Spontaan applaus voor Thierry Baudet bij Pauw

En dat was niet helemaal de bedoeling, zo leek het!

Thierry Baudet was vandaag te gast bij Pauw. Voor diegenen die de televisie allang uit het raam hebben gegooid hebben wij het opgenomen.

Natuurlijk werden er weer oude koeien uit de sloot gehaald. Henk Otten moest weer besproken worden en zelfs een tweet van Thierry van 2 jaar geleden kwam ter sprake.

Terecht merkte Thierry op dat er bij de VVD dagelijks dingen gebeuren. Bij de VVD is gebleken hoe door en door corrupt ze zijn.

Hier werd het weer heel subtiel geprobeerd maar waar we vroeger nog boos werden om deze framing kunnen we nu eigenlijk wel lekker rustig blijven kijken hoe hij alleen maar populairder wordt door dit soort optredens. Hij redt zich prima.

Het mooiste van deze uitzending zie je vanaf minuut 15:00.

Op dat moment werd Thierry gevraagd hoe hij al die problemen in het land, zoals de klimaathysterie, aan zou pakken. Thierry zet zijn visie uiteen en geeft aan dat het slechts een select groepje zogenaamde wetenschappers zijn die onze werkelijkheid willen bepalen.

Bijna de hele tafel zat klaar om met gespeelde verbazing te reageren maar het publiek begon spontaan te applaudiseren voor Thierry.

Het leek er echt op dat de avond niet verliep zoals men hoopte. Dat krijg je ervan wanneer je de koning van common sense uitnodigt.

 

 

Deel deze post!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment draad
0 Draad antwoorden
0 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
1 Comment schrijvers
blue eyes white devil Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
blue eyes white devil
Lid
blue eyes white devil

Wederom gecensureerd… Kunnen jullie deze nog op bitchute gooien? Ben benieuwd

%d bloggers liken dit: