Steun CSTV

CSTV is volledig onafhankelijk en wordt met veel passie gedraaid. Wij doen dit omdat we van Nederland houden en niet omdat we journalistieke aspiraties hebben, de grootste willen zijn of er enorm veel geld mee te verdienen. Wat wij veel liever zouden zien is dat alle websites en Youtube-kanalen die dit geluid verkondigen zich verenigen en samen een vuist maken voor ons gezamenlijke doel.

Ga naar de Over Ons pagina om te lezen wat ons motiveert om dit te doen.

Maar om te kunnen blijven bestaan en al onze tijd hier in te steken, zijn we afhankelijk van de hulp van jullie. Vooral donaties zijn belangrijk maar er zijn nog veel meer manieren hoe jullie ons kunnen helpen. We sommen ze hier voor je op.

Like, deel en reageer!

Bij ieder artikel staat een like knop van Facebook en verschillende opties om posts te delen via social media zoals Facebook, Twitter, Reddit en GMail. Wanneer je iets interessants hebt gelezen, like het en deel het! Op deze manier komen we hoog in de ranking van de zoekmachines en worden we dus sneller gevonden. Het werkt als een sneeuwbaleffect.

Ben je al geabonneerd op ons Youtubekanaal? Zo niet, registreer je dan even! Zo blijf je op de hoogte wanneer we weer een video plaatsen.

Registreer je hier op ons Youtube-kanaal!

Dus like, deel en reageer zoveel mogelijk!

Doneren

Natuurlijk zijn grote donaties fantastisch maar als je het kunt missen, schroom niet om kleine donaties te doen van een paar euro. Zou iedereen maandelijks 5 euro geven dan is CSTV binnen de kortste keren een nog groter platform en kunnen we mensen aannemen om ons kanaal veel breder te trekken en meer kwalitatieve artikelen te plaatsen en video´s te maken.

Een donatie van €2 van iemand die het niet zo breed heeft is heel veel waard!

Wij houden van transparantie. Op onze donatiesite kun je precies zien hoeveel we aan donaties hebben opgehaald. Donaties kunnen zowel anoniem als met je naam erbij. We krijgen iedere maandag de donaties die we die week hebben opgehaald op onze rekening gestort en het zit in ons potje om goede dingen te doen (kijk naar deze compleet nieuwe website die we dankzij donaties hebben kunnen maken).

Klik hier om te doneren!

Liever rechtstreeks per bank?
IBAN: ES83 2080 0669 3130 4102 4867
t.a.v. CommonSenseTV

Of met bitcoins?
1G57CY3krBb1VMpEnDj1fvTy6cReaNNhKj

Maandelijkse steun

Wil je ons maandelijks steunen met een vast bedrag? Dat kan door onze Patron te worden op onze Patreon pagina. Dit kan vanaf welk bedrag je maar wilt per maand. Iedere 1e van de maand wordt dat bedrag automatisch afgeschreven. Je kunt het natuurlijk op ieder moment opzeggen. Ook op onze Patreon pagina kun je precies zien wat wij maandelijks ontvangen van onze Patrons.

Klik hier om naar onze Patreon te gaan!

Advertenties

Wij willen niet onze hele site vol laten plakken met advertenties van Google om op die manier wat bij te verdienen. Dit bederft het surfplezier. We kiezen onze partners zelf uit zodat we alleen serieuze en goede aanbieders plaatsen en we laten geen vervelende pop-ups op je scherm verschijnen of fel knipperende advertenties.

Wanneer iemand via één van onze advertenties iets aankoopt, dan krijgen wij daar een commissie over. Meestal ligt dat tussen de 1% en de 8%.

Een voorbeeld hoe dat in z´n werk gaat: Dit zijn de opbrengsten van één maand van de advertentie van Bol.com die wij vanaf het begin op onze website hebben geplaatst. Onder commissie staat het bedrag dat wij krijgen.

Wil jij bij ons adverteren? Reken maar dat dat interessant is. De cijfers met onze adverteerders worden gedeeld en we zijn er allebei mee geholpen.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via info@commonsensetv.nl

Alvast hartelijk dank voor jullie steun!

 

Onze partners:

En het allerbeste, snelst betalende en meest klantvriendelijke casino online BITSTARZ! 24/7 live support. Heel veel gratis bonussen en uitgebreide opties om je limieten in te stellen zodat het leuk is en leuk blijft. Speel met bitcoins of euro´s met inzetten zo laag als 5 cent.

Welcome package bitstarz