NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Soros en Zuckerberg geven miljoenen aan illegalen

Gouverneur van Californië Gavin Newsom heeft woensdag te kennen gegeven miljoenen aan cash te gaan uitdelen aan illegalen ter compensatie van de financiële set-back veroorzaakt door de coronacrisis, zogenaamd helicoptergeld.

Een grove schatting van het totale bedrag dat in Californië richting illegalen gaat, komt uit op zo’n 125 miljoen dollar, waarvan 70 miljoen dollar uit de zak van de Amerikaanse belastingbetaler is geklopt: de legale inwoners van de VS.

Grantmakers Concerned With Immigrants and Refugees (GCIR) hebben gezegd de rest bij te passen en reeds miljoenen te hebben ontvangen van onder meer:

The California Endowment, the James Irwine Foundation, the Open Society Foundation van George Soros, Silicon Valley Community Foundation en de Evelyn en Walter Haas jr. Fund.

Ook de Chan Zuckerberg Initiative heeft zich aangemeld om geld te doneren en het spaarvarkentje van de illegale immigranten te spekken.

Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg en zijn vrouw Pricilla Zuckerberg richtten de filantropische organisatie de Chan Zuckerberg Initiative op in december 2015.

Het officiële statement over het Chan Zuckerberg initiatief luidt op hun website als volgt:

“Wij geloven in een Amerika, waar iedereen zich zoveel mogelijk mag ontplooien en zijn volledige potentieel kan benutten.

Daarom zijn wij voor immigratie-hervormingen die er voor zorgen dat families en gemeenschappen SAMEN kunnen blijven, de economie laten groeien en een pad zullen banen naar staatsburgerschap voor alle 11 miljoen illegale immigranten in de USA zonder status die ons land hun thuis noemen.”

Marc Zuckerberg heeft geen geld aangeboden aan legale blanke Amerikanen, zoals eenzame bejaarde ‘senior-citizens’ of daklozen, zij die door de lockdown compleet verstoken blijven van enig menselijk contact.

Bronnen:

https://chanzuckerberg.com/justice-opportunity/immigration-reform/
https://www.gcir.org

Zie ook:

Petitie om linkse Gavin Newsom te laten ophoepelen

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x