NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Spanje protesteert al 3 dagen en VOX roept op tot landelijke demonstratie 23 mei

Wij, als burgers, doen er samen alles aan om zo snel mogelijk uit de absurde en onnodige lockdown te komen. Doe met ons mee! Schrijf je in en deel onze artikelen en video´s.
Zie ook ons YouTubekanaal voor video´s van experts en artsen over corona. Alles is Nederlands ondertiteld.

YouTube:
http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV
Facebook:
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV/
Twitter:
https://twitter.com/CommonSense_TV

 

Ook de Spanjaarden beginnen het behoorlijk zat te worden.

Nu al 3 dagen achter elkaar demonstreren Spanjaarden in het centrum van Madrid.

En ze zijn niet van plan om te stoppen. “We komen hier, vanaf nu, iedere dag weer!”

De demonstraties richten zich tegen de dictatuur-politiek die Pedro Sanchez bedrijft. Leuzen als “Weg met de communisten” en “Vrijheid nu” gat men dagelijks de straat op. (bron)

Ouders en kinderen. Bouwvakkers en kantoorpersoneel. Studenten en doktoren. Allemaal doen ze mee. Met mondkapjes (de meesten) maar ZONDER de belachelijke anderhalve meter afstand.

PEDRO SANCHEZ

Sanchez had beloofd dat de “Staat van ALARM” 15 dagen zou duren maar ook dat was een leugen. Ze hebben het wederom uitgesteld en er weer maand van gemaakt. (bron)

Verder trekt socialist en eurofiel Pedro Sanchez Spanje steeds verder de afgrond in met zijn bizarre “4 fasenplan”. Ze praten al over maatregelen die “maanden” en zelf “jaren” gaan duren.

Heel veel Spanjaarden raken alles kwijt of zijn alles al kwijt geraakt. Dit jaar zal er geen toerisme zijn en dat is fataal. Ook tienduizenden, zo niet honderdduizenden bedrijven gaan failliet en het verwoest mensenlevens.

Het rekken van tijd is in iedere EU-staat hetzelfde. Men moet luisteren naar de WHO. EEr staat voor hun (persoonlijk) veel op het spel en men knikt maar al te graag ja, naar instanties zoals de WHO en de EU. In Nederland hebben we daar De Jonge van het CDA voor en de grootste charlatan ooit, Mark Rutte. De man die, als hij nog een beetje gevoel heeft, geen ook dicht doe ´s nachts

De theorie dat we allemaal volgespoten moeten worden met één of ander vaccin en dat men een samenleving onder volledige controle wil hebben, begint ook steeds meer vorm te krijgen en het lijkt erop dat we daar inderdaad naar toe gaan.

WALGELIJK POLITIEOPTREDEN

Net als de foute politie in Nederland delen de Spaanse politie ook volop boetes uit. Leeftijd maakt niet uit. Ook kinderen worden op de bon geslingerd voor €400. Men is simpelweg op jacht.

Dit terwijl de lockdown allang zinloos is gebleken. Mensen in het openbaar vervoer komen met elkaar in contact en ook op de dag dat de Spanjaarden voor het eerst naar buiten mochten, was het een mierenhoop in Barcelona en in vrijwel alle andere dorpen en steden. Niks social distancing. Niks mondkapjes.

Als dat virus zo erg was… Nou ja, iedereen kan 1+1=2 bedenken. De Spaanse bevolking begint het te doorzien.

MEDIAOPTREDEN met TEKENFILMS en weerzinwekkende CARTOONS

Ook de media wordt bekritiseerd. Het is werkelijk terreur. Op geen enkele zender kwam je onder de coronawaarschuwingen uit. Het staat (nog steeds) overal 24/7 in beeld en de “coronacartoons” tussen de uitzendingen door, zijn lachwekkend maar maakt mensen ook boos. Alsof ze tegen kinderen praten.

En is ook geen enkel kritisch geluid op de TV. Het coronadoden tellen was, zo mogelijk, nog erger dan in Nederland. Standaard een spannend muziekje op de achtergrond dat je ongemerkt in een verdrietige staat brengt. Omdat Spanje groter is kan de media met hogere getallen schermen. En daar ligt het venijn.

De gewone burger hoort die getallen maar er wordt niet uitgelegd in welk perspectief en in welke verhouding men dat moet zien.

 

 

VOX ORGANISEERT LANDELIJKE DEMONSTRATIE TEGEN SOCIAAL-COMMUNISTISCHE REGERING OP 23 MEI

VOX is de grootste oppositiepartij die fel ingaat tegen Sanchez en zijn maatregelen. VOX zegt dat de regering probeert om de Spaanse bevolking de mond te snoeren. Spanje stil en dom te houden en te onderdrukken. (bron)

“Deze hele staat van alarm is een politiek spel.”, aldus Santiago Abascal, de leider van VOX.

Santiago Abascal

De partij roept op tot een landelijk protest op 23 mei en men zal massaal gaan protesteren tegen de “sociaal-communistische regering”. 

Dit zal gebeuren in alle grote steden in Spanje.

Protesten nog steeds afgeslagen door de politie. “Deze criminele regering is doodsbang voor het volk.”

Maar, zo stelt VOX, het is een fundamenteel recht, ook in Staat van Alarm.

Binnenkort een uitgebreid verslag over VOX en de lockdownmaatregelen.

VOX, een partij die anderhalf jaar geleden nog volledig onzichtbaar was, is nu de 3e partij van Spanje en ze blijven stijgen in de peilingen.

Misschien goed voor de PVV en FvD om eens aandachtig naar die partij te kijken!

https://twitter.com/miguelsms72/status/1259710690610290690

ZIE OOK:

Experts: Lockdowns LEVENSGEVAARLIJK voor volksgezondheid

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x