Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Steeds meer landen en staten VERBIEDEN vaccinatiepaspoorten

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Verbieden van vaccinatiepaspoorten

Sen. Rick Scott (R-Fla.) heeft woensdag een wetsvoorstel ingediend dat de Transportation Security Administration (TSA) verbiedt om passagiers die op binnenlandse vluchten reizen te vragen om een ​​bewijs van vaccinatie te tonen.

Het wetsvoorstel, bekend als de Freedom to Fly Act , voorkomt dat wetgevers enig beleid kunnen implementeren dat TSA-personeel in staat stelt binnenlandse passagiers om informatie te vragen met betrekking tot hun vaccinatiestatus.

“Amerikanen werken er hard aan om te herstellen van de verwoesting van COVID-19 (niet onze woorden, er overleden niet meer mensen in 2020 dan in 2019 in de VS en “Covid” heeft letterlijk de griep vervangen, ofwel is wat wij voorheen de griep noemden -red) en reizen is van cruciaal belang om onze economie volledig te heropenen.”

Sen. Rick Scott

 

“Hoewel ik iedereen die een vaccin wil blijf aanmoedigen, de federale overheid heeft niet het recht reizigers te vragen of verplichten om hun persoonlijke medische informatie door te geven om een vlucht te kunnen maken. Mijn Freedom to Fly Act zorgt ervoor dat gezinnen in Florida en door het hele land vrij kunnen reizen en zonder de belachelijke overheidsbureaucratie die wordt gecreëerd door vaccinpaspoorten ”, zei Scott in een verklaring.

[the_ad id=”48269″]

Zelfs het Witte Huis heeft erop aangedrongen dat de federale regering geen zogenaamd “COVID-19 vaccinpaspoort”-systeem zal worden geïmplementeerd of ondersteund. (bron)

Eind mei zei de secretaris van het Department of Homeland Security (DHS), Alejandro Mayorkas, dat de federale regering de mogelijkheid aan het onderzoeken was om vaccinpaspoorten te eisen  voor internationale reizen. (bron)

Vooral doen. Er zijn nog wel wat plaatsjes vrij in de zaal van het tribunaal. We zullen uw gezicht onthouden. Dit is de Democraat met Duivelse plannen Alejandro Mayorkas:

Que te den, Alejandro.

Alejandro Mayorkas

Het concept van “vaccinpaspoorten” is zwaar bekritiseerd door burgerrechtengroepen en Republikeinen als een  inbreuk op de privacy. Maar Mayorkas zei dat het bewijs van vaccinatie Amerikanen wil aanmoedigen om de COVID-19-prik te krijgen. 

Gaat je niet lukken, vriend. Hooguit tijdelijk.

[the_ad id=”45634″]

Het debat over de vraag of een vaccinpaspoort verplicht moet zijn voorafgaand aan de reis, vindt plaats tegen de achtergrond van de versoepeling van de richtlijnen van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die hadden voorgeschreven dat gevaccineerde personen onder de meeste omstandigheden binnen of buiten maskers moesten dragen. Moet je nagaan: Gevaccineerde personen moeten een masker dragen. Goed spul.

Een maand geleden al 4.000 doden in de VS en 10.000 doden in Europa door dit fantastische vaccin, niet meegerekend de zwaargewonden die zouden willen dat ze dood waren door de chronische of onherstelbare bijwerkingen die de vaccins hebben aangericht. Bij jong en oud. (bron)

Volgens het CDC heeft tot nu toe ongeveer 52 procent van de volwassen bevolking hun volledige dosis van het vaccin gekregen. De propaganda gaat hevig door. Loterijen, gratis friet. Alles voor de prik. En dat je er dood aan kunt gaan? Ach, dat gokje kun je toch wel nemen voor een patatje met? (bron)

Republikeinse Staten

Verschillende Republikeinse staten hebben soortgelijke maatregelen ingevoerd om het gebruik van “vaccinpaspoorten” te verbieden. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis (R) werd de eerste gouverneur die een uitvoerend bevel uitvaardigde dat het gebruik van  ‘vaccinpaspoorten’ verbood.

DeSantis uitte destijds zijn bezorgdheid over het feit dat “vaccinatiegegevens persoonlijke gezondheidsinformatie zijn”, eraan toevoegend dat als een paspoort nodig is om deel te nemen aan het dagelijks leven, zoals een sportevenement, een dergelijk beleid “twee klassen burgers zou creëren”.(bron)

Inderdaad. Mensen die baas willen zijn over hun eigen lichaam en het lichaam van hun kinderen zijn tweederangs burgers als het aan de psychopaten ligt die dit plan blijven doordrukken.

Staten, waaronder Iowa, Alabama, Texas, Georgia, Arizona en Wyoming hebben dit voorbeeld gevolgd met soortgelijke maatregelen die “vaccinpaspoorten” in bepaalde omgevingen verbieden, zoals het verbieden van de noodzaak om een ​​​​bewijs van vaccinatie te tonen als voorwaarde om een ​​gebied binnen te komen of een van de regering te ontvangen dienst, vergunning of licentie.

Kortom: Een niet gevaccineerde mag geen enkel recht onthouden worden t.o.v. gevaccineerden.

Scott’s wetsvoorstel volgt op een soortgelijke inspanning van de Republikeinse senator Ted Cruz (R-Texas), die de “No Vaccine Passports Act”, introduceerde om het te verbieden een vaccinatiepaspoort in te voeren. Hij probeert het Witte Huis te verbieden “niets te doen om vaccins verplicht te stellen.” (bron)

Ted Cruz

“We zien op sommige plaatsen waar werkgevers zeggen: ‘Als je niet bent ingeënt, word je ontslagen’, en dat zou illegaal moeten zijn.”

Uw gezondheidsbeslissingen zijn van u, en het zou niet uw baas moeten zijn. Het zou niet de overheid moeten zijn. Het zou niet iemand anders moeten zijn die je dwingt om die beslissingen te nemen’, vertelde Cruz in een interview aan Fox News. (bron)

Sommige staten, zoals Oregon, hebben maatregelen genomen die vereisen dat individuen een vaccinatiebewijs tonen of een masker dragen om werkplekken, religieuze plaatsen en bedrijven te betreden.

Eergisteren werden in Israël ineens alle maatregelen afgeschaft en de vaccinatiepaspoorten geschrapt. Juist Israël, die in eerste instantie kampten met de meest draconische maatregelen en waar niet gevaccineerden veel rechten verloren. (bron)

Nogmaals, laat uzelf en uw kinderen NIET VACCINEREN! De dwangmiddelen houden GEEN STAND. Uw prik is onomkeerbaar en de eventuele gevolgen kunt u met eigen ogen zien. En wat gaat dit, onomkeerbare vaccin pop lange termijn met u doen?

U bent een rund als u met vaccinaties stunt. Denk na!

Bron:
https://www.theepochtimes.com/sen-scott-introduces-bill-to-ban-vaccine-passports-for-domestic-flights_3840838.html

Lees ook:

Israël stopt met bijna alle Coronamaatregelen


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x