’.

Denk daar maar eens over na….

 

Waarom moet iedereen die spuit krijgen?

Dat heb ik me een tijdje afgevraagd. Het antwoord dat ze geven is dat iedereen gevaccineerd moet zijn omdat anders de niet gevaccineerden een gevaar kunnen zijn voor de ouderen.

Maar dat is een beetje vreemd. Want als de vaccins werken (en veilig zijn, zoals nog steeds wordt beweerd) dan hebben de ouderen, die allemaal al lang één of meer van die spuiten in hun lijf hebben moeten dulden, toch niets te vrezen van mij?

(Die discussie heb ik ook al eens gevoerd over de muilkorven: Als die van jou zo goed werkt, dan hoef je je toch geen zorgen te maken dat ik er geen heb?)

Sven Hulleman legt de vaccin idioterie in 2 minuten even glasheder uit:

 

Maar de echte reden dat iedereen die spuit moet nemen is omdat ze geen vergelijkingsmateriaal willen hebben.

Dit gen-therapie experiment zit nog in de fase III. Dat betekent dat het uitgeprobeerd wordt op een grote groep mensen. Normaal gesproken wordt zo’n test uitgevoerd op een groep mensen waarvan de helft de testspuit krijgt en de andere helft een NaCl (zoutoplossing) krijgt ingespoten. De deelnemers, die voor dit soort experimenten overigens betaald worden, weten niet of ze de echte of de placebo spuit hebben ontvangen. Vervolgens worden de resultaten van beide groepen geobserveerd en geanalyseerd.

De effectiviteit van het geneesmiddel of vaccin wordt vergeleken en de bijwerkingen worden afgewogen tegen de effectiviteit.

Vervolgens bepalen instanties als de FDA en de EMA op basis van alle resultaten of een medicijn of vaccin mag worden gebruikt en de voorwaarden waaronder.

Nu, met deze corona spuiten, is fase III onderzoek overgeslagen en is het middel toegelaten voor gebruik. U bent dus deel van het experiment en u krijgt er geen vergoeding voor. Ook is er geen groep die het placebo krijgt. Iedereen de spuit erin want ze willen geen vergelijkingsmateriaal.

Denk daar maar eens over na….

 

In Europa zijn inmiddels al bijna 9.000 overlijdens gemeld

als gevolg van de experimentele spuit.

Wat opvalt is dat in het ene land de gemelde sterfte door vaccins veel en veel hoger is dan in andere landen. In sommige andere landen dan weer ontstellend veel lager. En daar valt geen verband in te ontdekken met de vaccinatiegraad. Dat leidt bij mij tot de conclusie dat de rapportage aan EudraVigilance (de centrale databank) niet volledig is. Het ene land rapporteert veel correcter en completer dan het andere. En dat leidt dan weer tot de conclusie dat deze cijfers op zijn minst een onderschatting zijn en op zijn ergst het topje van de ijsberg.

Denk daar maar eens over na….

 

[the_ad id=”49878″]

 

In de VS bestaat het VAERS,

een databank waar op vrijwillige basis vaccin bijwerkingen en overlijdens gemeld kunnen worden. Hier zijn ruim 2.500 overlijdens door vaccins gemeld tot 29 maart. Daar komt april dus nog bij, dus dan zullen we wel op 3.500 uitkomen zeker? Volgens de Reuters factcheckers kan dat getal niet correct zijn want de melding is op vrijwillige basis en iedereen kan iets melden, dus zal het wel overdreven zijn. VAERS meldt immers zelf dat de getallen die ze publiceren incorrect en onvolledig kunnen zijn. Daar hangt Reuters dus de conclusie aan op dat het niet klopt (en dat klopt dan eigenlijk weer wel) en dat het ook wel eens veel minder zou kunnen zijn. Maar of dat klopt? Leuk bedacht van de Reuters factcheckers. Blijkbaar zijn er mensen die als hobby hebben om voor de lol overlijdens te melden aan VAERS.

De Harvard University heeft onderzoek gedaan naar het percentage van bijwerkingen en overlijdens die in werkelijkheid worden gemeld aan VAERS. Nogmaals, melding is vrijwillig. En zij kwamen uit op 1%. Dit betreft wel een onderzoek gericht op alle vaccins. We mogen er wel voorzichtig vanuit gaan dat, gezien alle commotie rondom de genspuiten, het meldingspercentage betreffende de covid spuiten wat hoger ligt. Ik durf er geen gooi naar te doen. Maar het leidt tot de conclusie dat 2.500 overlijdens (tot en met 29 maart) een onderschatting vanjewelste is en het getal op zijn ergst maar liefst op 250.000 uitkomt. Dat zouden meer overlijdens aan de experimentele spuit zijn in 3 maanden dan aan covid-19 in 15 maanden.

Denk daar maar eens over na….

 

[the_ad_group id=”5832″]

 

De regimes die meewerken staan momenteel voor een groot probleem.

De ‘vaccins’ zouden de oplossing moeten zijn, maar blijken alleen maar meer problemen op te leveren. En dat was nog niet de bedoeling. De bedoeling was dat u de 1e en 2e spuit zou krijgen, dat ze de pcr test cycli omlaag zouden brengen en daarmee het bewijs leveren dat de spuiten goed werken…. De 3e spuit zou pas echt een bulls-eye spuit moeten worden.

Nu de ziekenhuizen en de mortuaria nu al volstromen, vooral in de landen waar ze al lekker opschieten met het inspuiten….. Daar hadden ze even niet op gerekend. Dat was de bedoeling nog niet.

Maar gelukkig hebben ze daar ook al weer een oplossing voor bedacht:

De Indiase variant.

Die is de schuldige. En die komt rap deze kant op. Deze variant is al verschillende malen gevonden.

Let goed op, deze variant is gemakkelijk te herkennen aan een grappig accent als het Engels spreekt en met een nee-achtige schudding van het hoofd als het ja wil knikken. Oh yess, oh yesss.

Kijk even naar deze chart.

 

En denk daar maar eens over na!!!!!!!

 

Als u nog 8 minuutjes tijd heeft, kijk (en huiver) dan ook naar deze video van Sven. Nog meer stof tot nadenken:

LEES OOK:

“We hebben veel bewijs dat het overal ter wereld een nepverhaal is” – Duitse artsen over COVID-19


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x