Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Staatsterreur en politiegeweld, onderdeel van een staatsgreep

Het stopt bij uzelf!

Wij leven niet meer in een democratie. Deze overheid heeft een staatsgreep gepleegd. Er is geen rechtstaat.
Rechters zijn corrupt, politici zijn corrupt, ambtenaren zijn corrupt. En die ambtenaren die het niet zijn, sluiten hun ogen voor de overduidelijke misdaden op het Nederlandse volk en zijn in grote getalen op zijn minst medeplichtig.

We weten exact wat ons te wachten staat en wat zij van plan zijn.

We moeten samenwerken! Gebruik elkaars kwaliteiten.
Kom bij elkaar. Zorg dat er grote fronten zijn. Spreek mensen er op aan. We hebben geen absolute meerderheid nodig. We zijn met genoeg. Het enige wat wij moeten doen is er met z’n allen staan als het nodig is. Je kunt elkaar niet mogen, je kunt zelfs een grondige hekel hebben aan bepaalde personen binnen het demo-wereldje, maar als we strijden tegen de overheid hebben we 1 vijand waar we samen tegen vechten en dan maakt het niet uit of je iemand een lul vindt of niet, zolang het een oprechte strijder is. Het enige waar je op moet letten is betrouwbaarheid. Wees waakzaam!

Stop met het wakker maken van wakkere mensen. Het rondpompen van filmpjes naar vrijheidsstrijders van het eerste uur is bezigheidstherapie van de slechtste soort. Het proberen wakker te maken van mensen die nog naar het journaal kijken, die nog tv kijken en radio luisteren is echter ook vrijwel onmogelijk.

85% van de bevolking wordt onder hypnose gehouden via de media. We winnen pas als we de onafhankelijke media groot maken of zand in de motor van de mainstream media gooien. En dat hebben we zelf in de hand. Ga samenwerken en zorg voor echt verzet!

20 augustus 2020 Grapperhaus en Burgemeester Van Zanen van Den Haag gaven opdracht tot mishandeling van vreedzame demonstranten op een door henzelf goedgekeurde demonstratie.

Bron: Richard Den Haag.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x