Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Staatspropaganda in het NRC

Verspreid de vrijheid!

In de gloriejaren van het NRC was het een krant met objectief nieuws en onderbouwde artikelen met kritiek op de regering. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het een krant die schaamteloos staatspropaganda etaleert.

De eigenaars van Persgroep en Mediahuis, 2 Belgen, gelieerd aan de VN en EU, hebben nagenoeg alle kranten in handen, inclusief het NRC. Uit de inhoud van de kranten is duidelijk te zien dat het doel van de Belgen niet meer is om mensen te informeren over de waarheid. Het hoofddoel is mensen mee te nemen in het gewenste narratief. Dit narratief wordt echter steeds extremer. De Pravda , de staatskrant van communistisch Rusland, zou er nog een puntje aan kunnen zuigen.

Het doel van de propaganda is inmiddels duidelijk. Binnen 10 jaar moet de wereld gereset worden, gaan we de MKB afbreken en Better Back Builden met Sustainable Development Goals. Aan het eind van het verhaal bezitten wij niets en de Rockefeller’s cum suis bezitten alles. De vaccinatie-app, de CO2 budget-app en het digitale geld gaan een centrale rol spelen bij de digitale controle waarbij een Social Credit Systeem ons in het gareel mag houden.

De Rockefellers c.s. hebben meerdere ijzers in het vuur gelegd die allemaal als doel hadden om bij een centrale wereldregering uit te komen. De EU en de VN zijn redelijk succesvol. Minder succesvol waren de Volkerenbond of de poging tot een wereldreligie (World Goodwill in de VN).

Voordracht Karel van Wolferen nr. 22: 

Een van hun succesnummers ten aanzien van controle van mensen is de klimaatangst, de opwarming die zogenaamd volledig veroorzaakt is door de CO2 uitstoot van de mens. Het tegenstrijdige is, dat olie en derivaten als plastic inderdaad behoorlijk vervuilend zijn. Het enige goede echter wat uit olie voortkomt is CO2, de natuur is er dol op. Maar met milieuvervuiling kun je geen mensen onder controle krijgen, wel met onzichtbaar CO2. Dat is dus de rol van de kranten en de taak van de hoofdredacteuren van de kranten is hierin duidelijk. De CO2-angst-propaganda moet nu in overdrive zodat wij allen een CO2 budget zullen accepteren en grote bedrijven met connecties met WEF en Rockefellers kunnen overleven.

Het grootste succesnummer ten aanzien van uitbuiting betreft het financiële systeem. Dit systeem staat echter op instorten. De bankiers die verantwoordelijk zijn voor dit systeem wilden daarom voor een afleiding zorgen. Om mensen niet te laten inzien hoe het financiële systeem werkt, moet het met veel chaos en verwarring ten onder gaan. Er waren 2 meest voor de hand liggende opties: een oorlog of een pandemie, beiden hadden zo zijn voor- en nadelen. De pandemie was natuurlijk een gewaagde exercitie, daar hadden ze weinig ervaring mee. Een pandemie had echter meerdere voordelen en gezien het succes van 09-11, waar ze ook mee waren weg gekomen, hadden ze zelfvertrouwen opgebouwd en durfden ze de pandemie ook wel aan.

Om de psyops zoals de pandemie en het klimaat goed te kunnen verkopen aan de wereld, moet wel de meeste media onder controle zijn. Als je zoveel cashflow als de Rockefellers en de Rothschilds bezit, speelt geld echter geen rol. Daarnaast betalen de belastingbetaler en de abonnees ook voor een groot deel zelf mee aan hun eigen hersenspoeling.

Een van de gekochte kranten is het NRC. Zelf heb ik al geruime tijd geen kranten meer, betrouwbare informatie haal je elders, zoals boeken en internet. Onlangs had ik echter het twijfelachtige genoegen weer een week het NRC te mogen lezen, met dank aan de buren die op vakantie waren.

Deze week ging het NRC naast het gebruikelijke coronageleuter met name los op het klimaatorgel. Het nieuwe IPCC-rapport speelde daarbij een hoofdrol. Arthur Petersen journalist bij het NRC krijgt zelfs “tranen in zijn ogen uit lof voor het IPCC-rapport”. Ik kreeg ook tranen, maar met een andere onderliggende emotie, namelijk kromme tenen. Het IPCC is een zeer bevooroordeeld clubje die andere geluiden buitensluit. Marcel Crock legt in dit interview bij BLCKBX nog eens haarfijn uit hoe de samenstelling van IPCC-medewerkers tot stand komt en hoe politiek gekleurd het IPCC en het IPCC-rapport is. “Alarmistisch IPCC-rapport biedt juist hoop” zegt wetenschapsjournalist Marcel Crok in een analyse. – YouTube

Het NRC haalt schaamteloos weer de hockeystick grafiek van stal, die al eerder met climategate op pijnlijke wijze ontkracht was. Het zijn bij het NRC echter niet zo zeer de leugens die storen, het is vooral het grote verzwijgen, het selectief brengen van informatie wat het NRC te verwijten is. Er zijn in de wetenschap talloze onderzoeken die grote gaten schieten of ernstige twijfels veroorzaken in de opwarmingsmythe. Als u zelf een oordeel wilt vellen of kennis wilt nemen van belangrijke onderwerpen, raad ik u aan u eens te verdiepen in convectie en verdamping, de CO2 kringloop, de zeespiegelstijging, het smelten van het ijs, homogenisering van temperaturen, geschiedenis van temperatuur op aarde, Milankovic cycli, vergroening van de woestijn, verzadiging van de broeikasgassen, tropical hotspot of het effect van de maatregelen op de temperatuur. Toegankelijke websites om te beginnen zijn climategate, klimaatgek of klimaatfeiten.nl.

Niets van dit alles in het NRC. Het feit alleen al dat de CO2 spiegel in het verleden langzaam gedaald is van 3000 ppm naar 300 en nu slechts gestegen naar 410 ben ik niet tegengekomen in het NRC. De dreiging van een gevaarlijk stijgende zeespiegel wordt eindeloos van stal gehaald, terwijl daar geen bewijzen voor zijn. Net als bij corona bestaat de grootste dreiging voornamelijk uit grafiekjes en computermodellen.

Komende jaren wordt het een alles of niets scenario voor de miljardairs. Dat betekent dat naast het vaccingedram ook de klimaatpropaganda extreme vormen gaat aannemen. De propagandakranten van de Belgen zullen van ieder wolkbreukje en bosbrandje verslag gaan doen en ieder hitterecord zal vol bombarie op de voorpagina komen te staan, een vermoeiend vooruitzicht.

Je moet het de miljardairs wel nageven, ze kennen de menselijke geest beter dan de gemiddelde psycholoog. De massale list en bedrog, de corruptie en manipulatie direct onder de ogen van de mensen zonder dat iedereen het ziet, is knap gedaan. De miljardairs weten de 7 zonden van de mens goed uit te buiten. Iedere journalist die nu nog bij het NRC werkt heeft een zwakte als hoogmoed, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraakzucht of luiheid waarmee ze kunnen worden gecorrumpeerd of gechanteerd. Dit werkt redelijk tot op heden, totdat gewetens gaan opspelen of het kaartenhuis instort, dan gaat iedereen het zien. Dan mogen de journalisten van het NRC boetedoen voor hun zonden en aan hun kinderen en de wereld uitleggen waarom ze zo fout of dom waren in de oorlog.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x