nl Nederlands

“Stay in Mexico beleid” voorkomt dat illegalen hun kind baren in de VS

Als één van de weinige landen in de wereld heeft de VS Birthright-citizenship (als je hier geboren bent, ben je automatisch VS-Staatsburgers).

De Trump administratie wil al langere tijd Birthright-citizenship afschaffen, omdat zwangere illegalen hier misbruik van maken door hun kind op Amerikaanse bodem te krijgen:

Oftewel, een illegaal aanwezige moeder geeft geboorte aan een Amerikaans staatsburger. Eigenlijk een soort anker waarmee ze zichzelf vasthaakt in de VS.

Terwijl de zaak over Birthright-citizenship nog moet worden behandeld door de Supreme Court heeft Trump al een tijdje geleden een deal gesloten met Mexico waardoor “asielzoekers” in Mexico moeten wachten op toestemming om de VS te betreden.

Trump inspecteert zuidgrens

Daarvoor kwamen “asielzoekers”/illegalen eerst de VS in, kregen een briefje met het verzoek om op een bepaalde datum naar de rechtbank te komen m.b.t. hun verblijf in de VS en daagden vervolgens niet op bij de rechter.

Daarbovenop gebruikten hoogzwangere illegalen deze wachttijd in de VS als een gelegenheid om hun “anchor-baby” in de VS te krijgen. Zodra het kind eenmaal op VS-grondgebied is geboren, kan de moeder bijna niet meer gedeporteerd worden want haar kind is een Amerikaans burger.

Als je als hoogzwangere illegaal dit NU probeert is het bijna onmogelijk. Je wacht nu in Mexico voor je rechtzaak en je wordt ingeroosterd voor een afspraak bij een Amerikaanse immigratierechtbank NA je bevalling, niet ervoor, om misbruik van Birthright-citizenship te voorkomen.

Vandaag de dag zijn er in de VS 4.5 miljoen “anchor-babies”, jonger dan 18, op een bevolking van 73.4 miljoen kinderen van 0 t/m 17. Dus 6.1% van de kinderen is een achor-baby/child/

Bronnen:
Trump houdt misbruik van birthright citizenship tegen,samen met Mexico

https://www.amren.com/news/2020/02/report-trumps-remain-in-mexico-stopping-anchor-baby-schemes/

4.5 miljoen anchor-babies/children in de VS

https://www.breitbart.com/politics/2020/02/21/report-trumps-remain-in-mexico-stopping-anchor-baby-schemes/

US Census Bureau, VS bevolking naar leeftijd

https://factfinder.census.gov/faces/tableservices/jsf/pages/productview.xhtml?src=bkmk

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz
Hansz

Overal ter wereld maakt men… gebruik van de mogelijkheden die een land, die de wet van een land biedt.
Ooit opgesteld in andere tijden en hws met een gebrek aan toekomstvisie… zullen die wetten door het vele mis-ge-bruik… of vanwege de mazen worden bijgesteld.
Overmatig gebruik maken van mogelijkheden, zorgt ervoor dat die mogelijkheden zullen verdwijnen dan wel ingeperkt worden.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x