NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Spoedwet beëindiging vrijheid en democratie van Hugo de Jonge uitgesteld

De ‘coronawet’ die in plaats van de huidige noodverordeningen rond de bestrijding van het coronavirus moet komen, treedt niet op 1 juli in werking

Dit deelde Hugo de Jonge mee in een schrijven aan de Tweede Kamer.

Volgens hem heeft zo´n wet (ineens) een zorgvuldige behandeling nodig in de Eerste en Tweede Kamer.

De wet gaat dus niet in op 1 juli.

Hugo de Jonge, die ons heeft gebanned om zijn berichten te kunnen bekijken op Twitter, tekende onlangs een contract met het farmaceutische bedrijf AstraZenca.

Dit bedrijf heeft een lang crimineel strafblad voor fraude, illegale marketing, het illegaal op de markt brengen van medicijnen. Lees het hele strafblad van het bedrijf onder aan dit artikel.

Hugo de Jonge lijkt zijn tweet waarin hij dit getekende contract met het malafide bedrijf trots aankondigde, te hebben verwijderd of  onzichtbaar gemaakt voor ons en vele anderen.

Tweet van Hugo de Jonge

STRAFBLAD ASTRAZENECA – Het farmaceutische bedrijf waar Hugo gaar zijn vaccins aankoopt om Nederland vol te spuiten.

 

De zaken liggen nog steeds bij de rechter. Ze gebruiken het al 16 jaar. 

 • 2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.
 • In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van $520.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van $218.000.000
 • In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun longkankermedicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden.
 • In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van $198.000.000.
 • In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later.
 • In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden.
 • In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten.
 • In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van $12,9 miljoen betalen wegens fraude m.b.t. Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaatkankermedicijn.
 • In 2010 betaalde AstraZeneca $103.000.000 om een federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie.
 • In 2009 moest AstraZeneca $2,6 miljoen betalen voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA.

https://twitter.com/hugodejonge/status/1271791492768706562?s=20

4.2 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Danilo De La Haya

Wauw cstv, applaus!!!!
Hugo heeft jullie op Twitter geblokkeerd, wat een prestatie!!!
Jullie zijn heel goed bezig.

Die eikel wilt minister president worden, hij is nu mijn main target.
Over Mijn lijk dat hij mp wordt.

Volgens mij snuift die man soeplepels coke in die belachelijke grote neusgaten van hem.

Hansz Pint

Zon ANDERHALF MILJARD hebben moeten betalen aan boetes, afkopen en andere dwangsommen en dan nog vrolijk doordraaien met die gifmengers praktijken laat zien dat er dus ws een veelvoud aan INKOMSTEN tegenover staan. Ook laat het zien dat de afnemers van die gore gifzooi... dat allemaal weten... en dus willens en wetens doorgaan met...OOK GELD VERDIENEN aan de misdadige praktijken van en AstraZeneca ... en... daarmee van zichzelf !!! Wat IS deze wereld verrot tot op het bot !!! De essentie van het bestaan van deze misdaden ligt besloten in de leefstijl van de meeste mensen op deze wereld, het… Lees verder »

Hansz Pint

Jij … bent je lichaam niet… je HEBT een lichaam ! Jij … bent de manager, de kapitein, de king of the castell, ofwel JIJ bent degene die bepaald hoe dat lichaam zal functioneren. En of dat lichaam medicijnen of medische ingrepen nodig zal hebben… en daar dat soort hulp vaak leidt van pissebed naar kakkebed… kan je er maar beter voor zorgen die hulp, in welke vorm dan ook… niet en nooit nodig te zullen hebben! Door er een JUISTE Leefstijl op na te houden en alles wat je lichaam kan schaden vermijdt… wat natuurlijk heel moeilijk is in… Lees verder »

Knalkopje1

Een van de geestverwanten van Rutte en De Jonge, nl. Ab Osterhaus, heeft ook weer een duit in het zakje gedaan. Hij stelt dat een tweede golf bijna onontkoombaar is en dat we aan de mondkapjes gaan op het ogenblik dat we ons buiten wagen, dus niet alleen in het OV.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/ab-osterhaus-er-komt-een-tweede-coronagolf-dat-is-bijna-niet-meer-te-voorkomen/ar-BB15JfmU?ocid=spartandhp

Jeannette

In 1948 heeft de VN de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) als besluit aangenomen. De UVRM vormt de basis voor mensenrechteninstrumenten van de VN en regionale organisaties als de Raad van Europa, de Organisatie van Amerikaanse Staten en de Afrikaanse Unie.  In 1948 ging deze wet van kracht die boven alle andere staat. Daarom pieker ik er niet over om 1.5 m afstand te houden tenzij ik wat broekpoepers om me heen heb die echt geloven in het virus. Dan heb ik daar respect voor maar zeker niet omdat een van onze lijers het roept. Evenmin blijf ik… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x