HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

SPANNEND! RECHTSZAAK NU.NL TEGEN COMMONSENSETV OF VIDEO TERUG?

Nu.nl verwijderde onze video een poosje terug waarin de leugens en framing van NU.NL duidelijk werden door een voorbeeld aan te halen uit hun eigen archief.

Er moest een verweer worden ingediend om de video terug te krijgen op ons kanaal. Dat hebben we gedaan.

Nadat Youtube tot 3x toe om meer details vroeg hebben ze het verweer in behandeling genomen en goedgekeurd van hun kant. Het verweer moest grotendeels in het Spaans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat is vandaag exact 13 dagen geleden. Morgen is de deadline.

Het verweer is niet zomaar even in elkaar geflanst. Voordat je een verweer indient moet je je goed realiseren dat Youtube je hard aanpakt door je kanaal te verwijderen wanneer ze vinden dat het verweer niet terecht is. Je moet dus zeker zijn van je zaak.

Na de 4 gouden regels van “redelijk gebruik” (fair use) goed te hebben doorgenomen waren we 100% zeker: Hier gaan we tegenin!

Die fase zijn we dus voorbij en Youtube vond het verweer terecht. Nu wachten we met smart op de video of de dagvaarding.

Mocht Nu.nl niet met bewijzen aankomen bij Youtube dat ze werkelijk juridische stappen tegen CSTV hebben genomen, dan wordt de video teruggeplaatst.

Die video zal ons eigenlijk verder een worst zijn. Die staat sowieso al voor eeuwig op het internet:

Maar het is niet te verteren dat dit soort platforms zomaar even je video verwijderen. Natuurlijk moet je niet zeuren wanneer je de copyright rechten schendt, maar dat is hier niet het geval.

Mocht dus besloten worden dat we juist hebben gehandeld dan kan Nu.nl haar borst nat maken. We hebben nog wel wat meer voorbeeldjes van hun framing en leugens en we weten de regeltjes nu.

Tenzij ze ons echt voor de rechter slepen…

Maar ook dat is dan weer nieuws en laat zien hoe Nu.nl te werk gaat. We maken in ieder geval alles openbaar. Welke kant het ook opgaat.

Voor degenen die niet weten waar dit over gaat:
https://commonsensetv.nl/nu-nl-het-gif-van-nederland-en-de-journalistiek-2/

Steun CommonSenseTV

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YY
YY
7 maanden geleden

Nu.nl toch wel de rioolratten van de journalistiek en zelfs dat zijn zij niet want copy-paste is hun business-model. Wat. Een. Ongedierte! Kortom, uitermate geschikt voor policorrect links om de kindsoldaatjes met nepnieuws over nepnieuws volledig te indoctrineren tot het bijvoorbeeld klimaatmongooltjes worden. En er letterlijk zo gaan uitzien, zoals die Greta Thurnberg met dat ultra lelijke verongelijkte rotkopje, met dat gelul van haar gestolen jeugd terwijl de helft van de kinderen om eten zitten te schrapen maar Greta rond de wereld reist om een belerend vingertje op te steken. Die zou ik graag ruilen met wel een echt slachtoffertje.… Lees verder »

Kareltje
Kareltje
7 maanden geleden

Iedereen met CS zou zeggen dit kan niet anders dan dat jullie gaan winnen.
Maar ze zullen van alles proberen om dit niet te laten gebeuren.

Nog een reden om mee te protesteren .
Kom je aan CS dan kom je aan ons

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x