CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Spoedwet beëindiging vrijheid en democratie van Hugo de Jonge uitgesteld

De ‘coronawet’ die in plaats van de huidige noodverordeningen rond de bestrijding van het coronavirus moet komen, treedt niet op 1 juli in werking

Dit deelde Hugo de Jonge mee in een schrijven aan de Tweede Kamer.

Volgens hem heeft zo´n wet (ineens) een zorgvuldige behandeling nodig in de Eerste en Tweede Kamer.

De wet gaat dus niet in op 1 juli.

Hugo de Jonge, die ons heeft gebanned om zijn berichten te kunnen bekijken op Twitter, tekende onlangs een contract met het farmaceutische bedrijf AstraZenca.

Dit bedrijf heeft een lang crimineel strafblad voor fraude, illegale marketing, het illegaal op de markt brengen van medicijnen. Lees het hele strafblad van het bedrijf onder aan dit artikel.

Hugo de Jonge lijkt zijn tweet waarin hij dit getekende contract met het malafide bedrijf trots aankondigde, te hebben verwijderd of  onzichtbaar gemaakt voor ons en vele anderen.

Tweet van Hugo de Jonge

STRAFBLAD ASTRAZENECA – Het farmaceutische bedrijf waar Hugo gaar zijn vaccins aankoopt om Nederland vol te spuiten.

 

De zaken liggen nog steeds bij de rechter. Ze gebruiken het al 16 jaar. 

 • 2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.
 • In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van $520.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van $218.000.000
 • In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun longkankermedicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden.
 • In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van $198.000.000.
 • In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later.
 • In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden.
 • In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten.
 • In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van $12,9 miljoen betalen wegens fraude m.b.t. Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaatkankermedicijn.
 • In 2010 betaalde AstraZeneca $103.000.000 om een federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie.
 • In 2009 moest AstraZeneca $2,6 miljoen betalen voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.3 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven