Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Doe met de Bond collectief aangifte tegen Rutte c.s.

Doe met de Bond collectief aangifte tegen Rutte c.s.

Je kunt nu ook collectief strafrechtelijk aangifte doen tegen Rutte en de zijnen! Als je er tegenop ziet om daarvoor naar het politiebureau te gaan, kun je de Bond machtigen om namens jou de aangifte inzake de coronamaatregelen uit te voeren. De Bond biedt deze mogelijkheid aan op verzoek van zijn leden. Het ziet ernaar uit dat de Bond ook een aanklacht bij het Internationaal Strafhof zal indienen.

Specialisten van Artsen voor Waarheid hebben met hun advocaat een gedegen aangifte opgesteld waarmee Mark Rutte en de andere verantwoordelijken voor de coronamaatregelen het waarschijnlijk erg moeilijk gaan krijgen. De Bond steunt de actie van Artsen voor Waarheid en biedt sinds enkele weken de mogelijkheid om het papieren aangifteboek (418 pagina’s, gebonden) via zijn website te bestellen. Inmiddels zijn bijna 1.300 boeken bezorgd. Geïnteresseerden kunnen nu kiezen uit de volgende opties:

1. Bestel het aangifteboek en doe zelf aangifte
Je krijgt één of meer aangifteboeken thuisbezorgd en gaat zelf naar het politiebureau om aangifte te doen van misdaden tegen de menselijkheid door Mark Rutte en de zijnen.
Prijs: € 17,50 per aangifteboek.
Inclusief: € 5,- verzendkosten, € 4,- donatie aan Artsen voor Waarheid en € 2,- behandelingskosten van de Bond.

2. Bestel het aangifteboek en laat de Bond namens jou aangifte doen
Je machtigt de Bond om namens jou aangifte te doen bij de politie middels het plaatsen van een digitale handtekening en je zet een digitale handtekening in de digitale versie van de aangifte. Je ontvangt het door jou digitaal ondertekende document, dat wordt meegenomen in de collectieve aangifte van de Bond. Je krijgt één of meer aangifteboeken thuisbezorgd, afhankelijk van het aantal dat je bestelt.
Prijs: € 17,50 per aangifteboek/aangifte.
Inclusief: € 5,- verzendkosten, € 3,- donatie aan Artsen voor Waarheid en € 3,- behandelingskosten van de Bond.

3. Laat de Bond namens jou aangifte doen
Je machtigt de Bond om namens jou aangifte te doen bij de politie middels het plaatsen van een digitale handtekening en je zet een digitale handtekening in de digitale versie van de aangifte. Je ontvangt het door jou digitaal ondertekende document, dat wordt meegenomen in de collectieve aangifte van de Bond.
Prijs: € 3,- per aangifte.

Lees hier de volledige tekst.

AANMELDEN COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN RUTTE C.S.
Met hartelijke groet,
Jordy Zwarts

 

Oproep: Doe aangifte tegen rutte en de jonge

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x