Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Sterfgevallen en ernstige schade door vaccins in Nederland

Verspreid de vrijheid!

Waar we tijdens de zogeheten “coronapandemie” vooral herinnerd werden aan een virus door de mondkapjes en de maatregelen, zo gaan we het met de vaccins daadwerkelijk aan den lijve ondervinden.

En waar bij corona, zoals bij iedere griepsoort, vooral hoogbejaarde mensen met achterliggende aandoeningen in de risicogroep vallen, zo valt iedereen in de risicogroep om dood te gaan of zwaar gewond te raken wanneer hij of zij dit onnodige, niet werkende, niet voor corona bedoelde vaccin neemt.

De leeftijd speelt geen rol. Iedereen kan (en gaat, vrezen wij) er last mee krijgen.

Bij het vaccinatiemeldpunt van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 komen steeds meer meldingen binnen en dat is zorgwekkend. En dit zijn slechts de meldingen. Uit ervaring weten we, dit heeft het Amerikaanse VAERS (voor de crisis) ook altijd zelf beweerd, dat lang niet iedereen zich meldt wanneer er sprake is van vaccinschade of dodelijke slachtoffers.

Inmiddels zijn er 1456 sterfgevallen en 1402 gevallen van ernstige gezondheidsschade gemeld. “Wij vinden dit alarmerend,” zegt de BPOC2020.

Op 13 augustus stond de teller nog op 1300 sterfgevallen en 1150 maal ernstige gezondheidsschade.

De BPOC2020 heeft Agnes Kant opgeroepen als getuige tijdens een hoorzitting.

De commissie zal inzage geven in de cijfers die bij het meldpunt zijn binnengekomen zodat Agnes Kant de kans heeft om tekst en uitleg te geven.

“Wij willen dit in een openbare live gestreamde hoorzitting doen vanwege de transparantie die de BPOC2020 altijd betracht. Mevrouw Kant, wij roepen u op om op de kortst mogelijke termijn te komen verklaren in een hoorzitting van de BPOC2020. Daar kunt u via een live gestreamde hoorzitting aan ieder laten zien hoe het Lareb te werk gaat,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit.

“Wij gaan ervan uit dat u deze uitnodiging aanneemt zodat u maximale transparantie aan ieder die de vaccinaties krijgt en nog moet krijgen, kunt betrachten,” voegt hij toe.

Bij het Lareb zijn 509 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Daarnaast zijn er 118.998 meldingen met 622.163 vermoede bijwerkingen(bron)

 

LEES OOK:

Stop met het doordrammen over die vaccins. Mensen moeten het niet!


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
34 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
34
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x